Gourmet Værkstedet Bewertungen

4. Pizzeria
  5. Restaurant mit Küche aus Sri Lanka
  6. Thailändisches Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Gourmet Værkstedet er et spisested og cateringunivers i Odense C, hvor flere madkulturer mødes under ét tag. Hos os handler det ikke om at lave en klassisk buffet, hvor alt smager lidt af det samme. Vi har skabt et sted, hvor gæster kan sammensætte måltider på tværs af forskellige køkkener og få mad med tydelig smag, personlighed og kvalitet. Hos Gourmet Værkstedet finder du blandt andet inspiration fra det thailandske, indiske, srilankanske, italienske og veganske køkken. Det betyder, at der er noget for både dem, der elsker varme krydderier, friske råvarer, sprøde pizzaer, cremede curryretter, farverige grøntsager og retter med masser af smag. Vi laver både mad til gæster i restauranten, takeaway og catering til private og virksomheder. Uanset om du planlægger fødselsdag, firmafest, konfirmation, reception, bryllup, barnedåb eller en hyggelig aften derhjemme, kan vi hjælpe med mad, der passer til anledningen. Vores tilgang er enkel: god mad skal være nemt at bestille, lækkert at spise og fleksibelt nok til at passe til forskellige gæster. Derfor kan man hos os vælge mellem forskellige retter og sammensætninger, så både kødelskere, vegetarer, veganere og gæster med særlige behov kan være med. Gourmet Værkstedet er for dig, der gerne vil have mere end standardløsningen. Én adresse. Flere verdener af smag.

Akzeptabel

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lang tid for mad og drikke at komme til bordet.

God mad og hyggeligt med en lille restaurant, men der er lang leveringstid på mad og drikke. Når man efter regningen er betalt vil give tilbagemelding om god mad men lang leveringstid og at det er trist at man ikke kan nå og få den dessert der er bestilt går både ejer og personale i forsvar og prøver at lægge ansvaret over på kunden. Ærgerligt.

21. März 2026

Antwort von Gourmet Værkstedet

Det er vi oprigtigt kede af at læse.

Det er dejligt, at maden og stemningen blev oplevet positivt, men ventetiden og især jeres oplevelse af vores reaktion bagefter er ikke sådan, vi ønsker at møde vores gæster.

Tak fordi du siger det ærligt, vi tager det med videre, så vi kan blive bedre både på tempoet og på måden, vi håndterer feedback på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på dine ejendele!

Vi havde booket bord for at fejre min mands fødselsdag på en meget kold dag. Vi sad ved vinduet, hvor det var svært at holde varmen, selv efter der blev tændt en varmeblæser.

Maden var okay – nogle retter bedre end andre – og de unge tjenere var søde og imødekommende.

Desværre glemte min datter sit helt nye strikkede uldtørklæde på restauranten. Hun kontaktede restauranten dagen efter og fik det udleveret, men da hun kom hjem, kunne hun konstatere, at tørklædet var blevet vasket og dermed ødelagt, da uld ikke tåler almindelig vask.

Hun ringede efterfølgende for at finde en løsning. En medarbejder beklagede, men chefen nægtede blankt, at tørklædet var blevet vasket, og der blev ikke taget ansvar for skaden.

Ifølge reglerne om hittegods må fundne genstande ikke behandles eller ændres, og den, der opbevarer hittegods, kan være ansvarlig for skader, der opstår i perioden.

Det er ærgerligt at blive mødt med den reaktion, og oplevelsen betyder desværre, at vi ikke har lyst til at komme igen – på trods af at pizzaerne ellers er gode.

Mit råd til andre gæster: hold godt øje med dine ejendele.

2. Februar 2026

Kære Anna Maria

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er oprigtigt ked af at læse om jeres oplevelse – både kulden den dag og især forløbet omkring tørklædet. Det er ikke i orden, og det er vores ansvar.

Vi gjorde, hvad vi kunne med varmeblæsere, men det ændrer ikke på, at oplevelsen har været utilfredsstillende for jer.

Om tørklædet: Der er sket en fejl hos os. Tørklædet er ved en misforståelse blevet håndteret som internt vasketøj og er derfor blevet vasket, selvom det selvfølgelig ikke burde være sket. Det beklager jeg virkelig. Endnu værre er det, at I efterfølgende ikke er blevet mødt ordentligt og ansvarligt – det gør mig ærligt talt ked af at læse.

Det her er ikke den måde, vi ønsker at drive Gourmet Værkstedet på, og vi lægger os helt fladt. Jeg vil meget gerne tage ansvar for sagen og finde en ordentlig løsning.

Vil du være sød at skrive direkte til mig på arvin@gourmetvaerkstedet.dk, så sørger jeg naturligvis for, at I bliver godtgjort/erstattet for tørklædet.

Arvin Aliari
IT-, marketing- og kundeansvarlig

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service

Elendig service, bestilte en pizza til levering kl. 19 kl. 19:45 efter at havde ringet 3 gange, dukkede et bud op med en kold pizza som jeg sendte retur

20. Dezember 2025

Antwort von Gourmet Værkstedet

Det er vi virkelig kede af at læse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have, når man bestiller mad hos os, og vi forstår godt frustrationen over både forsinkelsen og at modtage en kold pizza.

Vi har desværre ikke været gode nok til at monitorere vores Trustpilot tidligere, men vil meget gerne rette op på oplevelsen og kompensere dig for forløbet.

Send gerne dit ordrenummer til arvin@gourmetvaerkstedet.dk, så følger vi op med det samme.

Arvin. Gourmet Værkstedet

God oplevelse

God mad til prisen og hyggelige omgivelser

11. September 2025

Antwort von Gourmet Værkstedet

Tak for de 5 stjerner, Camilla. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at både maden og omgivelserne levede op til forventningerne.

God service!

11. September 2025

Antwort von Gourmet Værkstedet

Tak for de 5 stjerner, Julie. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse og oplevede god service hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt og super mad …

Var Idag inde og spise på Gourmet Værkstedet, og sikke en oplevelse . Blev godt modtaget af tjener som viste os bordet. Meget lækkert menu kort, med alverdens retter, fra forskellige kontinenter .Stort udvalg af drikke til en hver smag . Rigtig hyggelig restaurant, med en god stemning. Men maden var simpel hen prikken over i’et, vi fik en Pizza og butter chicken . Ikke bare en almindelig pizza, den var virkelig lavet med den helt rigtige tynde bund og det rigtige fyld der smagte af noget. Butter chicken var med god smag og masser af ris, som var kogt perfekt.
Alt i alt en super oplevelse , ikke sidste gang vi kommer der.

9. August 2025

Antwort von Gourmet Værkstedet

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Steen. Det glæder os virkelig at høre, at både stemningen, servicen og maden gjorde indtryk, og det er især dejligt at læse dine beskrivelser af både pizzaen og butter chicken. Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen — vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Gourmet Værkstedet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr