Voor het eerst in het kantoor in Keerbergen. Zeer vriendelijk onthaald door de medewerker die zeer deskundig overkwam. We kregen een duidelijke uitleg over de huidige prijs van het goud en ook het... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Ik werd vriendelijk ontvangen door een vrouw met kennis en de verkoopprijs was korrekt. Het was donderdag 16h45 en vrijdag 1 mei,dus zal de betaling op 4 of 5mei gebeuren. Ik heb er vertrouwen in.
Vom Unternehmen geschrieben
Elke dag streven we ernaar om het kopen en verkopen van goud en zilver toegankelijk en veilig te maken voor iedereen.
Sint-Lievenspoortstraat 305, 9000, Gent, Belgien
Zeer tevreden over mijn verkoop bij het Goudkantoor in Keerbergen. De medewerker was bijzonder professioneel en deskundig. Ik kreeg een duidelijke en eerlijke uitleg, werd warm onthaald en ontving een correcte betaling. Een betrouwbare service en zeker een aanrader!

Antwort von Goudwisselkantoor
Ben vandaag in het kantoor te kontich geweest om een gouden ketting te laten taxeren. volgens de man was dit 21 karaat goud. gewicht was 32.32 gram. De waarde dat hij kon geven was 1934 euro. Ik ben de zelfde dag na een ander bedrijf geweest en daar was het 23 karaat goud en kreeg ik maar liefst 3275 euro . EN het was niet designwaarde maar smeltgoud. Dus daar ook verkocht! Als dat jullie EERLIJKHEID is.No thx.

Antwort von Goudwisselkantoor
Onthaal en begeleiding super professionele en aangename persoon.

Antwort von Goudwisselkantoor
kantoor bezocht in Brasschaat.
goede ontvangst, duidelijke uitleg, goede overeenkomst.
zeer tevreden.

Antwort von Goudwisselkantoor
Goede ontvangst, correcte prijs en het afgesproken bedrag stond de dag nadien op mijn rekening.

Antwort von Goudwisselkantoor
Super vriendelijke man en goed voort geholpen en snelle betaling

Antwort von Goudwisselkantoor
Goede en correcte service; vriendelijk onthaal

Antwort von Goudwisselkantoor
Zeer vriendelijke, beleefde man met zeer goede kennis van zaken. Verdient extra bonus

Antwort von Goudwisselkantoor
Euro's omwisselen voor ponden. Vriendelijke onthaal, geld omgewisseld en meer moest dat niet zijn. Nu weet ik de volgende keer waar ik moet zijn.

Antwort von Goudwisselkantoor
Vriendelijke en behulpzame medewerker hielp ons verder. Alle producten werden gecontroleerd en gewogen. De waarde stond zeer correct de dag erna op mijn rekening.

Antwort von Goudwisselkantoor
Voor het eerst in het kantoor in Keerbergen.
Zeer vriendelijk onthaald door de medewerker die zeer deskundig overkwam.
We kregen een duidelijke uitleg over de huidige prijs van het goud en ook het gewicht stemde overeen met wat wij thuis hadden vastgesteld.
De betaling verliep zeer vlot, amper één dag later stond het afgesproken bedrag op onze rekening.

Antwort von Goudwisselkantoor
Super snel geholpen en vriendelijk personeel en een eerlijke prijs een dikke 10/10

Antwort von Goudwisselkantoor
Vriendelijke ontvangst in kantoor Sint-Niklaas.
Zeer correcte prijs en vlug op je rekening.

Antwort von Goudwisselkantoor
Op YouTube is in een undercoverrapportage met verborgen camera's te zien hoe hun personeel wordt getraind om mensen (vooral ouderen of mensen met minder kennis) systematisch op te lichten met bedragen ver onder de spotprijs.
Ze kijken niet naar wat je écht in handen hebt, maar naar hoeveel ze je kunnen aftroggelen. Geloof de mooie praatjes niet en bekijk de video op YouTube zelf voordat je hier naar binnen stapt!
Snel geholpen in kantoor Aarschot en zeker vriendelijk.
Alles correct afgehandeld.
Ben tevreden.
Bij volgende gelegenheid kom ik zeker terug.

Antwort von Goudwisselkantoor
Super fijn en klantvriendelijk geholpen
Nam de tijd voor me en heeft alles super uitgelegd.

Antwort von Goudwisselkantoor
Werd op een vriendelijke en deskundige manier ontvangen.
In die mate zelfs dat het, indien de ontvangst en begeleiding overal op dit niveau kon gebeuren, het leven een ongelofelijk stuk aangenamer zou zijn.
Ik beveel iedereen jullie jullie zaak voor 100 % aan.
Patrick

Antwort von Goudwisselkantoor
Werd vriendelijk ontvangen, wat ik wilde laten schatten en eventueel verkopen werd in mijn aanwezigheid gewogen en getest, degelijk getest. Prijs viel echt wel mee en ik hou er een goed gevoel van over.

Antwort von Goudwisselkantoor
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.