GoTrailer.dk Bewertungen 48

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk koncept. Vi lejede i Aarhus og afleverede i København. Og det fungerer 100%. God og ren trailer i perfekt stand. Klar kommunikation via både mail og telefon. Depositum tilbagebetalt få minu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super koncept, rigtig nemt system og meget pålidelig trailer. Jeg kørte fra Århus til København med en godt fyldt trailer, og jeg oplevede intet galt med traileren hele vejen. Mit eneste ris er at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da vi skulle flytte fra København til Aarhus, valgte vi at leje en trailer gennem GoTrailer. Vi bestilte via hjemmesiden og fik alt relevant information på mail. Man afhenter og afleverer selv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lej en flyttetrailer i en by og aflever i en anden. Se vores stops på www.gotrailer.dk

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

12 ud af 10!

Servicen har været helt i top fra start til slut – super nem booking, velfungerende trailer og generelt bare en rigtig god oplevelse. Noget af det, der virkelig skiller sig ud, er deres kundeservice: Jeg har flere gange haft brug for hjælp uden for åbningstiderne (UNDSKYLD!) og hver gang har jeg ringet med tanken om at jeg får en "du har ringet udenfor vores åbningstid ... " men NIKS! jeg har kunnet få fat i dem hurtigt og med et smil igennem telefonen :) Når man ringer, uden for åbningstid og de ret faktisk tager telefonen, at det så er jordens sødeste menneske og der bare bliver sagt "det er xxx fra GoTrailer, hvad kan jeg hjælpe med?" så kan man ikke føle andet end en 11 ud af 10 kundeservice oplevelse :). Det giver virkelig tryghed som kunde.

Det eneste mikroskopiske lille minus er, at man ikke får en tydelig advarsel om de "sikkerhedsforanstaltninger", der er ved afleveringsstedet – det kunne godt være meldt lidt klarere ud, så havde jeg heller ikke ringet kl 22 en søndag aften ;)

Når det er sagt, ændrer det ikke på helhedsindtrykket: Go-Trailer leverer fremragende service, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre.

8. Februar 2026

Kære Victor
Tusind tak for at du har givet dig tid til at give os så fin en anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os. Vi er meget glade for at høre du har haft en god oplevelse med os :)
Du ønskes en rigtig god dag.
tema GoTrailer

God og fleksibel løsning

God og fleksibel løsning – klart anbefalelsesværdig!
Vi lejede trailer via GoTrailer til transport af et tungt spisebord fra Nordjylland til Hillerød. Det endte med afhentning i Ravnbjerg, da der ikke var ledige trailere i Brønderslev – men selve udleveringen var stadig nem og ubesværet.

Vi blev forsinket ved Storebæltsbroen pga. kraftig vind og måtte vente i 1,5 time i Knudshoved. Heldigvis var det helt uproblematisk at aflevere traileren lidt senere end planlagt – ingen stress og god fleksibilitet i systemet.

2. Juli 2025

Hej Marianne
Mange tak for den fine anmeldelse :) Det sætter vi stor pris på.
Rigtig god weekend.
GoTrailer

100% Customer service

Have not picked up the trailer yet but the customer service is top notch.

I had a small special request and they were able to accommodate. Special thanks to Sarah.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

They are reliable and responsive to…

They are reliable and responsive to inquiries. Also, it was great service to pick up a trailer in Aarhus and return to Copenhagen. We will use GoTrailer again in the future.

1. März 2025

Dear B. Jung
Thank you very much for your kind words. We are happy to hear that you had a good experience with us :)
Have a lovely day.
Kind regards

Genialt koncept

Bruger normalt Freetrailer, men da jeg skulle fra København til Vejle for at hente et bord, og køre tilbage igen, ville jeg jeg GoTrailer den perfekte løsning.

Jeg kørte fra København til Kolding og hægtede en GoTrailer på og kørte derfra videre til Vejle.

Afleverede GoTraileren i Albertslund (København) da jeg havde sat mit bord af derhjemme.

Dette koncept gjorde at jeg kunne køre 130 km/t fra København til Kolding istedet for 80 km/t og derved spare en masse spildtid.

Alt fra booking til aflevering og returnering af depositum har foregået til perfektion.

Håber i får flere byer på med tiden😊

Mvh en meget tilfreds kunde og ambassadør for jer fremadrettet👍

5. Oktober 2024

Kære Casper
Tusind tak for de rosende ord :) Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse med os. Og at du vil sprede vores budskab om envejskørsel.
Du ønskes en skøn mandag :)

Super trailer med 13 Pol stik

Super trailer med 13 Pol stik. Har lejet x2 og trailer uden fejl. Systemet fungerer godt med hurtig accept af leje. Depositum returnering meget hurtigt, indenfor 1- et par dage.
Tak for vejledning fra Sarah.

23. August 2024

Kære lejer
Mange tak for de pæne ord - det sætter vi stor pris på.
Du ønskes en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at leje en trailer

Super nemt at leje en trailer, og dejligt at kunne hente på den en side af Storebælt og aflevere på den anden

22. Juli 2024

Kære Claus
Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på.
De bedste sommerhilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smart, nemt og til en fair pris

Man afhenter og afleverer selv traileren. Der gik ikke mere end 30 minutter, efter at vi havde sendt billeder ved aflevering, før vi fik vores depositum tilbage.

Kan varmt anbefales.

9. Juni 2024

Kære Benjamin
Mange tak for den fine anbefaling - det sætter vi stor pris på. Rigtig god sommer.

Nemt og god service

Super nemt og jeg er så glad for at denne service findes, så man slipper for at aflevere trailer i den anden ende af landet, når man bare skal bruge den til én vej. De svarer hurtigt på mails og hjælper når man har booket forkert. Kan klart anbefale.

20. Mai 2024

Kære Josepha
Mange tak for din anmeldes om os. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse med os :) Du ønskes en dejlig weekend.
De bedste hilser

Fungerede upåklageligt

Fungerede upåklageligt, har allerede booket igen

2. Januar 2024

Kære Marie

Mange tak for din anmeldelse :) Er glad for at høre du vil benytte os igen.
Du ønskes en rigtig god weekend.

De bedste hilser

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super koncept

Super koncept, rigtig nemt system og meget pålidelig trailer.
Mit eneste ris er at traileren ikke var særlig regntæt, på trods af at være en lukket trailer, og at der stort set ikke var noget skiltningen til trailerparkeringen hverken i Århus eller i København. Dette skal dog ikke afskrække nogle, man skal blot sørge for at pakke vandfølsomme ting ind før de kommer i traileren, hvis det regner.
God oplevelse, det her kommer jeg til at bruge igen!

21. Oktober 2023

Kære Tristan
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du var glad for at benytte os.
Du ønskes en rigtig god jul.
Mvh. Maria // GoTrailer

Fungerer så godt

Rigtig smart at man kan leje den i by og aflevere den i en anden, så man ikke skal have trailer med retur….og ex. betale for en unødig broafgift.
Ubemandet afhentning-/afleveringsstationer, men det fungerer upåklageligt. Fungerer rigtig godt med vejledningsmails man får.
Efter lejeperiodem skal man uploade slut-billeder af trailer og få dage efter modtager man depositum retur.
Virkeligt behjælpsomme og svarer hurtigt på mails.
Et lille minus er lidt uklar beskrivelse af prisen/depositum….men de er søde til at forklare det via telefonen.

2. Oktober 2023

Kære Vivi

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om os - det værdsætter vi meget. Rigtig god dag😊

GoTrailer

Fungere super godt

Fungere super godt. rummelige og gode trailere og sød kundeservice

15. Juni 2023

Hej Røskva
Mange tak for de pæne ord :)
Du ønsker en god dag.

Nem at booke

Nem at booke! Hurtig tilbagemelding og nem at hente/aflevere i form af god-og enkelt information via mail. Der er bare styr på det:-) OG der sidder en Sarah i den anden ende som besvare mails- tak for god service:-)

22. März 2023

Hej Stinne
Jeg er glad for at høre det har været en god oplevelse at bruge os :) Mange tak for din anmeldelse.
Rigtig god dag.

God og hurtig service

God og hurtig service. Trailer i god stand. Meget nemt at benytte.
Vil bestemt anbefale det til andre.

22. März 2023

Hej Susie
Mange tak for din pæne anmeldelse :)
God dag til dig.

Super fint koncept

Super fint koncept. Vi lejede en trailer, da vi havde et større skab, der skulle fra Jylland til Sjælland. Denne løsning var bedst - og gav fin mening, da vi så ikke skulle køre med en trailer frem og tilbage. Alt virkede som det skulle - god kommunikation og hurtig betjening.

20. Januar 2023

Hej Gitte

Jeg er glad for at høre du har været glad for at benytte os. Mange tak for din anmeldelse :)
Du ønskes en rigtig god weekend.

Super koncept

Super koncept at kunne hente trailer et sted og leverer andet sted i DK.

God og hurtig kommunikation før og efter, og alt gik som det skulle.

Håber der kommer et større flow, så der altid er til at få en trailer på hver af de forskellige opsamlings steder.

Vi lejer gerne igennem Gotrailer igen, og giver vores bedste anbefaling.

1. Januar 2023

Hej Johnny
Tak for de pæne ord - vi sætter stor pris på du gider give os en anmeldelsen. Vi ser frem til forhåbentlig at kunne hjælpe dig igen.
Du ønskes en rigtig god dag.

Fantastisk service og koncept

Super godt koncept, som virkelig fungerer. Rigtig nemme at komme i kontakt med, hvis man har nogle spørgsmål angående sin leje, både på mail og over telefon, med en kort svartid. Er helt klart pengene værd og kan kun anbefales, hvis man ikke vil køre en tom trailer tværs over landet igen.

12. August 2022

Kære Lea
Mange tak for de pæne ord - jeg er glad for at høre du syntes om vores koncept og service :)
Du ønskes en rigtig god aften.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god oplevelse med GoTrailer…

Fantastisk god oplevelse med GoTrailer fra Slangerup afhentning og til Århus. Alt spillede, nemt at aflevere og sparede broafgift retur/hjem samt langsom kørsel. Afleveringen med returløb gik som smurt

5. August 2022

Kære Per
Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at høre du har haft en god oplevelse med os.
Rigtig god aften.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr