Gorillashop Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf om mee te werken. We hebben al diverse orders geplaatst en de kwaliteit is altijd top. De eigenaar denkt goed met je mee en is altijd behulpzaam.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben ontzettend goede ervaring met Gorillashop. Inmiddels in 2 jaar tijd 2x shirts laten bedrukken. Patrick staat open voor een meegenomen ontwerp en geeft aan wat anders of nog beter k... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De artikelen die ik heb besteld (42 BLJ) zien er top uit, ben zeer tevreden met de kwaliteit en levering. Heel veel dank hiervoor, en ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

17 februari stuurde ik een mail naar Patrick met de vraag of we samen iets kunnen uitwerken voor de GLR. Na wat mail verkeer zijn we niet alleen op een heel mooi shirt uitgekomen maar ook een ontz... Mehr ansehen

1. Grafikdesigner
  2. T-Shirt-Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Grafische vormgeving van (en webshop met) bedrukte t-shirts, patches, coins, caps, armbanden en tokens. Bestel jouw uiting van trots van je dienstplicht of je huidige dienstbetrekking bij Defensie, Justitie of Brandweer. Gorilla-shop is daarnaast werkzaam in MAATWERK: We creëren jullie identiteit en helpen jullie die uitdragen.

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Top!

Ik heb op meerder vlakken dingen bij Gorillashop besteld, privé, voor mijn eigen bedrijf en voor NOVA-NL. mijn ervaringen zijn zeer goed. De communicatie met Patrick gaat goed, de ontwerpen zijn top! De T-shirts die we kochten blijven goed, de bedrukking ook. Patches, Coins, sleutelhangers, top
kwaliteit en mooie designs.

Antwort von Gorillashop

Dank je wel Pieter. Voor jullie project hebben we met zorg en aandacht graag invulling gegeven aan uiting geven aan NOVA-NL.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polo's voor terugkeer Kosovo.

Meerdere keren besteld, altijd netjes geleverd. Ook meerdere shirts tegelijk voor een terugkeerreis naar het uitzendgebied met een aantal veteranen. Hierbij werd ook meegedacht door Patrick.

2. Juni 2025

Antwort von Gorillashop

Dank je wel Chris, speciale ervaring om het 'product' in het buitenland op beeld terug te zien.

Mooie kwaliteit

Het aanbod is reuze en de kwaliteit is prachtig. Ik heb nu een aantal keer wat besteld en dat was telkens een feestje.

2. Februar 2026

Dank je wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben ontzettend goede ervaring…

Wij hebben ontzettend goede ervaring met Gorillashop.
Inmiddels in 2 jaar tijd 2x shirts laten bedrukken. Patrick staat open voor een meegenomen ontwerp en geeft aan wat anders of nog beter kan zodat het product nog mooier wordt.
Daarnaast patches en coins laten maken.
Patrick communiceert goed. Is open eerlijk vwb de levertijd en kosten.
Bij alle ontwerpen zijn we bij Gorillashop op kantoor geweest. Shirts in handen kunnen hebben en zelfs passhirts geleend zodat meerdere personen de juiste maat konden uitkiezen.
Shirts fijne en goede kwaliteit.
Patches geborduurd, super werk geleverd. Coins eveneens.
Alle bestellingen conform afspraken geleverd.
Wij raden Gorillashop zeker aan en zullen zeker weer bestellen.

1. September 2025

Antwort von Gorillashop

Je hebt een mooie omschrijving gegeven van hoe we het graag doen: efficiënt en met begeleiding.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Voor ons als groep staat Patrick dag en nacht voor ons klaar. Bij een nieuw ontwerp of voor een luisterend oor of advies.
Persoonlijk haal ik jaarlijks mijn spullen bij dit bedrijf en ben uiterst tevreden.
Ik zag de reviews van anderen zonet en kan beamen dat het klinkklare onzin is.
Zeikerds heb je altijd en toetsenbord ridders in vele soorten en maten.
Doe wat jullie al jaren doen en dat is prima kwaliteit leveren en meedenken met de klanten.
Namens onze groep onze dank Patrick en tot de volgende bestelling.

Greetz Erik

Antwort von Gorillashop

Dank je wel! Wij weten zelf ook hoe hard we ons best doen voor klanten zoals jullie. Adviseren en meedenken doen we graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service die je helpt tot het perfecte eind product

21. Juni 2025

Antwort von Gorillashop

dank je wel man ! Wij weten ook hoe hard jij aan het werk bent, hou dat vol...

Eer voor de thuisbasis

Het ontwerp is spot-on. De communicatie met de shop ging super vlot en de verzending was echt super snel.

Antwort von Gorillashop

Thanks, ook jij nog bedankt voor je goede ideeën.

Altijd behulpzaam

Altijd behulpzaam. Voor kleine en grote dingen vriendelijke man. Zelf met mijn dochter geholpen om een mooi spreekbeurt te maken

Antwort von Gorillashop

Ja, supergaaf om iets te kunnen hebben betekenen in de spreekbeurt, hoe klein de invloed ook. Spreek je later!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De artikelen die ik heb besteld (42…

Heel veel dank hiervoor, en ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen.

Antwort von Gorillashop

Dat is mooi om te horen, graag gedaan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magere Kwaliteit en Een Eigenaar Die Anderen Zwart Maakt

Ik bestelde onlangs een gepersonaliseerde T-shirt met een Defensie-design bij Gorilla-shop.nl, omdat hun site adverteert met "hoogwaardige bedrukking voor veteranen en militairen". Wat een teleurstelling! De stof is dun en scheurt al na één wasbeurt, de print vervaagt na twee keer dragen, en de afmetingen kloppen voor geen meter – ik vroeg om een M, maar kreeg iets dat lijkt op een kinderXS. Voor €29,95 betaal je voor goedkoop Chinees textiel dat je ook bij de Action vindt, maar dan zonder de belachelijke wachttijd van 3 weken. Klantenservice? Een standaardmailtje met "we kijken ernaar" en dan radio silence. Magere kwaliteit ten top – spaar je geld en koop bij een échte specialist.
En dan Patrick Broodman, de designer/eigenaar erachter (volgens LinkedIn). In onze e-mailuitwisseling klaagde hij uitgebreid over "die luie concurrenten in Spijkenisse die shortcuts nemen", noemde hij andere shops "amateurs die alleen maar klagen" en prees zichzelf aan als de enige "echte expert met 20+ jaar ervaring". Het voelde als een zielig poging om zichzelf op te poetsen door anderen af te kraken, terwijl zijn eigen werk ronduit amateuristisch is. Alsof hij jaloers is op shops die wél leveren. Patrick, als je dit leest: focus op je eigen rommel in plaats van te roddelen. Dat maakt je niet goed, het maakt je alleen maar zielig.
Kortom, Gorilla-shop.nl is een afrader. Slechte producten, slechte service, en een eigenaar die beter kan leren van de "amateurs" waar hij over zeurt. 1 ster, en die is alleen voor de snelle levering (ironisch genoeg). Vermijd!

7. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr