GoParcel Bewertungen 344

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Mehr ansehen

1. Versandservice
  2. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!

1,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

het is dat ik geen nul kan geven want 1…

het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel

en dan onmogelijk om nieuwe datm vast te leggen

service onder nul, 1 ster is veel te veel

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frusterend om te wachten op een antwoord dat niet komt

Bestelling geplaatst op 11-03-26. Het gekochte artikel van Homewizard spreekt van levering = dag+1. Al 3 maal indirect contact proberen maken m.b.t. een bestelling die gewoonweg nooit aan PostNL werd overgemaakt. Krijg steeds te horen dat ik nog wat geduld moet hebben of dat ik mijn adres wel verkeerd zal hebben opgegeven (niet dus). Vandaag 19-03 staat mijn artikel nog steeds op 'Niet door PostNL ontvangen'. Ik wil weten wat er aan de hand is en wanneer ik mijn artikel kan ontvangen!!!

19. März 2026

Niet bezorgd !!!

Track& trace go parcel vermeld dat pakketje bezorgd is ,maar dit is niet zo.Er is ook niet aangebeld .

12. März 2026

waardeloos

waardeloos
post nl stuurt mail met bezorg window, maar komt niet
nieuwe mail met nieuw window tussen 15.00 & 23.59 op zaterdag??
vervolgens mail dat aflevering niet gelukt is en pakket 10 km. verder is afgegeven bij intratuin?
we waren absoluut de hele dag aanwezig bovendien zet post nl het normaliter gewoon neer, ze zijn dus gewoon niet geweest.
afzender vraagt of alles naar wens is gelopen, ik zeg dat ik het pakket nog niet in bezit heb en zelf moet gaan halen.
ontvang mail van go-parcel dat ze betreuren dat e.e.a. zo loopt, als ik daar op antwoord krijg ik een melding dat ik niet op dat adres kan reageren.
nee kan er niets positiefs over melden helaas

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen pakketdienst, en ook geen dienst.

Het lijkt of Go Parcel een pakketdienst is, maar dat is het niet. Het is een volstrekt nutteloze en verwarrende tussen"dienst". Het is vele malen handiger als bedrijven direct de link van de bezorger zelf sturen, dan weet je waar je aan toe bent. Voor mij is het vooral belangrijk om te weten welke pakketdienst het pakket brengt, het interesseert me echt niet of de tracking in de huisstijl van het verzendende bedrijf is opgemaakt, bij problemen met de bezorging moet je sowieso bij de bezorger zijn, niet bij de verzender. Dit maakt alles alleen maar irritanter. En ik baal ervan dat de verzender mijn gegevens gedeeld heeft met een extra bedrijf waar ik niets aan heb (en zij ook niet).

29. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 4x de dag veranderd te hebben op het…

Na 4x de dag veranderd te hebben op het laatste moment, hebben ze nu het lef om te zeggen dat het adres niet klopt en wordt het geroutineerd naar de afzender. Ik heb heel wat mee gemaakt maar dit spand de kroon.
De volgende keer vraag ik eerst wie de bezorger is. NOOIT MEER "GO PARCEL" MEER.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goparcel is onbereikbaar via mail

Op 24-12-25 werd er geprobeerd een pakket af te leveren. Niet gelukt omdat er niemand thuis was. Geen kaartje in de bus gedaan. Via wat omwegen een nieuwe afspraak gemaakt voor 31-12-25. Nooit iemand gezien of iets gehoord. Nieuwe afspraak gemaakt voor 9-1-26. Mailtje ontvangen op 8-1-26 met de vraag wanneer we het pakket willen ontvangen. Niet mogelijk om te antwoorden op de mail van customersupport at goparcel.nl. Op 9-1-26 weer niemand gezien. Op 13-1-26 weer een mailtje van Goparcel dat niet beantwoord kan worden. Net op hun website gekeken en de button voor email werkt gewoon niet. Wijst naar sales at goparcel.nl dus daar heb ik een mail heengestuurd. Op 14-1-26 een nieuwe afspraak gemaakt voor 19-1-26. Op 15-1-26 krijg ik bericht van customerservice dat het pakket teruggestuurd gaat worden! Nooit een reactie van de sales afdeling ontvangen.

14. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geslaagde bezorging

Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer tevreden over hem en dat mag ook worden gewaardeerd. Wij wonen in Opwijk.

9. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket zou op zaterdag door dhl bezorgd…

Pakket zou op zaterdag door dhl bezorgd worden. Wij gingen op dinsdag op vakantie, zou dus ruim op tijd zijn. Pakket is op dinsdag gekomen, bezorgd door Go parcel, maar wij waren dus niet meer thuis en ik zag op mijn ringbel dat de bezorger het pakket zo voor mijn garagepoort neergooide en kreeg bericht dat het pakket bezorgd was, terwijl wij 10 dagen later pas thuis zouden komen. Top gedaan bezorger NOT

25. November 2025

niet te vertrouwen

Weer zo'n pakketbezorger die niet te vertrouwen is ten eerste 4 dagen te laat en dan aangeven dat het bezorgt is en er is geen bezorger geweest en ook geen pakket.

2. Dezember 2025

Onttraceerbaar

De webshop geeft aan dat ik dezelfde dag mail van GoParcel ga ontvangen met T&T. We zijn nu 4 dagen verder en nog niets. Geen idee waar mijn artikelen zijn. De webshop is overigens Home Wizard. GoParcel en deze shop maken er samen zo'n diffuur geheel van dat er helemaal niets te traceren valt.

1. Dezember 2025

Foute levering

Mijn adres stond heel duidelijk gedrukt op het pakje, en toch is het geleverd op huisnummer 10 in de plaats van 20. Gelukkig dat de buur van nummer 10 het toch nog komen brengen is.

13. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr