Goood Petfood Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier voor de eerste keer voor onze rottweiler besteld. Kwaliteit producten! en zéér snelle levering. Een vrolijke en overzichtelijke site. Regelmatig leuke acties, zo nu ook bijvoorbeeld voor dierenda... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vandaag begonnen met goood puppybrokjes en blikvoer. Onze pup net 2 dagen geleden opgehaald,eerst de darmpjes "gereset" met gestoomd voer en nu de keuze voor puppybrok gemaakt. Heel erg ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd. De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, heel mooi verpakt (wij hadden besteld voor Valentijn en er zaten rozenblaadjes in de doos), waardoor uitpakken een feestje wordt. Onze hond, Pixel, reageert heel goed op het voer en v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Futterhandlung
  2. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Wij houden van honden. En wij houden van de natuur, net als jij! Daarom bevalt ons duurzaam geproduceerd premium hondenvoer niet alleen je beste vriend, maar ook de bescherming van dieren en het milieu. En dat is goeeed. Voor jouw hond. Voor onze planeet.

Hervorragend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede kwaliteit hondenvoer en -snacks

Het hondenvoer en de snacks werden goed en zoals afgesproken bezorgd.
De kwaliteit van het voer en de snacks is ontzettend goed en tot mijn verrassing vindt onze senior van 16 het nog lekker ook. Hij is een ontzettende kieskeurige eter die vrijwel geen 1 merk lust tegenwoordig.

14. April 2026

Goood produkt

Ik ben door lichamelijke beperking jammer genoeg niet meer in staat om elke keer naar de/een winkel te gaan...
Dat heeft nog steeds mijn voorkeur, maar is helaas (bijna) niet meer haalbaar.
Via de site van goood was het vrij gemakkelijk om te vinden wat ik zocht
Mijn hondenbeest heeft al vanaf het moment dat hij als pup bij mij kwam goood brokken en doet het er erg goed op
Na een beetje zoeken kwam ik op forel brokken en hij vindt het heerlijk.
Bezorging gratis
Tevreden behalve ver het "drammen" na de aankoop om nog meer te bestellen.
Verder prima.

15. Februar 2026

Zeer klantvriendelijk en verantwoord

1 product bleek niet leverbaar, ik werd meteen gebeld en een alternatief werd aangeboden, gratis. Dat had niet gehoeven, maar is wel zeer klantvriendelijk. Onze hond is dol op het voer (brokken) en de trainingssnoepjes. Fijn dat het dan in alle opzichten een vriendelijk en verantwoord product is.

10. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle verzending

Snelle verzending. Enige punt van kritiek is dat ik op mijn vraag van vier werkdagen nog geen reactie heb ontvangen en dat dit verzoek om een review daarmee eerder binnen is dan een mogelijk antwoord.

1. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen

Duurde lang voordat ik mijn hondenbrokken toegestuurd kreeg En ik kreeg al een bericht dat ze geleverd waren voordat ze er waren Slordig

31. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zéker Goood

Ik ben blij met de eerlijke feedback van de firma als ik een vraag heb, en ook dat de brokken niet van ver komen én biologisch zijn. De verpakking ook duurzaam en dat vind ik ook prettig
Maar vooral dat mijn hond het graag eet natuurlijk!! Allerbelangrijkste

22. November 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr