Golfsenteret.no Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vel, jeg har enda ikke mottatt leveransen av settet som ble innlevert til Posten 27.03.26. Første indikerte levering var 31.03.26, men den ble feilsendt av Posten og er nå returnert til Stokke for å... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etter lang leting etter en god nettbutikk med service fant jeg Golfsenteret. Meget rask og god respons på spørsmål og hjelp i kjøpsprosessen. Service og oppfølging er noe de virkelig yter. Vil anbefal... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Litt for mye e-post med kampanjer og rabatter som ikke finnes. -60% & -70%?? Høyeste rabbaterte vare var -58% på noe dame bekledning i str. ¨elefant og marsvin¨. Det positive er en veldig fin, oversik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte golfbag som skulle sendes per post. Bestilte på kvelden, og kl 10 dagen etterpå var den sendt. Postnord rotet litt og brukte 1 ekstra leveringsdag, men har ikke noe å klandre golfsenteret på.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Golfgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Golfsenteret.no tilbyr mer enn bare et bredt utvalg av golfutstyr, vi er et fellesskap for alle golfentusiaster. Vi tror på å skape en følelse av samhold og lidenskap rundt golfsporten. Med over 30 års erfaring har vi utviklet oss til å bli en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen.Golfsenteret ble startet i 1989, og siden den gang har vår visjon vært å være kundenes personlige golfcaddie og støttespiller gjennom hele deres golfreise. Vårt team består av dedikerte golfere med bred kunnskap og erfaring innen golfsporten. Vi forstår den unike gleden og utfordringen som følger med å spille golf, og vi er her for å hjelpe alle våre kunder med å få mest mulig ut av sin golfopplevelse. Vi er stolte av vår historie og vår posisjon som en kunnskapsrik og inkluderende aktør i golfbransjen. Viktigst av alt er at vi er stolte av å ha fornøyde kunder som kommer tilbake til oss gang på gang. Golfsenteret.no er derfor mer enn bare en forhandler av golfprodukter, vi er en partner og en støttespiller for alle golfentusiaster der ute. Vi ønsker å inspirere, dele kunnskap og gi gode råd, og ikke minst skape en fellesskapsfølelse rundt golfsporten.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og kjapt svar!

Veldig hyggelige og fikk proff anbefalling på hva som passet meg best!
Ikke nok med det så svarte de kjapt og sendingen kom før antatt!

23. April 2024

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Thomas!

Enkelt

Jeg finner stortsett det jeg er på utkikk etter

23. April 2024

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Tom!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service! Til å stole på

Svarer enormt raskt på henvendelser. I tillegg til rask leveringstid. Fantastisk service

19. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Vegard!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig og dyr retur

Jeg vil ikke anbefale å bruke golfsenteret dersom du er usikker på om en vare vil passe/du skal ha den, da returprosessen er tungvint og dyr

25. März 2024

Antwort von Golfsenteret.no

Hei Anna! Dette er veldig uheldig å høre, og jeg ser poenget ditt da varen som var returnert ikke hadde så høy verdi.

Returetiketten vi tilbyr for retur koster 139kr, og er ganske tydelig beskrevet på siden vår. Dette er fordi fraktmetoden som brukes her er med forsikring fra Posten, slik at vi kan garantere refusjon for ordren din, selv om pakken hadde gått tapt, og er en dyrere fraktmetode fra Posten. Dette er en service vi tilbyr, slik at du kan returnere varer trygt til oss uten risiko for at pakken går tapt, og vi kan garantere at du får din refusjon-

Som det også står forklart på siden vår, og epostene du mottok når du opprettet din retur, så står du også fritt til returnere varen med andre fraktmetoder om du ønsker det. Dette er slik at du som kunde kan velge et rimeligere alternativ for retur om du ønsker dette.

Vi ønsker deg en riktig god dag!

Rask levering!

Rask levering og god service!

25. März 2024

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Kim!

10/10

Smertefri handel!
Fornøyd med alle varene. Veldig god service og lynrask levering🙌🏻 Anbefales!

20. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Livio!

Rask og grei levering

Rask og grei levering. Greit å finne det jeg skulle ha

5. März 2024

Antwort von Golfsenteret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Hilde!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service

Dårlig service. Bestilte en vare og ville avbestille etter kort tid. fikk beskjed om at varen var bestilt og underveis fra leverandør så den kunne ikke avbestilles.Varen levert etter 4 uker. Standard utførelse,ingen spesiell tilpassning.Ved bestilling LES alle forbehold.

20. Februar 2024

Hei Ottar!

Dette er selvfølgelig svært uheldig, men varen som var kjøpt var en bestillingsvare som ble bestilt til deg med dine spesifikasjoner. Når varen bestilles hos leverandøren kan vi ikke kansellere produksjonen av golfkøllen, og derfor er kjøp av slike skaffe-varer ikke mulig å kansellere. Dette står ganske tydelig informert om på vår nettside.

Dette er selvsagt en veldig uheldig situasjon, og vi oppfordrer alltid våre kunder å enten forhøre seg med oss på forhånd for å hjelpe med å finne riktig vare, eller være sikker på at når man bestiller en slik bestillingsvare at man er sikker på at det er riktig for deg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk skitten/brukt t-skjorte i posten…

Fikk skitten/brukt t-skjorte i posten som jeg ga bort i gave, det ble jo litt pinlig! Da jeg reklamerte og sendte den tilbake fikk jeg refundert beløpet minus porto? Skulle tro det var dårlig nok reklame at den var brukt?

31. Januar 2024

Hei Snorre!

Her ser jeg at en av våre kolleger dessverre har håndtert returen din som en vanlig retur. Det er selvsagt feilhåndtert av oss, og du skal selvsagt ikke betale returfrakten for denne returen. Det er selvsagt svært uheldig at du mottok en brukt vare, det skal heller ikke skje og vi må bare beklage denne feilen. Jeg har refundert returfrakten som du ikke skulle betale, så nå skal alt være i sin skjønneste orden.

Vi beklager igjen for denne feilen, og ønsker deg en riktig god dag!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr