Golf Connections Bewertungen 179

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har rejst med Golf Connection igennem mange år, alt har altid været meget tilfredsstillende, beskrivelse af Hotel og golfbane

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 5 afsted på en golftur til Belek. Golf Connections gav vores bestilling videre til Özer fra Next Holidays med base i Antalya. Özer er simpelthen fantastisk, hjælpsom og ekstremt serviceorienter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en gang 2 fede ophold med GC. Hurtig betjening, hurtige svar via mail. Effektive og meget hjælpsomme med fx at forlænge/gentage ophold jf. ens ønsker. Har nu været afsted en håndfuld gange med G... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseanbieter
  2. Golfclub
  3. Golfplatz
  4. Golfresort
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

PRISGARANTI på alle golfophold. Vi har markedets bedste priser. Priserne på vores website er identiske med destinationernes egne salgspriser = MARKEDETS BEDSTE PRISER. Klik dig ind på et tilbud og vælg ankomstdato i kalenderen, så har du den AKTUELLE TILBUDSPRIS med det samme. BESTIL ONLINE eller send tilbuddet til dig selv og dine golfvenner. GRUPPEREJSER kan gøre brug af vores 1000 DKK Kampagne (se vejledning under menupunktet "1000 DKK Kampagne"). Golf Connections sørger for at reservere dit golfophold (værelser, forplejning, tee times mm.) korrekt iht. din online bestilling på vores website. Du modtager en fyldestgørende ORDREBEKRÆFTELSE, inklusiv tee times, direkte fra Golf Connections. GOLF CONNECTIONS er Skandinaviens største bookingportal. Mere end 20.000 golfspillere fra hele Skandinavien er på golfrejse hvert eneste år via en online bestilling på vores website. Mere end 100.000 golfspillere fra hele Skandinavien følger Golf Connections via vores nyhedsbrev og på Facebook. BESTIL dit næste golfophold via GOLF CONECTIONS. Du er meget VELKOMMEN.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nå kommet hjem fra tidenes beste…

Vi har nå kommet hjem fra tidenes beste golftur, reiste 26 februar og hjem 3 mars, 8 stk fra Norge, bestilte reisen i oktober, ble veldig godt fulgt opp fra dag 1. Vi ble hentet på flyplassen, kjørt til hotellet hvor alt lå klart. Vi hadde booket 4 runder på Kaya og 1 natt runde på Carya golfklubb. Begge banene var i utmerket god stand, var veldig morsomt med golf i flomlys. Alle tee tider fungerte meget bra, vi kommer tilbake hit neste år, uten tvil så kommer vi til å bestille gjennom dette selskap. Den lokale mannen som heter Özer får 5 + stjerner i fra Norge, utmerket ferie. Glem golfturer til Spania, dette er så MYE bedre.
WE COME BACK

26. Februar 2026

Alt var godt

Har netop været i Tyrkiet bestilt via Golf Connection / Next Holiday. Alt fungerede fra første klik. Vi blev hurtigt kontaktet i forhold til vores ønsker til opholdet, da vi rejste flere sammen (11 personer).

Kommunikationen fungerede perfekt. Et par måtte melde afbud pga. sygdom, hvorefter Next Holiday (Özer) sørgede for, at deres betaling blev skilt ud, de fik et separat betalingslink og papirer til deres forsikringsselskab.

En dag med dårligt vejr blev med det samme ombooket til tee-times den efterfølgende dag.
Alt i alt en helt igennem professionel service fra a – z.

Vi gør det igen.

30. Januar 2026

Golfferie i Tyrkiet til +12

Har nu for 3. år har jeg rejst med Golfconnections til Tyrkiet. Når du har udfyldt dine ønsker bliver du kontaktet af Özer Vural. Han yder den absolutte bedste service der findes, alt fungerer og han står til rådighed det meste af dagen. Har haft rejsebureau i mere end 25 år i Tyrkiet. Tøv ikke, book via Golfconnections - det vil du ikke fortryde

7. November 2025

Fantastisk!

Det var en fuldstændig sindssygt god oplevelse. Vi blev hentet og kørt og hotellet var fænomenalt. Ingen problemer med noget. Kan varmt anbefales.

7. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Again a well arranged trip to Turkey…

Again a well arranged trip to Turkey with golfconnections. As last year everything is taken care of and on time. Next Holiday is easy to reach by mail and fast to answer in case of changed needed before or during the trip.

25. Oktober 2025

Awsome service

Awsome service. Will absolutley travel with them again. 2.time we travel with them and get the best service.

25. Oktober 2025

Kæmpe anbefaling herfra...

Kan klart anbefale dette selskab. Har brugt dem til at arrangere 3 golfture til Tyrkiet for 8-10 personer. Alting har virket perfekt og deres samarbejdspartner i Tyrkiet, Özer Vural og hans personale, yder en fantastisk service.

2. März 2025

Altid god service

Det er 3. år i træk vi booker igennem Golf Connections, og vi har igennem alle årene oplevet en fantastisk kundeservice. Er der udfordringer, bliver de nemt og problemfrit løst af Anders.

Det er bestemt ikke sidste gang vi har booket igennem Golf Connections.

25. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i april været 8 gutter i Belek…

Vi har i april været 8 gutter i Belek (Sueno Golf Hotel) og spille golf. Turen var arrangeret af Özer Vural fra Next Holiday, 3. tur arrangeret af ham. Alt har fungeret perfekt, transfer fungerede perfekt, vi blev afhentet som aftalt uden ventetid dernede. En deltager skulle rejse hjem dagen før resten af selskabet, dette sørgede ham også for uden problemer. Özer svarer hurtigt på mail i forbindelse med forespørgslen og er hurtigt til at finde løsninger og komme med tilbud.
Vi er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge Özer og Next Holiday igen.

5. April 2025

Özer was perfect

We ordered through Golf Connections/Next Holiday Services. 16 people. We stayed at the Maxx Royal.
Özer Vural was our contact. He organized the trip to perfection. 6 rounds of golf. Wonderful stay - and wonderful service from Özer. Always available and always nice to talk to.
My recommendations.

9. März 2025

Tak til Özer og Next Holiday

Vi har været 3 venner i Belek og spille golf i sidste uge. Turen var arrangeret af Özer Vural fra Next Holiday. Alt har fungeret perfekt, vi belv hente som aftalt uden ventetid og Özer svarer hurtigt på mail og er hurtigt til at finde løsninger og komme med tilbud. Selv vejret var perfekt :-)
Vi er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge Özer og Next Holiday igen.

3. März 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr