Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie vuurschaal gekocht voor in de tuin. Mooi stevig ontwerp en het vonkenscherm past perfect. Had een klein obstakel maar na het bellen met de klantenservice (direct contact met een medewer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn met onze kerk vanuit de binnenstad van Kampen naar kerk in IJsselmuiden verhuisd. Hier hebben we het een en ander verbouwd en ook een geluiddichte wand gemaakt en hiervoor een ruimte met verh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vuurtafel set gekocht bij Godu. Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De levering was vlot en was degelijk verpakt. Een prima Vuurtafel om makkelijk zelf in te bouwen. Op de website zijn nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godu heeft mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Onze 120 cm doorsnee vuurschuul werd netjes afgeleverd en we kunnen nu ons snoeiafval direct op de schaal leggen en genieten van ern gezellig... Mehr ansehen

1. Geschäft für Gartenmöbel
  2. Gartenmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Godu is de plek waar je begint met het zoeken naar nieuwe huis- en tuinartikelen. In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan plantenbakken voor binnen en buiten, vuurschalen, inbouwbranders, vuurtafels en nog veel meer waardoor je altijd de beste keus kunt maken! Wij bieden merkproducten met een hoge kwaliteit aan voor de scherpste prijs.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima

Prima, geen fratsen. Doen wat ze beloven. Alleen jammer dat ze via DHL versturen, die maken er een potje van.

13. Mai 2021

Inbouw buiten haard

Ik heb de kleine vierkante inbouwhaard gekocht. Het gehele pakket. Wat een feest om uit te pakken. Zat al in elkaar. Inbouwen, aansluiten aan gasfles en heerlijke warmte. Glazen wand is ook erg stevig en mooi. Steentjes en drie houtblokken. Super pakket. En zeker voor die prijs. Ben erg gelukkig 😍

8. Mai 2021

Ging mirakels

Ging mirakels. Spoedige levering, spullen compleet, en het werkt ook nog

30. April 2021

Cortenstalen bak voor Olijfboom

De door ons bestelde Cortenstalen plantenbak voor onze olijfboom werd sneller en vakkundig afgeleverd, keurig voorzien van de extra bestelde wielen. De bak staat prachtig op ons balkon. Wel heb ik hem, om roestvlekken op ons balkon te voorkomen, van een vloeibaar rubber laag aan de binnen- en onderzijde voorzien. Het is een eyecatcher die volledig aan onze wensen voldoet. Een aanrader!

25. April 2021

Heel correcte service

Heel correcte service: telefoontje om te melden dat de wachttijd voor mijn product een maandje kon zijn. Ik heb dan een andere afmeting van plantenbak gekozen en enkele dagen later werd die geleverd. Nu afwachten of de cortenstalen bak mooi roest!

23. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Controle?

Zoals staat geschreven wordt het product geleverd en moet je controleren, helaas zijn wij de bezorger mis gelopen en het product is bij de achter deur gezet onder het afdakje, gelukkig was er niets aan de hand met het product na het openen maar wel raar dat je ergens vanuit gaat en dat is dan niet zo, verder ben ik zeer tevreden dus dat hoeft de pret niet te drukken. Wij zijn er zeer blij mee

11. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn cortenstalen plantenbak is in…

Mijn cortenstalen plantenbak is in dezelfde week al geleverd. Was goed beschermd ingepakt. Heel goede, zware kwaliteit, staat al mooi gevuld in mijn tuin. Zeer blij mee.

10. April 2021

Godu altijd doen

2e keer dat we cortenstaal plantenbakken bestelden bij Godu. Altijd goed op de hoogte gehouden van de levertijden en alles netjes bezorgd. We zijn er blij mee en zal het iedereen aanbevelen om wanneer ze plantenbakken o.i.d. willen bestellen eerst bij Godu te gaan kijken. Prima prijs en een heel goede levering. Topper!

6. April 2021

Waterschaal 120 cm

Waterschaal degelijk verpakt en op palet geleverd in minder dan 2 dagen. Ziet er kwalitatief een zeer degelijke schaal uit tegen een betaalbare prijs. Heb ze al een paar keer als vuurschaal gebruikt maar is de bedoeling om later als waterschaal te gebruiken. Zeer mooi ontwerp en een echte aanwinst voor op het terras. Degelijke en betrouwbare firma met uitstekende service, alle punten !

5. April 2021

TOPservice

Topservice en snelle levering. Zeer goede kwaliteit. Een zeer tevreden klant.

5. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie cortenstalen plantenbak…

Een mooie cortenstalen plantenbak besteld die zeer snel en netjes werd geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is top! Lang getwijfeld waar ik de bestelling zou doen. Ontwateringsgaten en verstevigingsribben aanwezig. Evenals nokken / pootje onder de cortenstalen plantenbak, goed onder de bak verdeeld zodat de bak lijkt te zweven en goed kan ontwateren plus ventileren.

2. April 2021

Prima ervaring - aanrader

Enkele weken geleden 2 grote cortenstaal plantenbakken besteld. Zien er echt top uit! Aangegeven dat ik ze op mijn vrije dag geleverd wou hebben. Uurtje voor levering belde de chauffeur op dat hij eraan kwam. Mocht je twijfelen om er iets te kopen, niet doen. Echt een aanrader. Goeie prijs kwaliteit. Ik koop er zeker en vast nog in de toekomst.

29. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr