Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie vuurschaal gekocht voor in de tuin. Mooi stevig ontwerp en het vonkenscherm past perfect. Had een klein obstakel maar na het bellen met de klantenservice (direct contact met een medewer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn met onze kerk vanuit de binnenstad van Kampen naar kerk in IJsselmuiden verhuisd. Hier hebben we het een en ander verbouwd en ook een geluiddichte wand gemaakt en hiervoor een ruimte met verh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vuurtafel set gekocht bij Godu. Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De levering was vlot en was degelijk verpakt. Een prima Vuurtafel om makkelijk zelf in te bouwen. Op de website zijn nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godu heeft mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs. Onze 120 cm doorsnee vuurschuul werd netjes afgeleverd en we kunnen nu ons snoeiafval direct op de schaal leggen en genieten van ern gezellig... Mehr ansehen

1. Geschäft für Gartenmöbel
  2. Gartenmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Godu is de plek waar je begint met het zoeken naar nieuwe huis- en tuinartikelen. In onze webshop hebben wij een ruim aanbod aan plantenbakken voor binnen en buiten, vuurschalen, inbouwbranders, vuurtafels en nog veel meer waardoor je altijd de beste keus kunt maken! Wij bieden merkproducten met een hoge kwaliteit aan voor de scherpste prijs.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Prachtige Mexicaanse haard

Prachtige Mexicaanse haard, netjes verpakt en snel geleverd. Blij mee!

6. Mai 2022

Antwort von Godu

Dank voor de mooie review Jan, dat waarderen wij. Goed om te lezen dat de levering van de haard naar wens is. Stuur je een mooie foto door van de haard? Enorm veel plezier en warme uren toegewenst.

Snelle levering, helemaal tevreden

6. Mai 2022

Antwort von Godu

Bedankt voor de mooie score David! Fijn dat alles naar wens. Veel plezier gewenst van de Adeco Vuurschaal.

Prima

Prima, snel tot tevredenheid

5. Mai 2022

Antwort von Godu

Dank voor de mooie review Bieke! Veel plezier gewenst van de mooie vuurschaal en tot ziens in Diemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en prima…

Snelle levering en prima inbouwhandleiding. Ook werkt de haard prima.

1. Mai 2022

Antwort von Godu

Bedankt voor deze mooie score, Geert! Dat waarderen wij. Fijn om te lezen dat de levering snel is verlopen en de haard naar wens werkt. Veel plezier hiervan gewenst en tot de volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was op zoek naar een inbouw…

Ik was op zoek naar een inbouw vuurtafel en zag op de website dat je via whatsapp vragen kon stellen. Ik was verbaasd over hoe snel ik een antwoord kreeg en nog meer over het proactief meedenken van medewerker Kiki wat resulteerde in een zeer positieve ervaring. Ik heb ook direct een aankoop gedaan donderdag eind van de dag en deze is vandaag (zaterdag) geleverd. Tuintafel aanpassen was erg makkelijk te doen en ben erg blij met het resultaat.

Antwort von Godu

Dank voor de mooie review Danny. Goed om te lezen dat je een fijne ervaring hebt met onze klantenservice, wij zullen de complimenten overbrengen aan onze collega Kiki.

Heel veel plezier gewenst van de inbouwbrander en tot ziens in Diemen!

Zeer vlotte levering!

Antwort von Godu

Bedankt voor deze review Lutgarde, goed om te lezen dat de levering snel en naar wens is verlopen. Veel plezier gewenst van de mooie vuurschaal en hopelijk tot een volgende keer.

Snelle bezorging vuurschaal

Snelle bezorging, volgende dag had ik het al.
TOP!!

Antwort von Godu

Bedankt voor deze mooie score! Veel warme uren toegewenst rondom de vuurschaal en tot een volgende keer bij Godu.nl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, snel geleverd. Ik had per ongeluk de verkeerde aangeklikt zag ik in de bevestiging. 1 telefoontje en meteen geregeld dat goede werd opgestuurd, was toevallig zelfde prijs. Goede kwaliteit so far !

Antwort von Godu

Bedankt voor het schrijven van deze review Marc. Fijn dat wij snel hebben kunnen schakelen en zo toch de gewenste tuinhaard hebben kunnen leveren. Stuur je nog wat mooie foto's hoe de haard er nu bij staat? Hoe dan ook, veel plezier er van gewenst.

Probleem netjes opgelost.

Godu heeft een geleverd product dat helaas beschadigd afgeleverd werd na onderling overleg opnieuw geleverd.

Antwort von Godu

Dank voor het schrijven van deze review Alfred. Goed om te lezen dat het nieuwe artikel wel goed is. Heel veel plezier er van gewenst en tot een volgende keer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Origineel product (de pizza-oven in…

Origineel product (de pizza-oven in visvorm) en werkt snel en goed! Netjes ingepakt afgeleverd.

Antwort von Godu

Bedankt voor het schrijven van deze review. Veel plezier gewenst van de Vis Pizzaoven en eet smakelijk!

Inbouwbrander besteld

Inbouwbrander besteld, snel geleverd , vriendelijke chauffeur. Was echter fabricagefout aan. Contact met klantenservice was beetje traag (1 week voor antwoord) maar kan ik begrip voor opbrengen (corona uitval personeel ?). Uiteindelijk heel vlot opgelost, nieuwe brander ontvangen . Ondertussen getest. Mooi en degelijk.

22. Februar 2022

Top service Godu

Na een jaar gebruik van de inbouwtuinhaard wilde hij niet meer blijven branden. Contact opgenomen met de klantenservice. Direct een mail met daarin antwoord dat ze thermokoppel en afsluiter op hadden gestuurd. Vandaag erin gezet en jawel alles werkte weer. Haard was niet goedkoop (ligt niet aan godu kwaliteit kost iets) maar service is 👍

26. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dekbed besteld via Fonq en daarna werd…

Dekbed besteld via Fonq en daarna werd het stil. Geen bericht het dekbed geleverd wordt en op emails wordt niet geregeerd. Ook wordt de telefoon niet opgenomen en word ik na het inspreken van voicemail bericht niet teruggebeld. Wel betaald en geen dekbed of verwachte bezorgdatum.

19. Januar 2022

Beste Sandra,

Wat vervelend dat het mis is gegaan. We proberen al een aantal dagen in contact te komen om tot een oplossing te komen. Uiteraard gaan we alles netjes oplossen!

Vriendelijke Groet,
Stephan Schoon

Hallo godu

Hallo godu
Kan niets anders zeggen perfect op de ene dag besteld volgende dag op tijd binnen onze dochter helemaal blij met haar Inbouw brander.
Werkt perfect dit woord genieten bij de haard met een glas wijn erbij dit is een aanrader.

21. Dezember 2021

Perfecte Service

Ik bestelde deze Gofire Adeco Vuurschaal - XXXXL - Cortenstaal - 200 cm online en werd gebeld door Godu of het ok was dat het 4mm ipv 5mm was... Leverancier had dit stilletjes aangepast... ik ging akkoord. Bij levering in bos heeft chauffeur eerst 500m achteruit moeten rijden en dan nog 100 meter mee de schaal van 120kg helpen rollen. Uitmuntende services, ook van hun transport bedrijf

22. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het kan véél beter. Product was prima maar de service mbt…

Product was prima maar de service mbt de bezorging was waardeloos.
Ik kreeg geen bericht van verzending en bezorging. Na een paar dagen zelf maar eens gebeld hoe het nu zat.
Bleek de bezorging Al geweest te zijn zonder enig bericht.
Ik moet de zware doos nu ergens met de fiets gaan ophalen.......
Geen enkele partij in deze verkoop denkt aan de klant. De leverancier home67 niet. Postnl niet en godu ook niet. Het is allemaal de schuld van een ander en als klant heb je het nakijken.
De klantenservice is vriendelijk maar je komt nergens terecht...
De enige meedenk optie was. Laat het pakket staan over een week wordt het weer opgehaald en kan het opnieuw verzonden worden........
Ik ben klaar hier.

7. November 2021

Beste Marga,

Zoals we na de beoordeling telefonisch hebben besproken hebben wij dit met de bezorgdienst helaas niet altijd even goed in de hand. We zijn bezig om de bezorgingen met een andere dienstverlener te volbrengen, deze zal beter aansluiten bij de kwaliteit welke wij als Godu graag leveren.

We hopen dat je ondanks de bezorging toch van je product aan het genieten bent.

Vriendelijke groet,
Stephan Schoon

Waar-de-loos verpakt en verstuurd

Waar-de-loos verpakt en verstuurd. Zonder extra bescherming, los in een zwakke doos. Schaal komt met krassen aan, hangt half uit doos, die nog net niet helemaal gescheurd is. En dan geven ze de bezorgers de schuld, aldus hun klantenservice. Dit was een zware teleurstelling!
Tip: Bestel Ergens Anders
Schaal zelf is van goede kwaliteit. Hoewel stoffig donkergrijs ipv zwart en geeft behoorlijk af. Oogt 2e hands.
Uiteindelijk toch genieten van prachtig vuurtje!

11. Oktober 2021

Beste Edith,

We vinden het vervelend dat de doos niet goed is aangekomen en de schaal krassen had. Helaas is het een zeer moeilijk product om goed te versturen en hebben wij nu ook betere dozen besteld met de verwachting dat het zo wel netjes aankomt. Hierin zijn wij nog lerende en zoeken we altijd naar verbeteringen.

Wij versturen de Cortenstaal producten on-geroest uit ons magazijn dan heeft deze wellicht nog niet helemaal de herkenbare roestkleur die je zult verwachten. De roestkleur ontwikkelt zich over een periode van één jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden waarin het product zich bevindt. Het roestproces begint met een donkergrijze kleur staal met over het gehele product roestvlekjes. Deze donkergrijze kleur vervaagt naarmate de tijd vordert en zo kleurt het product steeds meer naar de kleur oranje, waarna de gelijkmatig verdeelde oranje roestkleur tevoorschijn zal gaan komen en krasjes ook zullen verdwijnen.

Wij hebben u gevraagd om een foto te maken van de mogelijke schade zodat als dat zo is we u de schaal konden omruilen voor een nieuwe. Dit was volgens u niet nodig.

We hopen dat u als nog zal genieten van uw aankoop!

Vriendelijke Groet,
Stephan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr