GOATZZ Bewertungen 5

TrustScore 4 von 5

4,1

1. Kosmetikbedarf

GOATZZ is ontstaan vanuit de behoefte om het anders te doen in de beautywereld. Minder focus op perfectie en regels en juist meer ruimte voor echtheid, vrijheid en eigenheid. We geloven dat je jezelf niet hoeft te veranderen om mooi te zijn. Make-up is voor ons geen masker maar een manier on te versterken wat er al is. Achter GOATZZ zit een intens proces van testen en kiezen. We hebben bewust producten gekozen waar we echt achter staan - van formules en texturen tot kleuren die jouw natuurlijke glow versterken. Maar GOATZZ is meer dan een make-up merk. Het is een community. Een plek waar je jezelf mag zijn. Waar jouw stijl, jouw uitstraling en jouw verhaal centraal staan. Waar we samen bouwen, delen en groeien. Onze missie is simpel: we empower generations, share the glow & celebrate your own kind of beauty. GOATZZ staat voor authenticiteit, inclusiviteit en self care. Voor het vieren van wie je bent - precies zoals je bent. Be GOATZZ.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

Not to be dramatic but… this wins 😍🔥

Oké maar even eerlijk… GOATZZ heeft me wel echt positief verrast 👀

Die liptinten gebruik ik gewoon vaak — “Date Night” pak ik het meest. Is zo’n kleur die altijd wel werkt, zonder dat je er te veel over na hoeft te denken.

De foundation heb ik ook een tijdje getest en die is inmiddels m’n Dior voorbij gegaan. Dekt gewoon beter, zit chill op m’n huid en blijft mooi gedurende de dag #justsaying

En die highlighter… die gebruik ik als ik zin heb in een beetje extra glow, niet te heftig maar wel zichtbaar.

I love it! 😍

24. April 2026

Geweldige producten

Geweldige producten! Ik gebruik bijna nooit make-up, maar heb toch de meeste producten van Goatz gekocht, omdat ik me er echt mezelf mee voel — op een nog stralendere manier ✨

Ahh dit vinden we zó leuk om te lezen 🤍
Dank je wel Diletta!
Juist als je niet vaak make-up draagt en je je hiermee nóg meer jezelf voelt… dat is precies waar GOATZZ voor staat ✨
Geniet ervan & blijf shinen!

Ik ben Fan!!

Hele fijne producten, veel kleurpigmenten dus je doet er lang mee. De foundation en de poeder blush zijn mijn favoriet! Eigenlijk alles is fijn :)

Ahh dit vinden we zó leuk om te lezen 🤍
Dank je wel Martiene!
De foundation en blush als favoriet, geweldig✨
Zó fijn dat je onze GOATZZ producten zo ervaart.
Geniet ervan & blijf shinen!

Aanrader!

De producten zijn niet alleen mooi maar ook echt van een hele goede kwaliteit! Mijn nieuwe favo make-up merk en kan het iedereen aanraden.

Antwort von GOATZZ

Ahh wat mooi om te lezen 🤍
Dank je wel Jennifer!
Zó bijzonder dat GOATZZ jouw nieuwe favoriet is ✨
Fijn dat je de kwaliteit zo ervaart.
Dank je wel voor je aanbeveling & geniet ervan!