Unternehmen hat geantwortet
Tobias fra Go2Rens var meget professionel og fleksibel i forhold til tidspunkt for besøget. Derudover var der god service og vejledning omkring hvad de forskellige produkter gjorde. Resultatet tale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Go2Rens - Vi giver din bolig nyt liv Hos Go2Rens er vi specialister i flise og facaderens, der effektivt fjerner alger, snavs og misfarvninger fra din ejendom. Vi hjælper både private og erhverv med at få fliser, facader, tage og tagrender til at se pæne og velholdte ud igen – uden at gå på kompromis med materialer eller miljø. Hos Go2Rens tror vi på, at godt håndværk, ærlig rådgivning og synlige resultater går hånd i hånd. Vores filosofi er enkel: Vi gør os umage – hver gang. Vi behandler hver opgave, som var det vores egen ejendom. Det betyder, at vi altid vælger de mest skånsomme og effektive metoder, der passer til den konkrete overflade. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi efterlader aldrig en opgave, før resultatet lever op til vores egne høje standarder.
Duehusvej 77, 4632, Bjæverskov, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Opgaven opfyldt perfekt og til tiden. Forklarende i forbindelse med udførelsen af arbejdet. Kan varmt anbefales. Behagelig og venlig medarbejder.

Antwort von Go2rens
Flot og hurtigt arbejde, som levede op til forventningerne.

Antwort von Go2rens
Hvis verdenens udfordringer kunne klares med en flisebehandling fra Go2Rens, var der ikke noget der hed hungersnød, verdenskrige eller klimaforandringer. En fantastisk service, med det flinkeste væsen der nu fået vores fliser til at skinne som nye! Der findes mange fliserenserfirmaer ude i samfundet, men ingen er som Tobias fra Go2Rens. Vores varmeste anbefaling.

Antwort von Go2rens
Fantastisk firma og arbejde! Så dygtig, grundig, professionel, pålidelig og til en rimelig pris 😃. Fik lavet algebehandling på taget, og det skal de også gøre fremover. Og ser frem til, at de også bl.a. skal rense vindskeder og udhæng. Helt klart anbefalelsesværdigt!!

Antwort von Go2rens
Så personligt og professionelt - vi var trygge fra start til slut og fik en masse gode anbefalinger med til, hvordan vi fik mest muligt ud af behandlingen af vores alt for gamle fliser. Fantastisk flot stykke arbejde, og fliserne ser næsten nye ud igen ❤️

Antwort von Go2rens
Det var et sindsygt flot stykke arbejde med rens af mine fliser.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Go2rens
God service og flot resultat. Vores fliser ser næsten ud som nye efter rens og algebehandling. Kan klart anbefales

Antwort von Go2rens
Fantastisk resultat. Et virkelig pålideligt firma, som var informativt, imødekommende og pligtopfyldende. Kan kun anbefale Go2rens på det varmeste.

Antwort von Go2rens
Super service. Medarbejderen kom til de aftalte tider og arbejdet blev gennemført med et meget flot resultat

Antwort von Go2rens
Super godt arbejde. Vi fik renset vores flise areal i vores kolonihave, fliserne er blevet som fuldstændige som nye igen. Alt kommunikation med Tobias lige fra første møde til slut foregik lige efter bogen, så kunne man give 10 stjerner havde vi gjort det. Vh Annette og Finn, Virum

Antwort von Go2rens
God information om arbejdets udførelse, dokumentation for arbejdets udførelse, information om dag, tidpunkt og evt. ændringer og til aftalt pris.
Anbefaler gerne Go2Rens til andre.

Antwort von Go2rens
Det har været en fornøjelse at få renset vores havefliser af Go2rens og til en rigtig fin pris.
Alle aftaler er blevet overholdt, de tidspunkter der er aftalt - er overholdt og haven står virkelig flot efter endt arbejde.
Vi kan varmt anbefale Go2rens,

Antwort von Go2rens
Vi har brugt Tobias fra go2rens ifm. et stort hus renoverings projekt, og har været super tilfreds med arbejdet. Alle fliser, hegn og tag ser ud som nye. Vi er meget tilfredse med resultatet og bruger helt sikkert Tobias og go2rens igen. God dialog hele vejen og alle aftaler overholdt. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Go2rens
Jeg fik Tobias fra Go2rens anbefalet af en bekendt.
Jeg ringede til Tobias og vi aftalte en pris og et tidspunkt for behandlingen af mit tag. Tobias kom på det aftalte tidspunkt, og gennemgik proceduren for behandlingen så alt var afstemt på forhånd.
Tobias er super sympatisk og grundig og jeg kan varmt anbefale ham og Go2rens. Jeg bruger ham fremover.

5 stjerner til Go2rens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget professionel og høj kvalitet på det udførte arbejde. Jeg er meget tilfreds.
Rigtig god kommunikation og service hele vejen igennem.
Jeg vil helt klart anbefale Go2rens til andre.

Antwort von Go2rens
Har brugt go2rens, og har været så tilfreds med arbejdet. Vores fliser ser ud som nye. Vi er så glade for resultatet. God dialog hele vejen. Kæmpe anbefaling herfra.

Super flotte fliser..
Tobias kom som aftalt og fast pris overholdt med godt humør og super udført arbejde..meget tilfreds..
Kan klart anbefales herfra👌

Antwort von Go2rens
Go2Rens, oveholder indgået aftaler, udføre et perfekt job, meget punktligt og professionelt - og et super flot resultat.

Antwort von Go2rens
Resultatet taler sit eget klare sprog, og levede bestemt op til vores forventning.
Jeg giver bestemt Go2Rens et ring næste gang jeg har brug for rens!

Antwort von Go2rens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.