Guido heeft me uitstekend geholpen! Was vooraf duidelijk over de kosten van de afzonderlijke reparaties. Fiets mooi gepoetst, schakelt en remt weer als een zonnetje en kan er weer een tijdje tegen.... Mehr ansehen
Aardige man, top service. Fiets kon eigenlijk pas donderdag gemaakt worden, maar konden hem al wel eerder langs brengen. Hierdoor had Guido tussendoor een plekje om eerder na mijn fiets te kijken en k... Mehr ansehen
Mijn dochter had de binnen en buitenland kapot. We zijn hier vanuit school langs gelopen en naar binnen gestapt. Hij moest eerst een andere klant helpen die vanuit Hengelo kwam en en daarna dee... Mehr ansehen
Top fietsenmaker. Zeer vriendelijk en de beste service. Geen woekerprijzen maar gewoon eerlijk. Wat wij ook zeer fijn vinden bij Go Fietsservice is de warme communicatie die altijd helder is. Fietsenm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Gezellige fiets reparatie service waar we druk sleutelen om alle reparatie’s er dagelijks door te jassen. Heeft je fiets een reparatie nodig, dan ben je bij ons op het goede adres. Geopend alleen op afspraak, dus whatsapp of bel ons op 0612707522
G.J. van Heekstraat 115, 7521 EB, Enschede, Niederlande
- 0612707522
- info@go-fietsservice.nl
- go-fietsservice.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Deze meneer heeft 2 gezichten.
In eerste instantie kwam deze man over als vriendelijk en behulpzaam.
Hij zou mijn electrische fiets uitlezen en dan zou hij 100% met zekerheid kunnen zeggen wat er aan de hand is.
Vervolgens nam deze man contact met mij op "sorry ik heb het toch niet kunnen vinden, ons apparaat kan alleen nieuwere type fietsen uitlezen".
Hij zei ik heb een vriend die ook fietsenmaker is (Makkabikes) die er wel naar wil kijken. Ik hem uitgelegd dat ik slechte ervaringen met deze fietsenmaker heb en dat deze fietsenmaker helemaal niet naar mijn fiets wilde kijken daarom ben ik ook naar go-fietsenservice gegaan.
Ineens belde go-fietsenservice mij heel boos en agressief op omdat ik een negatief review had geschreven over mijn ervaring met Makkabikes. Ik moest per direct mijn fiets ophalen en hij wilde niks meer met mij te maken hebben. Beste meneer van go-fietsenservice iedereen mag zijn ervaring delen door een review te schrijven. Daarvoor is dat ook bedoeld.
Weer allemaal leugens wat u verteld in de reactie op mijn review. U draait het allemaal om. U was boos omdat ik een negatief review had geplaatst bij een vriend (makkebikes) wat mijn ervaring met hun was. Ook ben ik zakelijk en beleeft gebleven bij Makkabikes, net als naar u!

Antwort von Go-fietsservice
Guido heeft me uitstekend geholpen
(Een overwachte canvasbreuk in achterband werd meteen hersteld en de kosten ervan nam Guido voor zijn rekening, omdat hij het over het hoofd had gezien. Super opgelost!) op
Dank je wel!
Great service
A fast, great and transparent service!
Top quality!
I absolutely recommend 👌
Relaxed, oprecht en betrouwbaar
Super relaxte vent! Behulpzaam en heel oprecht vooral dat stond jij mij enorm aan!!
Super aanrader!
Wederom goed geholpen
Go fietsservice heeft mijn fiets gemaakt. Een nieuwe binnen en buiten achterband. Versnellingen gemaakt. Alles doet het weer perfect. Van te voren kun je kiezen wat je wilt en ook de prijzen inzien. De fiets was binnen een paar uur klaar
Wat een fijne fietsenmaker is dit toch!
Topfietsenmaker
Eerlijk, goede prijs, komt altijd zijn afspraken na en belt als er toch iets anders is dan gedacht
Zeer snelle service.
Ik ging heen voor groot onderhoud en een lekke band.
Waar je bij de meeste bedrijven hiervoor je fiets 3/4 dagen kwijt bent, Was mijn ervaring bij Go-fietsen service een heel ander verhaal.
Ik kon hem sochtends brengen en smiddags was hij weer klaar!
Fiets was Tip top in orde, gepoetst en zag er als nieuw uit!
Zeer tevreden met deze beste man en zal hier een volgende keer weer heen gaan!
Mijn elektrische fiets voor een grote…
Mijn elektrische fiets voor een grote servicebeurt gedaan en nieuwe voor en achterrem blokjes laten zetten en hij fiets weer als nieuw.
Zoek je een goede betaalbare en service gerichte fietsenmaker dan raad ik go-fietsservice aan.
Topservice!
Grote beurt voor een elektrische fiets
Grote beurt voor een elektrische fiets. Duidelijke communicatie over de te maken kosten. Werkzaamheden zijn super uitgevoerd.
Mijn fiets fietst weer als nieuw en ziet er dankzij de poetsbeurt ook weer top uit. Het systeem met leenfietsen is handig.
Fix breaks and gears
Guido is friendly and efficient. He solved the problem within 24 hours, and my bike is now running perfectly.
Snelle en goede service en niet duur
Goed service
Go-fietsservice was super helpvoll en ze waren super spoedig met het hulp aan mij fiets reparatie.
Goed communicatie en ook goed nazorg van reparatie.
Guido is een ervaren fietsenmaker maakt…
Guido is een ervaren fietsenmaker maakt duidelijke afspraken van wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten ben goed geholpen groetjes Roy
Op en top vakman!
Kapotte binnen en buitenband
Mijn dochter had de binnen en buitenland kapot.
We zijn hier vanuit school langs gelopen en naar binnen gestapt.
Hij moest eerst een andere klant helpen die vanuit Hengelo kwam en en daarna deed hij de fiets van mijn dochter.
Van te voren te horen gekregen wat het ging ging kosten ( zelfs nog meerdere mogelijkheden kwa buitenband )
En binnen 45 min kon de fiets weer opgehaald worden.
Top service, betaalbare prijzen en een vriendelijke man die weet waar hij het over heeft.
Guido helpt altijd snel en goed
Guido helpt altijd snel en goed, en zeer betaalbaar. Als hij een band kan plakken voor minder dan een tientje zet hij er geen nieuwe in voor €40. De service is handig, je kunt er snel terecht en krijgt een fijne leenfiets mee.
Topper
Ik had een lekke band en ben postbezorger dus afhankelijk van mijn fiets.
Mijn binnenband is diezelfde middag nog netjes vervangen.
Topservice en betaalbaar.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Mijn probleem werd serieus genomen en gezien. Heel blij want nu kan ik weer fietsen!
Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf. fietsenmaker met passie. En verstand van zaken. Bied je eerlijke prijzen en mogelijkheden aan.kortom niet twijfelen maar gewoon een afspraak maken👌🏻👌🏻
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.