Gmgtrys Bewertungen

1,4

Hi GMGtrys, my name is Ugo Daniel, I invested 15000, two weeks ago and I placed a withdrawal since 6th of may but up till now I have not seen the money in my bank account. I have placed several other... Mehr ansehen

WITHDRAW PENDING Hello GMG my name is Oyindamola,I register on your platform last week. So after passing the minimum withdraw on the 10th of may 2023 till now I haven’t receive the money in my... Mehr ansehen

They suspended my withdrawals since 27th of Jan. Its not fair the kind of way they are running from accountability.

Hi GMGTRYS, I'm Ayanwuyi Olalekan Ayodele, i have withdrawn my money since four days ago now but I haven't been credited, is still telling me withdrawal has not yet arrived over three days now. Kindly... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hello GMG family.

Hello GMG family.
My Is Abubakar, my ID ID:424835 i withdraw the sum of 3100 since yesterday, up til now i didn't receive any alert.

Thank you.

9. Mai 2023

Pending withdrawal

Pending withdrawal : 1365656
I requested a withdrawal of 4,800 as at 3:42pm yesterday 9th of May but up till this moment I'm yet to receive my credit Alert..
my ID:1365656 ,
Mercy Koloware
Zenith Bank 4216535967

9. Mai 2023

Good day since On Sunday 7th of this…

Good day since On Sunday 7th of this month I made a withdrawal If 3100 and I didn’t received any money yet up till now nothing and my friend has withdrawal over 2 to 3x without any issues...please do something my Acct is 2009736687 Kuda bank idris Opeyemi Oyedotun my I’d 674084

10. Mai 2023

Withdrawal error

Please I made a withdraw of 3800 from my dashboard on the 8th 10:28am and till now I’ve not received my alert it’s 48hours hours already l don’t know what’s going on

8. Mai 2023

Please fund my account thanks

Good day, I made withdrawal from GMG account but am yet to receive the money on my account gt bank 0178166147 and GMG number is 9154846375 please check your system and credit my account please thanks

Withdrawal problem

Good day l have place withdrawal since on 6 may and one 10 may and the withdrawal has got to my account. This is my id:628823 my bank is first bank, account name: EmmaOgala Brukeme Oghojafor, account number:3198082979. Please do help me settle this situation immediately. Thank you Emmanuel

6. Mai 2023

Have a withdrawal since may 8th haven’t…

Have a withdrawal since may 8th haven’t been credited still had to change bank haven’t been credited still withdraw yesterday no credit just been pending since and I really need it please my ID is 930305 please for God sake do something to it 🙏

8. Mai 2023

I placed withdrawal since on the 7th of…

I placed withdrawal since on the 7th of may2023 around 11:05am the process is pending and again yesterday I still withdraw and I have not received any alert on my phone,till today all are still pending please gmg customer service do something about it.
ID:1232007

7. Mai 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen