Glowth Skincare Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering. Fijn product. Aantrekkelijke verpakking. In de beschrijving op de verpakking is mij niet helemaal duidelijk of dit alleen zonbescherming is, of ook een dagcrème wat bij de aankoop... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I’ve been using this SPF 50 day cream for a while now and I’m very happy with it. It spreads easily, absorbs well without feeling greasy, and has a pleasant neutral scent. It provides excellent sun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik de dag- en nachtcrème van Glowth nu twee weken en ben erg tevreden. Zelf ben ik lange tijd op zoek geweest naar een dagcrème met SPF 50 die geen uitslag op mijn gezicht veroorzaakte. Door m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De minerale zonnefilters en clean ingrediënten trokken me direct aan omdat je dit niet vaak ziet bij een crème met SPF 50. Het zit ook in een handige verpakking. De crème zelf mag nog iets luchtiger... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging.

Hervorragend

Alle Bewertungen

88 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

3 topproducten

Inmiddels de spf dagcreme, spf mist en nachtcreme in mijn dagelijkse routine.
Erg tevreden over alledrie de producten, prettig in gebruik en leuk geprijsd.

21. Juni 2026

Antwort von Glowth Skincare

Wat een mooi compleet routinetje!Wat een mooi compleet routinetje! Dankjewel voor je vertrouwen in ons. 🧡

non sticky daycream with SPF50

excellent non sticky daycream with SPF50. No need to use additional suncream anymore. Just waiting to try the Mist SPF50, ordered today.

21. Juni 2026

Antwort von Glowth Skincare

Thank you so much for your lovely review! How exciting that you've ordered the Mist. we can't wait to hear what you think!

Love, Team Glowth

Lekkere creme

Lekkere creme, zonder waas, niet dik, trekt lekker in, geen zweetcreme, heerlijk, ook de nachtcreme

18. Juni 2026

Antwort von Glowth Skincare

Wat leuk dat je ook de nachtcrème hebt ontdekt! Dankjewel voor je lieve woorden.

Fijne zachte

Fijne zachte, goed smeerbare spf 50. Hydrateert bovendien. Prikt niet in de ogen.

5. Juni 2026

Antwort von Glowth Skincare

Dankjewel voor je review!Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent. 🌟

Perfect

Perfect! Smeert fijn, voelt rijk maar niet vet, absoluut geen witte waas, ruikt best neutraal en niet te vergeten een erg leuk en handig flesje, ook om mee te nemen. Was ook vliegensvlug binnen.

5. Juni 2026

Antwort von Glowth Skincare

Zo'n fijne review om te lezen, dankjewel! Blij dat alles naar wens was!

Tevreden!

Lichte, goed insmeerbare zonnecrème. Perfect voor onder make-up. Goede communicatie. Ik bestel nog bij.

Antwort von Glowth Skincare

Wat leuk dat je terugkomt! Dat maakt ons heel blij. 🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superfijne dagcreme met een hoge spf

Superfijne dagcreme met een hoge spf. Smeert gewoon fijn, is dun en licht. Dat zie je niet vaak bij zo'n hoge spf.
Ik zit in de overgang en wil mijn gezicht beter beschermen nu ik ouder wordt, Glowth is daar perfect voor!

Antwort von Glowth Skincare

Wat fijn dat je ons gevonden hebt op het moment dat je er echt naar op zoek was! Dankjewel voor je vertrouwen. 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb glow leren kennen

Ik heb glow leren kennen . Ik ben super positief en zou het niet meer kunnen missen. Ik gebruik het dagelijks, trekt snel in, geen witte waas en goede zon bescherming

Antwort von Glowth Skincare

Dankjewel voor je lieve woorden!Dankjewel voor je lieve woorden! Zo fijn dat je zo blij bent met ons product. ☀️

Crème blijft lang zitten

Crème blijft lang zitten, de huid reageert er goed op en er blijft geen witte waas achter. Prijs-Kwaliteitverhouding is prima

Antwort von Glowth Skincare

Wat fijn om te lezen! Dat de crème lang blijft zitten, je huid er goed op reageert én er geen witte waas achterblijft is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons.

Alles klopt

Alles klopt. De levertijd, communicatie, en een fijn product.

4. Mai 2026

Hi Ine,

Bedankt voor je mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles klopt, van de levertijd en communicatie tot het product zelf. Daar doen we het voor! 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De levering is prima verlopen

De levering is prima verlopen, goed en netjes verpakt.

27. Mai 2026

Hi,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de levering prima is verlopen en dat alles netjes en goed verpakt is aangekomen 😊

Super fijn!!

Heel tevreden over de dagcrème van Glowth Skincare.
Ook de nachtcrème is heerlijk zacht. Echt een aanrader.
Wanneer je vragen hebt wordt er heel snel en vriendelijk gereageerd.
Ik zou de producten iedereen aanbevelen.

25. Mai 2026

Hi Inge,

Bedankt voor je prachtige review! Wat ontzettend fijn om te horen dat zowel de dag- als de nachtcrème zo goed bevallen en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor! 😊

Heerlijk smeerbare crème

Heerlijk smeerbare crème. Zo fijn dat ik niet meer altijd met een tubetje zonnebrand in de tas hoef te lopen. Laat geen witte waas achter en lijkt goed tegen de zon te beschermen.
Bezorging volgens afspraak. Helemaal tevreden.

25. Mai 2026

Hi Mirjam,

Bedankt voor je fijne review! Wat heerlijk dat je nu zonder los tubetje zonnebrand op pad kunt en dat de crème zo goed bevalt zonder witte waas. Fijn ook dat de bezorging helemaal naar wens was! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gebruik dit pas sinds kort

Ik gebruik dit pas sinds kort. De creme smeert fijn uit, laat geen witte waas achter en beschermt mijn gezichtshuid goed. Ik heb een gevoelige huid en deze reageert goed op Glowth Skincare.

24. Mai 2026

Hi Joland,

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de crème zo goed bevalt voor je gevoelige huid en je gezicht goed beschermt zonder een witte waas achter te laten 😊

Fijne creme

Fijne creme. Smeert lekker uit en voelt goed aan.

5. Mai 2026

Hi Petra,

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de crème lekker uitsmeert en zo goed aanvoelt 😊

Fijne crème

Fijne crème, brengt makkelijk aan zonder witte waas.

2. Mai 2026

Hi Diana,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het goed bevalt zonder de witte waas die de meeste crèmes wel veroorzaken 😊

Top product

Vindt het echt een mega fijne dag/zonnecrème ben echt verrast

1. Mai 2026

Hi Caroline,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de dagcrème. Dat vinden we heel leuk om te horen 😊

Fijne crème

Fijne crème. Trekt snel in en is ook prima samen met minerale make up te gebruiken. Mijn dochter heeft een erg gevoelige huid en verdraagt deze crème ook heel goed.

29. April 2026

Hi Natalie,

Wat een mooi compliment!

Het is fijn om te horen dat de crème zo veelzijdig is en zelfs voor de gevoelige huid van je dochter een goede match vormt. Dat het ook nog eens moeiteloos samengaat met minerale make-up is precies het resultaat waar we op hopen.

Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met het gebruik voor jullie beiden!

Liefs, Team Glowth

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr