En skøn og afslappende atmosfære hos GlowStudio, hvor man straks føler sig i trygge hænder. Karina er yderst kompetent og professionel, og behandlingen var både behagelig og effektiv. Jeg kan kun give... Mehr ansehen
Aalborgs bedste kosmetolog. Hos Carina bliver du forkælet på en helt unik måde. Hun er så omsorgsfuld og dygtig. Hun laver fantastiske ansigtsbehandlinger tilpasset din hud og så bliver du ekstra fork... Mehr ansehen
Glow Studio fået som altid mine varmeste anbefalinger. Det bedste sted til alle slags skønhedsbehandlinger. Om du leder efter det rigtige sted til ansigtsbehandlinger, lash lift, brow lift, voks eller... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdens bedste sted! Så dybt proffesionelle og ligegyldigt om du skal vokses eller have ansigtsbehandling går du derfra med følelsen af total forkælelse! Udover det har Carina og co et alt for lækk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glow Studio er din skønhedssalon - også online. Vi tror på at skønhed er for alle, og hos os finder du altid gode råd, gode priser og store smil! Vi fylder jævnligt vores webshop med lækre nyheder, vilde tilbud og ikke mindst med produkter som du kan stole på. Hos os er alting testet på egen hud og krop, så skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på de sociale medier, med et smil, et godt råd, tips og tricks. Vores brands er primært skandinaviske, men den seneste tid har vi udvidet sortimentet efter efterspørgslen og trends, som i tiden peger mod k-beauty. Hjemmesiden huser både produkter til hår, krop, gane, ansigt og sjæl, så der er også rig mulighed for at finde en lille værtindegave eller fødselsdagsgaven til en som aldrig ønsker sig noget. Hvad end du mangler hårpleje, makeup, hudpleje, lækkerier eller forkælelse, så er vi sikker på at glowstudio.dk gemmer på et godt bud til lige præcis dit behov. Og er du, ligesom os, VILD med sheetmasker, så finder du altid et bredt udvalg af disse på webshoppen. Velkommen indenfor - vi ser frem til at sende skønhed afsted til dig.
Vesterbro 21E, 9000, Aalborg, Dänemark
- 20861547
- info@glowstudio.dk
- glowstudio.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk lille cremebiks
Fantastisk lille cremebiks, med gode produkter og skønne mennesker.

Skøn oplevelse
Søde og hjælpsomme piger. Hurtig ekspedition af webordrer. God stemning i deres klinik 👌
Pigerne ved Glow er mega dygtige!
Pigerne ved Glow er søde, dygtige og lynhurtige!
Både ved bestilte varer på nettet og behandlinger. Jeg har kørt et forløb med ansigtsbehandlinger for bedre hud, og min hud føles for første gang i mange år blød og lækker! Så tak for jer ♥️

Antwort von Glowstudio
God pris & hurtig levering :)
God pris - hurtig levering & en personlig hilsen med pakken 😀 Vil klart handle der igen samt anbefale dem

Dejligt sted at komme
Dejligt sted at komme. Smilende og sltid god service, når man køber via deres shop🥰

Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, indeni pakken var der skrevet en lille håndskrevet personlig hilsen. En rigtig god service.

Antwort von Glowstudio
Hurtig levering, personlig hilsen i pakken. Flot service

Humoristisk og god service
Jeg bestilte blot en enkelt læbestift, som endda var på tilbud. Fik en humoristisk besked da min pakke var afsendt, og da jeg modtog pakken var der både et stykke chokolade og en prøve på natcreme i pakken. Både besked og ekstra service var en super god og uventet oplevelse. Kan give mine varmeste anbefalinger til Glow Studio, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler hos jer :-)

Varmeste anbefaling
Hurtig ekspedition, lækre produkter, fin indpakning og personlig hilsen fra sælger, som giver et smil på læberne

Antwort von Glowstudio
Jeg bestilte en læbestift den giver…
Jeg bestilte en læbestift den giver dine læber en naturlig glød den var på tilbud et seriøst godt tilbud :) også fik man et rigtig sødt kort som var skrevet i hånden meget personligt og en lille chokolade 🍫 jeg vil give dem den varmeste anbefalingen i sætter virkelig pris på jeres kunder os selvom man kun køber for et lille beløb det er ikke sidste gang jeg har bestilt produkter hos jer

Antwort von Glowstudio
Lækker produkter og hurtig levering…
Lækker produkter og hurtig levering selv når de har kørt kampagner /rabater.
Flot indpakning der får en til at føle sig som noget særligt når man åbner pakken med et personligt håndskrevet kort og lækker prøver.

Antwort von Glowstudio
Altid super service hos de søde glow-piger
Jeg er altid super tilfreds med at handle med Glow-pigerne 🤩. Altid hurtig levering, en sød hilsen og lidt lækkert i vareprøve. Og er man i tvivl omkring hvilke produkter man skal vælge, så er de altid hurtige og søde til at hjælpe ♥️. De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Mvh Karina

Antwort von Glowstudio
Glow-pigerne får mine varmeste…
Glow-pigerne får mine varmeste anbefalinger!

Søde opdateringer undervejs🤩
Super hurtig levering og søde beskeder / opdateringer undervejs.
Fin indpakning med lidt sødt og en lille prøve samt brugsvejledning til produkt.
Mega tilfreds og det samme blev min mor.
Ikke sidste handel og har givet link videre❤️

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service! Jeg vil klart anbefale Glowstudio til andre.

Antwort von Glowstudio
Hurtig levering og lækre produkter
Havde bestilt en masse lækre ting på jeres hjemmeside. De kom super hurtigt og så var der en personlig hilsen med i pakken - det kan altså noget:)

Antwort von Glowstudio
En super go handel 😊 lækre ting
En super go handel 😊 lækre ting, hurtig levering 😊
Ikke en finger at sætte på noget 😊😊😊

Antwort von Glowstudio
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.