Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalToo... Mehr ansehen
Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "
Østre Alle 6, 9530, Støvring, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Globaltools.se
Jag har ännu inte fått svarven jag beställde för 9 dagar sedan och det som stör mig är att jag från er inte har fått information som gör jag kan spåra försändelsen. Bemötandet jag fick när jag ringde er var bra och jag förstår att det inte är möjligt för en person att veta allt om alla produkter ni har i ert sortiment.
Hälsningar!
Gunnar Hedborg

Antwort von Globaltools.se
Väldigt lång leveranstid och väldigt dyrt för en liten plastskål

Antwort von Globaltools.se
Jag betalar för hemkörning men Bring skiter i att köra ut
Byt leverantör och säg upp Bring så kanske jag provar handla hos er igen vill även ha tillbaka det jag betalt för hemkörning

Antwort von Globaltools.se
Jag har fått den vara jag beställt
på utlovad tid

Antwort von Globaltools.se
Perfekt leverans. Precis vad jag behövde!

Antwort von Globaltools.se
Leveranstiden var mkt kort och maskinen funkar fint!

Antwort von Globaltools.se
Snabb leverans. Bra support när maskinen inte ville starta.
Mvh
Kurt Granath

Antwort von Globaltools.se
Bra hemsida med utförlig beskrivning och relativt snabb leverans
Mycket nöjd med mitt köp

Antwort von Globaltools.se
Kolla över transporterna,varan ha blivit skickad till fel adress två gånger,nu står det levererad men inget paket hos mig

Antwort von Globaltools.se
Produkterna som jag införskaffade anlände i utsatt tid, men de levererades inte till min adress utan till utlämningsställe det kost

Antwort von Globaltools.se
Köpte en AC verkstadspress till bra pris och är väldigt nöjd med den,utmärkt kvalitet och känns väldigt stabil och rejäl.

Antwort von Globaltools.se
Lite lång leveranstid,annars nöjd. Kvaliteten kontra pris är bra !

Antwort von Globaltools.se
Mkt bra service! Hade problem med en svarvchuck. Fick väldigt bra återkoppling via mail och bra hjälp med hur jag skulle bära mig åt för att byta ut den. Väldigt hjälpsam support!

Antwort von Globaltools.se
Är nöjd med entregallret vi beställd. Rejält och snyggt.

Antwort von Globaltools.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.