Jeg kan varmt anbefale Global Flyt. Tre glade og yderst professionelle unge mænd flyttede for mig. De arbejdede med godt humør og høj intensitet, så flytningen forløb glat og uden problemer. Global... Mehr ansehen
Rigtig fin flytning. Fast og meget rimelig pris. Lånte flyttekasser gratis, som de kom ud med på aftalt tidpunkt. Flexible i fht. aftale af flyttedato (weekend midt på dagen). Flytning startede præcis... Mehr ansehen
Flytningen i sig selv gik godt, bortset fra at et af vores møbler blev beskadiget. De/deres forsikring vil ikke dække, da de mener, at vi skulle have taget billeder af indpakning inden flyttemændene h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Flyttefirma med målsætning om at være de bedste på markedet.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vi benyttede Global Flyt i forbindelse…
Vi benyttede Global Flyt i forbindelse med en flytning, og alt i alt fungerede det rigtig fint. Flyttemændene kom til aftalt tid, var i godt humør og arbejdede hurtigt og effektivt. De var også hjælpsomme undervejs, og vi fik gode råd til hvordan vi bedst kunne pakke og beskytte vores ting.
Alt blev båret og kørt på plads uden problemer, og vi oplevede en fleksibel og løsningsorienteret service. Der var god kommunikation før og under flytningen, så vi hele tiden vidste hvad der skulle ske.
Vi havde en positiv oplevelse og kan anbefale Global Flyt til andre, der ønsker et flyttefirma som leverer det aftalte til tiden.
Vores flytning fra Skåne til Hillerød…
Vores flytning fra Skåne til Hillerød gik præcis som vi havde håbet på.
Drengene var flittige og søde, samt de passede rigtig godt på vores ting.
Vi havde hyret et andet firma til…
Vi havde hyret et andet firma til opgaven, men de sendte Globalflyt.
Vi er rigtig glade for at de gjorde det. FOr globalflyt drenge er søde og arbejde hårdt.
Det vigtigste for mig er, at de passede rigtig godt på vores ting under lfytningen.
Service i topklasse
Service i topklasse
Globalflyt reddede mig og trådte til med kort varsel. De var professionelle og servicemindede fra start til slut.
Flyttekasserne blev leveret på det tidspunkt, der passede mig (uden for arbejdstid). De kom til tiden, udførte opgaven inden for det aftalte antal timer, intet gik i stykker - og det hele blev taget med et smil, også selvom det var en træls flytning fra 4. sal på en fredag aften.
Alt blev oven i købet klaret til en fornuftig pris. Jeg vil klart anbefale dem!!!
Flyttefolkene var utrolig gode
Flyttefolkene var utrolig gode og hjælpsomme, og klarede det fint. Men inden flytningen desværre nogle underlige akonto mellemregninger med tidligere ejer. Men dette kom der styr på og en rigtig god flytning hvor alt bare kørte, derfor de 4 stjerner.
ukompetente folk ,
Havde en aftale om flytning kl 9 den 7. jan kom først kl 17. ufaglærte flyttefolk . hul i væggen , smadret tv.
Rod i betalinger - har ikke styr på, at de har fået pengene.
Flyttefolkene var der ikke noget, at klage på. Jeg brugte firmaets on-line betaling og fik at vide, at den skulle jeg ikke bruge. Jeg ville få pengene retur i løbet af få dage. Jeg skulle lave en straks overførsel fra min Bank. Daniel - ejeren, så på at jeg overførte, men kontaktede mig om aftenen og sagde, at han ikke havde fået pengene, så jeg skulle straks indbetale beløbet via MobilePay og det gjorde jeg. Det viste sig så at alle betalinger var gået igennem, jeg havde således betalt for flytningen 3 gange. Jeg har nu igen og igen bedt om at få mine penge retur for de 2 ekstra betalinger, men der sker intet, og Daniel svarer ikke på mine henvendelser. Det var den 25.11 og her 6.12 ses pengene stadig ikke på min konto. Gode flyttefolk, dårlig administration, dårlig ledelse - så min næste flytning bliver ikke med dem.
Søde og høflige flyttemænd og meget…
Søde og høflige flyttemænd og meget effektive.
Life-saver
Life-saver! Jeg stod i en situation, hvor jeg var blevet brændt af af et andet flyttefirma. Tog kontakt til Globalflyt, som sendte 3 dygtige flyttemænd ud til mig 1 time senere. De var venlige og rigtig effektive. Kan varmt anbefales!
Effektive flyttemænd
Effektive flyttemænd
Dygtige til deres arbejde og får gjort jobbet hurtigt. Gode til at passe på mine gamle skrøbelige møbler, som jeg har arvet af min afdøde morfar.
ADVARSEL! Betal aldrig før opgaven er afsluttet.
Global Flyt virker venlige og troværdige - lige indtil de har modtaget betaling. De skulle flytte mine ting, hvoraf nogle havde været til opbevaring, fra en lokation til en anden.
Efter de havde ødelagt et skab, beskadiget et andet og smidt vigtige dele væk til et tredje, kunne vi pludselig ikke længere få fat i dem. Opkald bliver ikke besvaret, beskeder ignoreres.
Upålidelige. Uvederhæftige. Løgnagtige.
Super flytning
Vi havde en super flytning med global flyt. Det var en stor flytning fra Esbjerg til hedehusene. Der blevet passet godt på vores indbo.
Globalflyt kan koste dig dyrt - Pas på med at bruge dem
Hvad vi troede var et hæderligt flyttefirma har desværre vist sig at være langt fra tilfældet.
Vi flyttede pr. 1. juli og fik i den forbindelse ødelagt et stort gammelt fransk vitrineskab købt på Lauritz.com. De tog selv billeder af skaden og sagde at vi blot skulle indrapportere via en formular de har på deres hjemmeside, så ville vi få erstattet skabet. De gav udtryk for at de desværre ikke havde mulighed for at tage skabet med sig.
Der blev spurgt til en faktura på skabet ifm. skadesanmeldelsen. Den kunne jeg ikke finde. Vi har nu rykket for svar flere gange ift. hvad der sker og for ca. 1 måned siden fik vi at vide, at de kunne hjælpe os, hvis vi kunne;
1. Fremskaffe faktura (det vidste de vi ikke havde)
2. Reperere skabet (de vidste at vi havde fået skaffet det af vejen, da det desværre ikke stod til at redde)
3. Skaffe os et tilsvarende vitrineskab (De vidste også at vi havde købt en erstatning for det ødelagte skab)
Så vi fik 3 valgmuligheder som de vidste var noget vi ikke kunne gøre brug af.
MEN, så fik jeg alligevel skaffet en faktura på skabet gennem dem der har overtaget Lauritz.coms konkursbo.
Men for en uge siden blev ringet op og fortalt at de desværre kun kunne give os en kompensation på 10-15% af skabets værdi... så i den forbindelse har vi bedt om at tale med ledelsen for foretagenet... vi har næsten dagligt prøvet at komme i kontakt med Globalflyt... og "Daniel" (nok firmaets mest betroede medarbejder) vender ikke retur med den kontakt info han lovede vi skulle få for at tale med ledelsen og ledelsen har (pudsigt nok) heller ikke vendt retur til os.
Vi mistænker at der ikke er et forsikringsselskab. Så hvis du glad for dine ejendele og som minimum forventer at få dem erstattet hvis de skulle blive beskadiget, så hold dig langt væk fra Globalflyt.
En fin flytning med Global Flyt
En fin flytning med Global Flyt.
Nogle aftaler blev ændret p.gr.a. tidspres i firmaet, der blev dog givet besked i rimelig tid, og da flytningen blev forsinket på dagen, stillede de til gengæld med 4 mand, så det gik hurtigt.
Bilen de kom med var ikke så stor, så jeg fik ikke det hele med, men mulighed for ekstra kørsel for ekstra betaling. Det takkede jeg nej til, da jeg selv kunne klare det sidste. Venlige og omhyggelige flyttefolk.
Unprofessional, unresponsive, and no accountability
I had a terrible experience with this company. They kept negotiating the price even after the move had already started, which felt very unprofessional and stressful. After the move, they promised to handle an insurance claim for the damages they caused, but I never heard back from them again. Despite multiple attempts to follow up, I never received any reimbursement for the damages. Overall, I found them unreliable and unresponsive. I would not recommend their services at all.
Super fleksibelt og serviceorienteret
Vi har haft en meget stor flytning med Globalflyt i april måned. Alt gik som det skulle. Forud herfor fik vi leveret flyttekasser af flere omgange. Der blev knoklet igennem en hel dag på selve dagen, hvor alt kunne lade sig gøre. Super mht. fleksibilitet, da vi lige pludselig gerne ville have nogle ekstra (hvidevarer vel at mærke) flyttet.
Jeg vil bruge dem igen og anbefale dem til alle.
Svindel Globalflyt skulle være hos mig kl
Globalflyt skulle være hos mig kl. 10:00 kom først kl.13:30, JEG måtte ringe 2 gange, for at høre hvor de blev af.
De kom med en lille bil og 5 mand hvor den ene forsvandt hurtigt. Den ene havde en t-shirt med logo på, de 3 andre havde privat tøj på, ingen havde sikkerhedssko på, en havde et par "lak"sko på.
Jeg hørte et brag og spurgte om det var mit TV, de tabte, svaret var nej, men det raslede ud af indpakningen, fra skærmen, det var totalt smadret. De kunne slet ikke pakke en bil, havde
mine møbler ude og inde af bilen flere gange, de havde ikke forstand på at få møbler kantet ud gennem døre. Resultatet var/er at jeg står tilbage med et smadret tv, 2 hakker i mit sofabord, 3 buler i køleskabsdøren, diverse hylder, hvor hjørner er slået af, en bænk står med ridser, 2 stk. Mistral reoler hvor den ene fik ben revet af, begge har fået store hakker, ridser og er skrabet.
3 stk. Montana reoler hvor alle ben er revet af og den ene er skrabet,
ridset og hakket til
ukendelighed.
På et tidspunkt undervejs kommer der en person til, han slog en latter op syntes åbenbart at det var morsomt at mit tv var smadret. Han fortalte at han var nevø til "chefen"
Den ene person var lige gået ud 3.g den anden skulle begynde i 3.g den 3. var nok på samme alder måske et par år ældre.
De kom til at røbe at de er aflønnet SORT.
Og som mange andre skriver, ville de have penge med det samme og gerne på mobilpay, for så kan banken ikke føre pengene tilbage.
De har ufatteligt mange chefer, men ingen rigtig direktør men en stråmand.
FORSIKRING HAR DE INGEN AF, OGSÅ SELV OM DE PÅSTÅR DET, JEG UNDERSØGTE DET
På deres hjemmeside beskriver de deres forsikrings betingelser der står bl.a AT KUNDEN HAR EN SELVRISIKO PÅ 9,999 KR. HVIS DE HAVDE EN FORSIKRING, VILLE DET VÆRE GLOBALS FORSIKRING, DER HAVDE EN SELVRISIKO OG IKKE KUNDEN. Globalflyt skal anmelde den skade de har forvoldt og så skal forsikringsselskabet nok kontakte kunden om de dokumenter m.m. de skal bruge, det skal ikke sendes til Globalflyt.
Globalflyt, har frasagt sig at få betaling for flytningen, men kun fordi jeg havde et løfte til dem, af jeg vil kontakte Skattestyrelsen om sort arbejdskraft, politiet om svindel og bedrageri, alle sociale medier der findes og til tv programmet kontant.
HOLD JER LANGT VÆK FRA GLOBALFLYT HVIS I VIL HAVE INTAKTE MØBLER.
Lad firmaet Globalflyt gå til grunde, vi har ikke brug for svindlere og bedragere i Danmark. Vi skal ikke finde os i det. MELD DEM.
Svindel Firma
Jeg stod her og skulle flytte for et stykke tid siden.
Da de dukkede op, kom de kún med en mindre flyttevogn end beregnet.
Det var selvom der stod i flyttetilbuds beskrivelsen, at jeg skulle flytte fra en 2 værelses lejlighed med: Møbler, kasser, sække m.m.
Da de kommer op i lejligheden, så begynder den ene, at lyve at der kun stod, at der kun var tale om 30 flyttekasser og derfor havde de kun regnet med en lille vogn.
Selv den person jeg var sammen med spurgte dem op til flere gange, om hvorfor de ikke havde en større vogn med, så man kun skulle køre 1 gang.
Men set fra deres svindler syn, så var det deres måde at snyde en for flere penge ved, at køre flere gange. De havde jo løget om flyttetilbuds beskrivelsen.
Efter det lykkedes dem at køre de 2 gange, så var de så frække, at bede om pengene med det samme og det dobbelte af hvad de havde fået. Kontant eller via et Privat mobilpay nummer. Lige ned i egen lomme.
Ikke engang en faktura fik jeg tilsendt eller lign.
Så jeg skrev til dem og fortalte dem om deres svindel og snyd.
Der var der så frække, at gå kun lidt ned og fik derefter afvide, at de havde snydt før. Altså med at en af de ansatte holdte tys med at den første betaling var gået ind. Hvilket er virkelig Groft.
Den ene af flytte personerne blev ved og stadigvæk bliver ved med, at ringe til en for at presse pengene ud af en.
Så nu må jeg blive ved med at blokre opkaldene.
For et sådan korrupt firma. Skal ikke have en krone mere end det første beløb de fik.
Ellers må jeg anmelde dem for snyd og svindel til myndighederne.
SVINDLERE!
Vi fik flyttet et stort amerikaner køleskab til vores nye lejlighed og de TABTE DET på trappen!!! De benægter at det var dem der har lavet skaden, og vi har ikke fået nogen erstatning! Det er et køleskab til 18.000kr.
Aldrig brug dette flyttefirma!!!
Flytning med både hårdt arbejde og højt humør
Tak for et godt og solidt stykke arbejde med højt humør fra jeres team. Det var en fornøjelse – og vi vil gerne anbefale jer videre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.