Fiber har inte fungerat på snart fyra månader. För några veckor sedan grävde de upp gräsmattan och åtgärdade det som var fel där, men åtgärd behövdes även på gatan där det krävdes grävning. Hålet fick... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sämsta någonsin, en tekniker behöver minst 3 veckor på sig för att åtgärda ett fel. Jag som kund ska räkna med att vara utan uppkoppling i minst 3 veckor. Ingen vet något om någonting, ingen jour som... Mehr ansehen
Hotfulla lögnaktiga säljare, pratar med två olika. Försökte pressa oss att skriva på ett avtal där villkoren inte stämde överens med vad säljaren sa på telefon om när i tiden installationen skulle ske... Mehr ansehen
Beställde fiber installation från GlobalConnect under våren. Blev utlovad färdig installation under sommaren (lite vagt tyckte jag). Tog kontakt med deras kundtjänst i augusti, efter jag inte hört nå... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Very helpfull and perfect work
I'm incredibly satisfied how Sebastian from Global Connect guided me through the paperwork jungle of the application. Moreover, Sebastian coordinated the entire process exceptionally well. Communication with him was pleasant and smooth, especially because he explained the steps perfectly in English. The on-site staff were also exceptionally professional and friendly, and remained so, even when unexpected situations arose. Thank you again, and I highly recommend Global Connect.
Mycket bra och trevlig hjälp av…
Mycket bra och trevlig hjälp av kundtjänst - snabbt svar och god lösning på mitt problem.
Beställde inkoppling fiber av dem…
Beställde inkoppling fiber av dem 2024-05,efter lite jagande fick jag en datum 2025-08,men det kom inga.
Ringde i början av september och satt i telefon kö i 50 minuter innan svar.
De sade att deras byggavdelningen haft störning i produktionen pga semestern.
2025-09-29 Väntar fortfarande på svar när de kommer, de svarar inte på mail i kundtjänst.
Vet inte hur man skall vidare för att få fiber när de är de enda som kopplar in det.Bra när det bara finns 1 entreprenör som har mandat på detta utan konkurrens.Sverige i ett nöt skal.
Completely incompetent and then some.
Since the 19th there have been a cable "break or error" and no communication at all from this useless company. They say that you should turn to the company supplying the internet not contact them. I say no to that in harshest. When they are the sole reason the internet is not working.
Email after email and no answer and finally an answer that only stated the same that their weppage said. Why even have customer service?
Useless company that obviously have hired mostly incompetent personal that rather go on breaks and leave work early than actually do what they are paid for.
* edit. It took these worhless technicians 5 days to eventually send out a tech on site. And after 2 full days they have only updated more and more how complex this problem was. DEI hires everyone of them probably.
Still the 25th and not one word on how long this complete shitshow of a company needs to actually do their one job. Fix the network.
Can't choose another provider either since they own the city fibre. Like everything in sweden corruption and backroom deals that result in worse than bad quality.
Gick väldigt smidigt
Gick väldigt smidigt. Har alltid avstått fiber men nu var det bra pris så jag hoppade på och grävningen gick bra. De sa dock sen sommar men det blev installerat nu i september men det var ingen fara.
OSERIÖSA OCH OPROFESSIONELLA
Om jag kan ge minus stjärnor hade jag gjort det.
Otroligt oseriöst företag och oprofessionella.
De lovar saker som de inte kan hålla, och vill sedan fakturera dig för ett överenskommelse som inte stämmer.
Håller inte vad de lovar samt anklagar kunden för lögner
2024 sep/okt säger deras trevliga säljare att ni har fiber detta år klart innan december, pris meddelas och att allt ska ingå. Asfaltering, Återställning, fiber indraget till huset osv.
2025 Juli ringer de för att installera, vi är på semester och bokar tid med någon som kommer och öppnar. Ingen dyker upp, 2025 Aug kommer de och lämnar en dosa till oss och skickar ett sms dagen efter att asfaltering ingår inte.
Från 2024 dec till 2025 Juni har vi ringt ett flertal gånger för att säga upp detta men de övertalar oss med att inom en eller två månader är det klart.
Värdelöst hantering, finns inget som är bra hos detta företag. Även om det de installerar fiber utan kostnad så finns det inget värde i det.
Sista samtalet så säger de, har du bevis för detta? Bevis för vad? Allt det du säger? De kallar oss kunden för lögnare.
Sämsta företag jag varit i kontakt med
Sämsta företag jag varit i kontakt med.
Kopplar in fiber. och sen sätter upp bannhof som leverantör utan godkännande.
helt idiotiskt och supporten är inte intresserad av och hjälpa alls.
Inga konstigheter
Fick det installerat till fritidshuset igår efter väntat 3 månader, inga klagomål förutom att det dröjde några timmar innan jag kunde använda det här gratis bredbandet från Bahnhof
Höjer priset flera gånger per år
Höjer priset flera gånger per år, kommer att gå över till 5 g och avsluta allt fiber
Jag beställde fiber den 5 juni och fick…
Jag beställde fiber den 5 juni och fick det installerat den 20 augusti.
Jag är väldigt nöjd med deras leverans och hur smidigt allt gick.
Beställ ingenting av de!
Beställ ingenting av de!! BOJKOTTA!! Fortsätter bråka med de, efter flera år. Sämsta företaget, bluff, ljuger, dyrt och allt man kan tänka sig. Vidrigt !!!
Överlägset det dyraste nätet
Överlägset det dyraste nätet.
Tjänsteleverantörer rekommenderat att man väljer mobil bredband när man har dem som nät.
Lurar bara folk på pengar och man…
Lurar bara folk på pengar och man känner sig lurad. Bara idioter hela bunten!!!!!
Dom lovar att allt funkar när dom…
Dom lovar att allt funkar när dom lämnar men NEJ så är det inte och bredbandsleverantörna kan inte göra något förrän uppkopplingspunkten är i gång
Fibermodemet måste startas om när man köper extra surf
Företaget erbjuder ett abonnemang med låg bandbredd (2 Mbit/s) till lägre kostnad för fritidshus, med möjlighet att tillfälligt (för 1, 7 eller 30 dagar) köpa extra surf (100 eller 500 Mbit/s). Jag noterade för flera år sedan att för att aktivera den högre hastigheten efter köp av extra surf måste man starta om fibermodemet. Man bekräftade detta problem och hävdade att det var ett mjukvarufel som skulle rättas. Så har dock ännu inte skett. Ej heller informerar man i samband med köp om att fibermodemet måste återstartas, vilket jag också påpekade för flera år sedan. Globalconnet är helt uppenbart ett företag utan en fungerande förbättringskultur. Detta är en stor olägenhet - inte minst när man hyr ut sitt hus och ibland köper extra surf på distans.
Extremt dålig leverans
Extremt dålig leverans. Tog ett halvår att koppla in bredbandet efter grävning. Dålig återställning, tar inte ansvar för kostnader jag drabbats av - oseriösa - undvik Global Connect om ni kan
Ett gräsligt oseriöst företag
Ett gräsligt oseriöst företag. Augusti 2023 var en säljare hem till mig och lovade Guld och gröna skogar med detta bredband. Det skulle vara färdigt februari 2024 men jag fick vänta till april 2025 innan det var färdiginkopplat. Fram till dess hade jag haft otaliga telefonsamtal med deras kundtjänst som var helt värdelös och kunde inte ge svar på någonting. Nu när det kommer till betalning så har de saltat räkningen med 50 % nästan för ingenting och säger att jag har skrivit på ett avtal till den kostnaden fast jag blev lovad ett helt annat pris av säljaren. De verkar göra allt de kan för att lura folk på pengar och dåligt bredband med dåliga installationer. Jag vill varna alla för denna operatör.
Inget internet efter installation…
Inget internet efter installation Bahnhof säger att felet ligger hos Globalconnect Ingen svarar ingen kommer ut.
Skulle läst det här innan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.