contact met natasja en emiel van glasgemak liep heel goed , ze weten waar ze het over hebben. glas is netjes geplaatst door emiel en collega . zal ze zeker aanbevelen bij andere
Unternehmen hat geantwortet
Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben in augustus in alle kozijnen glas laten zetten. Zowel de voorbereiding als de uitwerking was top in orde. Bij vragen kregen wij vrijwel direct een reactie. Het plaatsen van het glas ging pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!
Heideweg 112, 3825ZM, Amersfoort, Niederlande
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder top.

Antwort von Glasgemak.
Vanaf de melding tot de afhandeling zijn alle afspraken nagekomen. Zo we l in tijd als in geld.
Het raam is netjes gezet en de werkplek netjes achtergelaten.

Prima bedrijf, duidelijke order
Goede afspraken , die worden nagekomen.
De glaszetters leveren keurig werk, onze complimenten.
Jaap & Nolly

Antwort von Glasgemak.
Werkzaamheden keurig uitgevoerd volgens de opdracht en afspraken. Fijn contact met de binnendienst. En goed advies van de buitendienst.

Op en top professioneel.
Snelle communicatie inzake offertes en opvolging. Deskundig advies.
Uitvoering zeer kundig en netjes opgeleverd.
Kan iedereen Glasgemak aanraden.

Antwort von Glasgemak.
vandaag hebben de mannen bij mij glas gezet
perfect een 10
ik zal ze bij iedereen aanraden

Antwort von Glasgemak.
Vriendelijke vakkundige mensen. Leveren net werk af en werken accuraat. Fijn was dat we voordien een telefoontje kregen dat ze onderweg waren.

Antwort von Glasgemak.
Nette werkers, oog voor detail en ruimen alles netjes op.
Een aanrader voor wie zijn huis wil verduurzamen tegen een redelijke prijs en een goede kwaliteit van opeveren.

Antwort von Glasgemak.
Raam is prima geplaatst echter de pui blijkt rot te zijn door het lekkende raam wat erin zat. Dit moet zichtbaar geweest zijn bij plaatsing
Had verwacht dat glasgemak me hierover geïnformeerd zou hebben, is niet gebeurd.

Antwort von Glasgemak.
Prima service. Vlot. En wel in een dag gezet. Duidelijk. Geen gezeur of gedoe.

Antwort von Glasgemak.
Er is hr++ glas geplaatst op binnen de bestaande kozijnen op begane grond en eerste verdieping. Dat is allemaal netjes gedaan. Ik ben tevreden.

Antwort von Glasgemak.
Snelle service, vakmanschap,en keurig alle afval en glas meegenomen.
Aan te bevelen!!

Antwort von Glasgemak.
Korte lijntjes, deskundig, vriendelijk en een eerlijke prijs. Wat tegenwoordig vaak niet meer gebruikelijk is vindt je hier nog steeds. Service!

Antwort von Glasgemak.
Wij zijn zeer tevreden over Glasgemak, houden je goed op de hoogte van alles werken heel netjes en komen hun afspraken na.
Kan Glasgemak dan ook aan iedereen aanraden.

Antwort von Glasgemak.
Perfecte service. Vakmannen op de werkvloer en erg prettig contact met Natasja van kantoor. Plus een erg goede prijs.
Aanrader!!

Antwort von Glasgemak.
Glasgemak heeft prima werk geleverd. Communicatie is goed, ze komen op tijd en leveren het werk goed en netjes op. Een aanrader!

Antwort von Glasgemak.
Prima en snelle communicatie. Natasja is goed bereikbaar en komt met goede voorstellen. De service ter plekke en de betaling waren prima en conform de huidige eisen en wensen (tikkie).

Antwort von Glasgemak.
5 sterren is eigenlijk te weinig. Top Service , fantastisch werk opgeleverd en faire prijzen! Een aanrader!

Antwort von Glasgemak.
Natasja en de mannen verrichten goed werk voor een betaalbare prijs. Ik ben heel blij met de nieuwe ramen en met de kwaliteit zit het wel snor. Prima keuze voor nieuw dubbel glas!

Antwort von Glasgemak.
Proffessioneel en snel al ons oude glas vervangen. Denken goed mee met de mogelijkheden.

Antwort von Glasgemak.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.