Jag rekommenderar alla att prova glamrdip! Det är så lätt att applicera, håller hur bra som helst och är MYCKET billigare än att gå till salong! Ett kit håller dessutom i evigheter. Beställde mitt f... Mehr ansehen
Jag är väldigt nöjd med dippi. Lätt att jobba med, och fina färger. Kan vara lite svår att få bort, tar lite tid. Men sen håller naglarna i ca 4 veckor för mig. Enda nackdelen är att basvätskan som by... Mehr ansehen
Testat glamrdip för första gången oxh gjort mitt andra set på knappt en vecka. Köpte det stora kitet för att få med allt. Bra instruktioner som är väldigt lätta att följa. Naglarna blev jättefina! Är... Mehr ansehen
I’ve been using Glamrdip for almost a year now and I’m honestly so impressed. It’s super easy to use, the results last amazingly well, and it’s so much more affordable than constantly getting sa... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
GLAMRDiP – Perfekta Naglar för Dig Hos GLAMRDiP är vår mission enkel: Att göra det enkelt och prisvärt för dig att få vackra, salongsperfekta naglar hemma. Vi erbjuder innovativa nagelprodukter, inklusive vårt populära dippulver, som ger långvariga och glansiga resultat utan behov av UV-lampa. Våra värderingar bygger på kvalitet, hållbarhet och tillgänglighet. Därför är alla våra produkter veganska, djurvänliga och fria från 18 skadliga kemikalier som ofta förekommer i nagelprodukter. Vi tror på att skönhet inte ska kompromissa med hälsa eller miljö. GLAMRDiP är designat för att passa din unika stil och livsstil. Vår mission är att stärka ditt självförtroende med produkter som lyfter fram det bästa hos dig. Vi erbjuder 30 dagars nöjd-kund-garanti – antingen är du nöjd eller så får du pengarna tillbaka. Vårt mål är inte bara att leverera produkter, utan också att skapa en känsla av exklusivitet och gemenskap kring skönhet och egenvård. Hos GLAMRDiP är vi stolta över att göra nagelvård enkelt, roligt och lite mer lyxigt – särskilt för dig. Välkommen till GLAMRDiP – dina naglars bästa vän!
100 % nöjd – eller pengarna tillbaka
Prova 3 manikyrer helt utan risk

Schweden
- support@glamrdip.se
- glamrdip.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Köpte till min dotter
Köpte till min dotter, som blev jätteglad. Fina färger! Snabb frakt också. Mer än nöjd.
WOW - 5 av 5!!
Jag var så less på att lägga tid på att måla naglarna noggrant, bara för att se första nageln flisa sig inom 24 timmar. Naglarna gick dessutom av hela tiden, och jag hade ingen lust att lägga hundratals kronor hos nagelsalonger – särskilt inte när naglarna växer så snabbt att man ändå måste gå tillbaka varannan vecka.
Sen tipsade en vän mig om Dippi. Och WOW!
- Nagellacket håller
- Naglarna går inte av
- Det kostar inte en förmögenhet per omgång
- Kundtjänsten är dessutom helt i världsklass
Jag hade gett fler stjärnor om det gick!
Det enda “problemet” är att man vill prova fler färger… och det finns så många fina. Jag villhöver allihop! 😄
Tack Dippi!!
Quick delivery and good products
Quick delivery and good products! :)
Väldigt nöjd
Har fort mina naglar tre gånger nu och dom håller väldigt bra och länge, dom kastar av mitt yrke och behåller glansen
Bra koncept – men dyrt och brist på information
Jag gillar verkligen Dippi och tycker att konceptet är jättebra, men jag måste vara ärlig med det som inte funkar.
Det är svårt att göra mer kreativa designer med ert sortiment. Jag hade verkligen uppskattat om ni utvecklade utbudet mer och inte bara släppte fler färger. Med vanlig gel finns det till exempel metallic, olika effekter, stenar och andra dekorationer. Där känns Dippi ganska begränsat i jämförelse.
Nu under vintern märker jag också att naglarna spricker mycket lättare. Det är frustrerande när man lägger ner både tid och pengar och resultatet inte håller.
Jag vill även ta upp Clean-vätskan. Jag upplever den som helt värdelös och som bortkastade pengar eftersom den inte hjälper för mig. Jag har stora problem med att penseln i Shine-vätskan torkar, och även om jag lägger den i Clean så hjälper det verkligen inte. Samtidigt kanske jag använder Clean fel – men som kund är det inte lätt att veta hur den ska användas när det inte finns någon tydlig beskrivning eller instruktion.
Samma sak gäller era Nail Art Liners. Det är en jättebra idé, men det finns ingen information om hur man rengör dem när de torkar. Dessutom kan man bara köpa hela paket när en färg tar slut, vilket varken är hållbart eller rättvist. Man borde kunna köpa färgerna separat, och det borde finnas tydliga skötselråd.
Sedan vill jag också ifrågasätta påståendet om att det kostar 30 kr per manikyr. Det stämmer verkligen inte, och det gör mig irriterad. Jag köpte mitt startkit den 11 maj 2025. Sedan dess har jag enbart köpt nya vätskor (build osv.) för totalt 1 113 kr. Det motsvarar ungefär 123,6 kr per månad – och det är bara vätskor.
Enligt ert påstående skulle jag då ha kunnat göra cirka fem manikyrer per månad. Men det här är alltså utan att räkna in pulver som tar slut och behöver fyllas på, och utan remover för borttagning.
Det blir betydligt dyrare än vad ni marknadsför, och jag tycker att man borde vara mer transparenta med den faktiska kostnaden över tid samt tydligare med instruktioner kring hur produkterna ska användas och underhållas.

Antwort von GLAMRDiP Sverige 🇸🇪
Älskar Dippi
Älskar Dippi! Snabba leveranser, många färger att välja mellan och ett resultat som håller i många veckor. Jag trodde det skulle vara svårare än vad det var innan jag prövade första gången men instruktionerna är super tydliga.
Gör salongsfina naglar i soffan
Älskar verkligen att man kan sitta hemma i lugn och ro och kunna göra naglar som verkligen ser ut som att man har gjort dem på salong. Jag har naglar som alltid har gått sönder och där nagellack inte har suttit så länge så testade då att göra naglar på salong istället. Efter ett tag tyckte jag att det kostade alldeles för mycket pengar och naglarna kändes mer skadade än vanligt efter jag tog bort dem, så jag valde att inte fortsätta att göra detta på salong. Tittade då på dippi och kände att detta kanska var något för mig där jag slipper lägga ut massa pengar men ändå kunde få fina naglar som känns bra. Med dippi kan du även välja på väldigt många färger och slipper även hitta tid till att göra om naglarna när det behövs.
Nöjd med produkterna och leverans…
Nöjd med produkterna och leverans testat både utan extra tippar och med halvtäckande. Allt är väldigt enkelt. Ska nu testa heltäckande tippar. Håller bra och är lätt att använda. Vill man finns bra manualer och mycket inspiration på hemsida och deras instagram.
Bästa dippulvret jag provat
Bästa dippulvret jag provat, inklusive deras vätskor. Pulvret är mycket finare än andra märken jag provat. Dessutom är det lättare att forma före set vätskan. Toppen!
Skeptisk först - nu helt såld!
Jag var ärligt talat lite skeptisk till att prova dippi till en början, det kändes nästan för bra för att vara sant. Men jag bestämde mig för att ge det en chans, och jag är så glad att jag gjorde det!🥰
Första gången var det lite pillrigt att få till tekniken, men efter lite övning blev resultatet verkligen superfint. Det sitter bra, känns hållbart och ger ett riktigt salongsliknande resultat hemma.
Jag gjorde även naglar på min mamma med dippis produkter, och hon blev minst lika imponerad som jag.
Om du tvekar på att köpa, sluta tveka och gör det bara! Det är verkligen värt det! 🤩💅🏼
Rekommenderar verkligen
Ett enkelt sätt för att få
Snygga och hållbara naglar. Med dippi får man perfekta naglar som håller, det är tydliga instruktioner, finns ett stort utbud av olika färger och en otrolig kundservice!
Rekommenderar verkligen, värt varenda krona
Så nöjd med mitt Dipp och det var…
Så nöjd med mitt Dipp och det var supersnabb leverans och jättefin support som hörde av sig via mail för välkomnade
Snyggt och hållbart resultat! 😊
Jag är nybörjare vad gäller dip-naglar. Har tidigare provat att göra gelnaglar hemma med uv-ljus. Tycker att det är mycket lättare att få ett fint resultat med dip-teknik! Första gången blev det lite knöligt, men redan andra gången blev det snyggt och det håller verkligen länge! (Vet inte hur länge eftersom jag inte kunnat hålla mig utan bytt färg inom två veckor).
Känns också kul att det är ett litet svenskt företag man stöttar! 😊
Otroligt positivt överraskad
Otroligt positivt överraskad! Enklare än jag trodde att förstå och använda och det håller verkligen. Jag är så glad att jag började använda Dippi!
Bästa
Bästa. Älskar min naglar! Så smidigt att jobba med och kul ♥️
Nöjd med Dippi
Jag är väldigt nöjd av Dippi. Snygga färg, lätt att applicera, kombinera olika färg. En burk håller väldigt lång. Det känns som aldrig tar slut. Jag behövde köpa bara en builder efter 6 månader och uppdatera lagret med några nya färg, och jag gör mina naglar varannan eller varje 3e vecka.
Alltid lika nöjd med ett köp från er ❤️
Övning ger färdighet som man säger
Övning ger färdighet som man säger. Första gången såg det bedrövligt ut men nu börjar jag få till tekniken.
Då jag har ett fysiskt jobb och naglarna ofta knäcks när man börjar få nån längd på dom så är jag väldigt nöjd med att de blir så hårda. Inte en knäckt eller sprucken nagel på flera veckor!
Kommer att fortsätta att träna på tekniken och det finns ju massor av fina färger!
Jag tycker dippi är jätte bra
Jag tycker dippi är jätte bra. Lätt att ha o göra med. Och väldigt fina produkter. Bra beskrivning får man med. Och lätt att göra.
New to Dippi!
Been doing my nails at salons för 10+ years but a friend recommended Dippi so order the complete starter kit. A bit tricky the first time but the instructions (and faq online) were great, it took a while and I needed to re-do the last layer (that I applied to thick) but the result was great at the end and I’m looking forward to try the other colours and french soon!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.