Jag beställde mitt paket 10/12 och fick det 22/12. Inte jätte kul att behöva gå och vänta så länge på en julklapp. Samt att jag har t.o.m. mejlat deras kundservice 17/12 men fortfarande (27/12) inte f... Mehr ansehen
Hade aldrig hört talas om denna webbsida förrän jag googlade en skäggolja jag var ute efter men vilket fantastiskt utbud av skönhetsvård och annat! Och galet snabb service, leverans dagen efter jag be... Mehr ansehen
Mottagit väldigt dåliga varor! Kontakta kundtjänst om detta och får som svar att varorna jag mottagit skall vara i detta skick? Beställde rengöring servetter som var så torkade och en mask som kna... Mehr ansehen
Dessvärre riktigt dåligt. Efter beställning tog det ca 2v att få min order. Dessvärre var den så otroligt dåligt paketerad att det ända som anlände i min brevlåda var ett vått väldoftande paket me... Mehr ansehen
Box 1145, 18123, Lidingö, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snabb och kundvänlig leverans, tog mindre än 24h innan allt låg i brevlådan. Har testat produkterna i 2 dagar och märke redan nu en förändring till det bättre i skägg och hud.
Jag beställde raklödder i måndags sent på kvällen, onsdag förmiddag fanns den i brevlådan. Snabbare och bättre pris kan man inte hitta.
Snabb service. Fick varorna direkt hem på två dagar och bra kundkommunikation genom hela processen.
Tvålen var helt okej men inget utöver det vanliga.
Snabb lev och denna skäggolja lukta mkt gott
Skäggoljan luktar härsket när man använder den konstigt svar då jag använt den precis efter att jag duschat och tvättat skägget

Antwort von Glamazon.se
Smidigt att beställa, snabb leverans
Jättebra att beställa Från detta företag!!!!
Bra information om produkter, snabb och effektiv process av ordern.
Billigt och snabb keverans