Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Mehr ansehen
Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Mehr ansehen
Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super oplevelse
For ca. 2 måneder siden fik jeg lavet powder brows og hair strokes hos dygtige Katja i Hørsholm. Resultatet er blevet super og jeg nyder hver dag følelsen af ikke at være så bar, selv uden make up. Men næsten lige så vigtigt var det, at jeg følte mig fuldstændig tryg i Katjas erfarne hænder. En fornøjelse. Jeg kommer igen, og ved at flere af mine veninder sikkert også på vej 😉
Ingen havde åbenbart tid til at kigge…
Ingen havde åbenbart tid til at kigge op og byde velkommen. Først efter 20 minutter blev jeg budt velkommen.
Min behandler var monster sød, men hold da op et resultat. Og det var desværre ikke til den gode side. Så måtte booke ny tid et andet sted for at rette det

Lash lift
Jeg fik lavet lavet lash lift og det var så godt. De var helt vildt venlige og smilene da jeg kom derind og hende der lavet mine vipper var helt fantastisk til det. Mine vipper er så pæne og kan KUN anbefale at få lavet det her. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Fik en signatur fodbehandling på husets…
Fik en signatur fodbehandling på husets regning i Koldinggade efter en dårlig oplevelse I Hørsholm og det tog jeg glad imod
Der var som sådan ikke noget i vejen med selve pedicuren, bortset fra at fodmassagen udeblev, men det der for så vidt chokerede mig, var den dårlige hygiejne, som viste sig da min behandler efter pedicure skulle " rydde op" oh gøre klar til den næste
Vasken hvori jeg havde fået fodbad blev bare rengjort med lidt vand fra hanen og behandlerens hånd, som stadig bar handsker fra min behandling og de instrumenter der blev brugt, blev bare skyllet under hanen og tørret af i et stykke papir!Ingen autoklavering eller bare sprit som det mindste!Ret ulækkert og uhygiejnisk- jeg kommer ihvertefald ikke mere- det er sgu for klamt🥴
I

Antwort von Glace
Som altid en rigtig god oplevelse!!
Som altid en rigtig god oplevelse!!
Det gælder både om du skal have lavet negle, vibber, bryn mm. Super søde og dygtige allesammen.
Kan kun anbefales🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Flotte negle igen tak 😀🌹
Som altid de bedste negle
Altid fantastisk service og et resultat…
Altid fantastisk service og et resultat jeg ikke kan få andre steder 🌟🌟🌟🌟🌟
De smukkeste negle🥰 jeg er hooked
De smukkeste negle🥰 så dygtige piger, særligt Nathalie og Tamara🤩
De absolutte flotteste negle
De absolutte flotteste negle, altid!
Søde og kompetente ansatte. Man fornemmer den gode stemning på Koldinggade, og der er altid rart at være - tusind tak for det.
Dejlig eftermiddag med Nadia 🥹
Skønt, hyggeligt og altid går man derfra med super flotte negle. Nadia er en stjerne 🌷
Tak Victoria
Der er hyggelig stemning i salonen, smilende personale og Viktoria er fantastisk omhyggelig og dygtig
Hyggelige og altid en sød pige til at…
Hyggelige og altid en sød pige til at tage imod dig når du kommer ind af døren. Vigtigst af besøget, går ud med smukke farverige negle
Tak til Katja
Tak til Katja, klinikken i Hærsholm, for det flotteste sæt røde negle. Endnu engang er jeg fantastisk glad, for dit flotte arbejde - Tak
Super søde behandlere
Super søde behandlere. Jeg synes dog ikke kvaliteten hænger sammen med prisen. Der er små detaljer der ikke bliver så flotte og som man først ser når man er kommet hjem.

Antwort von Glace
Super flot resultat og fin behandling
Jeg har været et par gange hos Caroline J som er meget blid og nænsom og resultatet er virkeligt flot og holder længe. Der var en rar og rolig atmosfære.
Henna brows
I have made henna brows and i’m so happy with the results.My brows look very nice and naturals .
The young girl that attend me was so nice and professional, she focus a lot in the small detail.
She was smelling so fresh😊
I give her 10 out of 10 👏🏻👏🏻
God atmosfære og søde dygtige…
God atmosfære og søde dygtige medarbejder.
Top kvalitet på deres arbejde.
Rigtig dygtig og sød behandler
Rigtig dygtig og sød behandler, meget fint arbejde, tilfredshed i top
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.