Givlo Bewertungen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

De stjæler annoncer fra DBA og putter…

De stjæler annoncer fra DBA og putter det på deres hjemmeside uden at ejeren fra DBA ved det! Mit annonce var der og den vare var givet væk langt tid siden på DBA, men gæt hvad, på Givlo er den der stadig! Og hvis du vil kontakte annoncør, skal du åbenbart betale?? Og mange folk siger at de bliver trukket meget mere end der står!! Hold jer lang lang væk!!! Det er en fup hjemmeside fyldt med løgn!!

2. Oktober 2026

Stop det er fake

Stop det er fake! Hold jeg langt vækm de gratis ting findes ikke.

Firmaet er anmeldt af flere, og der køres en sag mod dem.

29. September 2026

Ren scam

Ren scam – hold jer langt væk.

Jeg betalte 5 kr. for adgang, men blev efterfølgende trukket for et abonnement, som ikke var tydeligt. Der bliver hævet penge uregelmæssigt – nogle måneder to gange, andre slet ikke. Indtil videre er jeg blevet trukket 501 kr.

Jeg har kontaktet dem flere gange via både e-mail og deres kontaktformular uden at få hjælp. Jeg har heller ikke adgang til min konto, og deres funktion til nulstilling af adgangskode virker ikke, så jeg kan ikke selv administrere eller opsige abonnementet.

Min oplevelse er, at virksomheden gør det unødigt svært at stoppe betalingerne, mens de fortsætter med at trække penge.

Spar jer selv for tid, frustration og penge – hold jer langt væk. Hvis I har haft en lignende oplevelse, så overvej at klage til Forbrugerombudsmanden.

8. Juni 2026

Ren scam. Hold jer væk

Ren scam.

Man betaler 5kr. for at få adgang men tegner samme åndedrag åbentbart et månedligt abonnement på 99kr, som ikke kan annulleres de første 24 timer (ulovligt??).

Du får 0% mere information om genstanden eller personen der har lavet opslaget. Du får lov til at bruge deres kontaktformular, hvor du ikke får dokumentation på at beskeden er sendt og du hører aldrig fra brugeren på den anden side.

Det er fup, ingen har tingene vist og ingen rigtige personer har lagt produktet op på deres side.

For jeres egenskyld: HOLD JER VÆK.

Gerne anmeld dem til forbrugerombudsmanden og ligende instanser så vi kan sætte en bar for virksomhedsdrift i Danmark.

28. Mai 2026

Umuligt at at opsige abonnement + jeg…

Umuligt at at opsige abonnement + jeg havde ikke opfattelsen af men tilskrev sig et abonnement, jeg betalte blot 5kr af engangs beløb for at kunne skrive på en vare og det tænkte jeg nok var deres Salær men så pr dags dato har de så lige trukket 99kr som åbenbart er abonnement, og nu kan jeg så ikke komme til at opsige det

10. Mai 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen