Gimeg :: Home Bewertungen 12

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer klantonvriendelijk en onbetrouwbaar bedrijf

Via Bol.com bestelden we een houtkachel op 19 januari. Omdat we deze gingen meenemen naar ons franse huis op 23 januari en er stond " levering woensdag 21 januari" kochten we hem bij deze firma. Mijn vriend kreeg een mail met track and trace van DHL die 22 januari nog steeds niet werkte. Op 22 januari belde ik met bol klantendienst om 9u. Deze namen contact op met Gimeg, levering had iets vertraging maar kon er elk moment zijn. Gewacht tot 12u, Nogmaals gebeld, ooh het zou zeker tussen 14u30 en 15u zijn. 15u20, u raadt het al ... niets. Nogmaals klantendienst bol gebeld, die op hun beurt opnieuw Gimeg contacteerden. Nou, er was iets misgelopen met levering, ze zouden ons op de hoogte houden. Ik gaf mijn tel nr en mailadres door want mijn vriend sliep na nachtdienst. 2 minuten later komt er op zijn mail ( die ik gelukkig kon opendoen) een mail van Gimeg dat ze ons later zouden contacteren voor levering. Terwijl ik reeds 3 maal had gezegd dat we hem echt wel moesten hebben die dag. Gevraagd per mail, als antwoord om me te bellen om af te spreken, want de volgende dag was er natuurlijk niemand meer thuis. Geen antwoord. Opnieuw bol.com gebeld, die Nogmaals met Gimeg belden om mij te bellen, maar ook zij kregen onbeleefd antwoord dat we er niet moesten op rekenen om vandaag ook nog maar van hun te horen en ze de volgende dag gingen bekijken wanneer kon geleverd worden. Ik vroeg om 1st te overleggen. Terwijl we de volgende dag in de auto zaten kregen we een mail in zeer slecht Nederlands dat de kachel die dag tussen 13u en 14u zou geleverd worden. Restte ons geen keuze dan bejaarde schoonouders op te trommelen en onvriendelijke chauffeur wou hem zelfs niet net voorbij de voordeur binnen zetten. Bij deze firma zal ik dus nooit nog iets bestellen. 2 dagen thuis zitten wachten voor niets. Zeer klantonvriendelijk!!

22. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Defecte LED sfeerhaard motor, goed opgelost!

Mijn LED sfeerhaard heeft tijdens het vlammenspel een zeer vervelend hard zoemgeluid. Hiervoor contact opgenomen en contact gehad met Sara Talhaoui. Zij heeft gevraagd om fotos/video's als zowel de productinfo zodat ze konden zien over welk model het gaat. Blijkt een defecte motor te zijn maar krijg deze vanuit de service afdeling opgestuurd. Dus top!

Nu alleen nog afwachten op goede ontvangst van het product.

12. Januar 2026

Wat een firma

Wat een firma
Levering van een Mestic Solar paneel ging snel , tot hier alles goed.
Maar dan , een zonnepaneel met rondom enkel maar een nauw aansluitend karton ...tja ...dat moet fout gaan.
Retour dus want beschadigd, hier bovenop raakt het pakket zoek tussen 2 transportfirma's.
Vanaf dan is het enkel nog het ontlopen van hun verantwoordelijkheid en mensen aan het lijntje te houden.

9. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een halfjaar ging de plissehor kapot. Na een mail met foto en aankoopbewijs. Kregen we een nieuwe plissehor de volgende dag opgestuurd. Top!

29. November 2025

Helemaal blij!

Toen ik mailde dat het handvat van mijn koelbox(aangeschaft tijdens een vakantie in Friesland) was gebroken werd mij gemeld dat ze nog een losse hadden gevonden. Omdat ik dezelfde dag toch langs Utrecht reed kon ik hem direct ophalen. Gratis! Top.

30. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zeer slechte Aftersales !!!

Wil eerst even kwijt dat ik nooit reviews achter laat, maar de manier hoe ik door Dhr. de Bruin van Gimeg behandeld wordt deed mij ertoe zetten mijn ervaring met jullie te delen. Ik bestelde een Travellife zonnescherm rechtstreeks bij Gimeg. Dezelfde dag verzending was een mooie belofte, maar die vlieger ging niet op. Mailtje gestuurd, geen bericht ook geen trach & trace, maar binnen paar dagen lag hij "zeer onzorgvuldig ingepakt" bij me op de deurmat. Diezelfde dag uitgepakt en gemonteerd echter ontbrak er een onderdeel. Dit per mail gemeld en na diverse mailwisseling is hun antwoord: "ik denk als u naar een campingzaak gaat, ze dit onderdeel los hebben" kortom zoek het uit en los het zelf op. Ik zal me niet verder uitlaten over hoe ik hier over denk, dat kunnen jullie zelf vast ook wel invullen.

18. Juli 2025

Slechte service / goede service

Wat een chaotisch bedrijf.
We hebben een stoel teruggestuurd omdat hij al doorzakte voor dat we er in waren gaan zitten.
We hebben deze stoel besteld via de anwb bij gimeg.
In overleg stoel terug gestuurd en geld zou retour komen.
Na 2 weken gebeld kreeg een vrouw aan de telefoon. ‘ nee, niks ontvangen hier. Kan wel een tijdje duren. Neem maar contact met de DHL’
Daar bleek dat de stoel al na 1 dag afgeleverd was bij gimeg.
Nog eens gebeld.( binnen 5 minuten ) Nu iemand die wel service gericht was.
‘ klopt hoor, de stoel is hier wel afgeleverd. Interne fout. Ik maak het in orde’
Het is héél druk bij de gimeg wordt steeds gezegd.???

21. Juli 2025

hordeur van Livn ( valt…

Hadden hor gekocht van Livn ( valt onder gimeg) waarvan er onderdeel ontbrak, na mailcontact wat toegestuurd gekregen , echter niet het ontbrekende onderdeel. Dus weer contact gezocht en toen werd er verteld dat het onderdeel niet verkrijgbaar is en dat ze dachten dat het in het toegestuurde zakje zat ! Waardeloos dus

16. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling van 2 horren gedaan via…

Bestelling van 2 horren gedaan via Praxis , deze zijn retour gestuurd door bezorger ivm beschadiging geconstateerd.
Bericht gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen . Ticket aangemaakt dat ik dat niet wilde ik wilde de horten hebben ( waren in de aanbieding ) .
Nu bericht gehad sorry is automatisch en wij kunnen niets doen en klaar ( zaak gesloten )

10. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na weken nog geen goede gasslang

Gasslang besteld , kreeg oude geleverd! i.o.m Gimeg retour gezonden zodat ze een nieuwe konden leveren. Krijg daarna exact dezelfde door mij geretourneerde slang geleverd. Weer contact met Gimeg waarin ze beloven een nieuwe te sturen ( u hoeft zelf niet 's te doen wij sturen u een nieuwe)
Tot op heden geen slang !
Contact met Gimeg verloopt traag en klantonvriendelijk.
Beter hier niet bestellen bespaart u veel frustratie.

25. Juni 2024

Geweldige service

We zijn blij verrast met de bijzonder vlotte en coulante manier van werken van de afdeling After Sales.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Hartelijk dank!

19. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr