Giganci Programowania Bewertungen

1.328
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gorąco polecam Gigantów Programowania! Mój 9-letni syn właśnie ukończył pierwszy rok nauki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Organizacja zajęć, przygotowane materiały oraz podejście nauczycieli są na najw... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pan Paweł wykazał się dużym profesjonalizmem i empatią. Poświęcił dużo czasu, aby dopasować zajęcia do specjalnych potrzeb mojego syna, który jest w spektrum autyzmu i ma ADHD. Chociaż mój syn trzy ra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Łatwy sposób komunikacji, szybkie załatwianie spraw, przejrzysta strona. Jestem zadowolona z trenera Nataniela. Ma bardzo fajne podejście do dzieci, umie w miły, ale stanowczy sposób utrzymać dyscypli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety ja jestem zawiedziona. Faktycznie nachalne namawianie na zajęcia. Córka znudziła się po pół roku, chciałam zrezygnować po czym Pan zaproponował zmianę kursu na kolejne pół roku. Ale okazało s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Ausbildungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Kontaktinformationen

(1.328)

245 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Profesjonalne podejście

Profesjonalne podejście, dużo praktycznej wiedzy i naprawdę dobra atmosfera. Wszystko jasno, konkretnie i z zaangażowaniem. Zdecydowanie polecam.

20. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i docenienie naszego zaangażowania. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Twoim oczekiwaniom i zapraszamy ponownie!

Giganci Programowania - NAJLEPSI

Mój syn 9 lat, w tej chwili jest na finiszu pierwszego roku z Gigantami Programowania i już jest zapisany na kolejny rok wspaniałych zajęć i przygody informatycznej. Syn ma umysł ścisły - bardzo rozwinął się "kierunkowo" informatyczno-matematycznie dzięki Państwa zajęciom. Uwielbia Wasze lekcje - czeka na nie, nie trzeba mu o nich przypominać :), wiele razy słyszę, jak rozmawia z kolegami mówiąc, że tego nauczył się na Gigantach Programowania. Zrozumiał, że może być coś ciekawszego niż YouTube i "puste" granie w gry komputerowe. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie nauczycieli. Obsługa techniczna/ obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam gorąco Gigantów Programowania, bardzo dziękuję i do zobaczenia!!!

12. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa i zaufanie, które Państwo nam okazujecie. Cieszymy się, że nasza pasja do nauki przekłada się na radość i rozwój syna – to dla nas ogromna motywacja!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bardzo dobre zajecia i świetny kontakt

Giganci Programowania to świetne miejsce na rozpoczęcie przygody z kodowaniem. Program zajęć jest nowoczesny, a dzieci uczą się logicznego myślenia poprzez zabawę. Dobry kontakt z obsługą i jasne zasady.

19. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że program oraz kontakt spełniły oczekiwania. Zapraszamy do dalszej wspólnej nauki i zabawy!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Giganci Programowania - najlepszym wyborem!

Wysłanie syna na kursy programowania online, było jedną z najlepszych decyzji edukacyjnych, jakie podjęliśmy. Kursy dały synowi praktyczny rozwój od podstaw do zaawansowanych projektów. Rozwinęły logiczne myślenie, a formuła online jest wygodna i bezpieczna.
Kursy z Gigantami Programowania to mądre wykorzystanie czasu przed komputerem: Zamiast bezmyślnego grania czy przeglądania internetu, syn od małego traktuje komputer jako narzędzie do tworzenia własnych projektów. Zyskał pewność siebie i dojrzałość w korzystaniu z technologii. Ma konkretną pasję, wartościowe umiejętności i świetny start w przyszłość. Zdecydowanie polecam takie zajęcia każdemu rodzicowi!

19. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie, które Państwo nam okazali. Cieszymy się, że nasza oferta przyczyniła się do rozwoju pasji i umiejętności Państwa syna.

Miła atmosfera

Pani na zajęciach była bardzo miła i dobrze mi się uczyło 🙂

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, że atmosfera na zajęciach była dla Pani przyjemna. Zapraszamy ponownie!

Trzeci rok z Gigantami

Syn ma prawie 9 lat i już trzeci rok uczy się w Giganci Programowania. Poznał m.in. Scratcha, Minecraft Education i inne narzędzia. Bardzo odpowiada nam forma zajęć online, a syn jest zadowolony z lekcji i nauczycieli.

Na plus jest również bardzo dobry kontakt z klientem oraz sprawna i pomocna obsługa techniczna. Jedynym minusem jest dość częsta zmiana nauczycieli — w ciągu dwóch lat było ich trzech.

Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy kontynuować naukę.

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa o naszej pracy. Cieszymy się, że syn chętnie rozwija swoje umiejętności razem z nami i postaramy się jeszcze bardziej usprawnić organizację zajęć.

Syn jest bardzo zadowolony

Syn jest bardzo zadowolony. Uczęszcza już 2 lata i bardzo dużo się nauczył. Gorąco polecam.

18. August 2025

Antwort von Giganci Programowania

Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że nasza oferta spełnia oczekiwania Twojego syna. Zapraszamy ponownie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalni Trenerzy z dobrym…

Profesjonalni Trenerzy z dobrym podejściem do dzieci. Zawsze była możliwość odrobienia zaległych lekcji. Nie za duże grupy, w których Trenerzy mogą poświęcić uwagę każdemu z uczestników kursu. Syn zadowolony z kursu. Obsługa Klienta również bardzo pomocna w przypadku problemów czy zapytań. Polecam.

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że syn był zadowolony z kursu i mogliśmy sprostać Waszym oczekiwaniom.

Bardzo ciekawe kursy,prowadzone…

Bardzo ciekawe kursy,prowadzone zrozumiale i ciekawie . Można dużo się nauczyć.Polecam.

14. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie naszych kursów. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania i motywuje do nauki.

Ponad 5 lat z Gigantami – Zaczęło się od zajęć, skończyło na pasji do Pythona

Zdecydowanie polecam Gigantów Programowania!

Mój syn rozpoczął zajęcia w Gigantach Programowania w lutym 2021 roku i przez kolejne lata przeszedł kilkanaście modułów, rozwijając swoje zainteresowania związane przede wszystkim z programowaniem w Pythonie. Można powiedzieć, że dorastał razem z Gigantami – zaczynał jako młody uczestnik, a z czasem jego wiedza, umiejętności i zainteresowanie programowaniem systematycznie rosły.

Od samego początku dużym atutem były dla nas zajęcia online. Były bardzo wygodne organizacyjnie, a jednocześnie nie odbierały dzieciom możliwości aktywnej nauki i kontaktu z prowadzącym. Co szczególnie ważne, poziom zajęć był odpowiednio dopasowany do umiejętności i wieku uczestników. Dzięki temu syn mógł rozwijać się w swoim tempie, bez poczucia, że materiał jest albo zbyt prosty, albo zdecydowanie poza jego możliwościami.

Ogromnym plusem była również różnorodność i atrakcyjność zajęć. Programowanie nie było przedstawiane jako sucha teoria, ale jako coś ciekawego, praktycznego i dającego możliwość tworzenia własnych projektów. Szczególnie dobrze wspomina zajęcia z Pythona, który z czasem stał się jego największym zainteresowaniem. To, co otrzymał podczas tych kursów, zdecydowanie spełniło jego oczekiwania i pozwoliło mu rozwijać prawdziwą pasję do programowania.

Na duże uznanie zasługują również organizowane przez Gigantów wyjazdy i kolonie. Syn brał w nich udział i za każdym razem wracał z nich z dużą ochotą oraz pozytywnymi wspomnieniami. Było to świetne połączenie nauki, rozwijania zainteresowań i dobrej zabawy, a także okazja do poznania innych dzieci o podobnych pasjach.

Z perspektywy rodzica szczególnie cenię to, że przez te wszystkie lata Giganci potrafili utrzymać jego zainteresowanie i sprawić, że chciał wracać na kolejne zajęcia. Ponad pięć lat nauki w jednym miejscu jest chyba najlepszym dowodem na to, że była to dla niego wartościowa i dobrze prowadzona przygoda.

Z pełnym przekonaniem polecam Gigantów Programowania każdemu rodzicowi, którego dziecko interesuje się technologią, programowaniem lub po prostu lubi tworzyć i odkrywać nowe rzeczy. To nie tylko nauka konkretnych umiejętności, ale przede wszystkim bardzo dobry sposób na rozwijanie zainteresowań i budowanie prawdziwej pasji.

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie przez te wszystkie lata! Cieszymy się, że mogliśmy towarzyszyć Waszemu synowi w rozwoju pasji do programowania.

Świetne

Świetne, cierpliwe podejście trenerów do dzieci. Ciekawe tematy zajęć. 100% profesjonalizm

14. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie pracy naszych trenerów. Cieszymy się, że nasze zajęcia spełniają Pani/Pana oczekiwania.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Pani konkretnie i profesjonalnie udzieliła odpowiedzi na moje pytania, a moją sprawę załatwiła sprawnie i "sprytnie" , znajdując szybkie rozwiązanie . Doceniam bardzo jej zaangażowanie , takie podejście do klienta zasługuje na pochwałę.

13. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i spełnić Pani oczekiwania.

Giganci są super!

W projekcie Giganci Programowania uczestniczę od dwóch lat, a zajęcia są coraz ciekawsze i w ogóle się nie nudzą. Jeżeli chcesz rozpocząć naukę programowania, lub poszerzyć swoje umiejętności, a przy tym świetnie się bawić, to Giganci Programowania są dla Ciebie! Dodatkowo, za obecność, udział w konkursach lub aktywność na lekcjach zyskujesz punkty, które możesz wymieniać na fajne nagrody!

13. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i cieszymy się, że nasze zajęcia dostarczają Ci tyle radości i motywacji do nauki. Zapraszamy do dalszej wspólnej przygody z programowaniem!

Polecam!

Moi synowie chodzą na Gigantów Programowania już kilka lat i są bardzo zadowoleni. Polecam!

21. Juli 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Cieszymy się, że synowie chętnie uczestniczą w naszych zajęciach!

Doskonała współpraca

Giganci to dla mnie 3 współpracujące elementy. Chyba najważniejsze są oczywiście kompetencje trenerów: nie tylko czysto techniczne ale też w prowadzeniu grupy i przekazywaniu wiedzy. W polaczeniu z dobrze przemyślnymi programami zajęć daje to świetne efekty. Po roku widać rozwój małego kursanta :) (Wielkie pozdrowienia dla pana Tomka).
Drugi element to świetnie zaprojektowana platforma. To chyba nie powinno dziwić, biorąc pod uwagę branżę, ale ogarnia wszystko: kalendarz zajęć, dostęp do materiałów, wygodne umawianie na odrabianie zajęć, panel dla kursanta i rodzica. Do tego mailowe przypomnienia o terminach. Krótko mówiąc - działa i działa dobrze.
Ostatni element, wcale nie najmniej ważny, to komunikacja z doradcami (wielkie pozdrowienia dla pani Palomy), którzy są serio zaangażowani i po ludzku sympatyczni.
Nie lubię pisać laurek w opiniach, ale tu chyba inaczej nie mogę :)

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię – cieszymy się, że nasza praca przynosi tak dobre efekty. To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania i ciągłego doskonalenia.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Z Gigantami jesteśmy już kilka lat

Z Gigantami jesteśmy już kilka lat. Syn bardzo polubił zajęcia i z przyjemnością regularnie na nie uczęszcza. Lekcje stoją na wysokim poziomie merytorycznym oraz prowadzone są w miłej atmosferze. Firma ciągle dopasowuje swoją ofertę do najnowszych trendów, które w świecie technologii są bardzo dynamiczne. Polecam!

12. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i długotrwałą współpracę. Cieszymy się, że syn z radością uczestniczy w naszych zajęciach i motywuje nas do ciągłego rozwoju.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Córka jest bardzo zadowolona ze sposobu…

Córka jest bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia zajęć. Zaangażowanie prowadzących i miła atmosfera sprawia, że dziecko chętnie w nich uczestniczy, a zdobywanie wiedzy staje się czystą przyjemnością.
Obsługa klienta stanowi wzór do naśladowania. Serdecznie dziękuję za życzliwość i pomoc.

11. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i cieszymy się, że córka chętnie uczestniczy w zajęciach. To dla nas ogromna radość móc tworzyć przyjazną atmosferę sprzyjającą nauce.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syn bardzo zadowolony z zajęć

Syn bardzo zadowolony z zajęć, prowadzący dobrze przygotowani,zawsze służą pomocą.

11. August 2026

Antwort von Giganci Programowania

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że syn jest zadowolony z naszych zajęć i wsparcia naszych prowadzących.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syn dużo rzeczy poznaje na zajęciach…

Syn dużo rzeczy poznaje na zajęciach sprawia mu to przyjemność

30. Juli 2026

Antwort von Giganci Programowania

Bardzo się cieszymy, że zajęcia sprawiają Twojemu synowi radość i jednocześnie pozwalają mu się rozwijać. Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie!

Giganci Programowania - warsztat online

Giganci Programowania to miejsce, które w wyjątkowy sposób potrafi dotrzeć nawet do bardzo młodych uczestników i skutecznie zainteresować ich światem programowania. Szczególne wrażenie zrobiła na mnie umiejętność prowadzących do aktywizowania dzieci podczas warsztatów online, co samo w sobie stanowi duże wyzwanie.

Instruktorzy nie tylko sprawnie panują nad grupą nieznających się wcześniej dzieci, ale również potrafią stworzyć przyjazną atmosferę współpracy i zaangażowania. Nauka odbywa się poprzez zabawę, dzięki czemu dzieci chętnie uczestniczą w zajęciach i naturalnie przyswajają nowe umiejętności. To szczególnie cenne, ponieważ programowanie jest przecież dziedziną ścisłą, wymagającą logicznego myślenia i systematyczności.

Na pochwałę zasługują również nowoczesne rozwiązania organizacyjne: przejrzysty dashboard, rozbudowany support oraz panel rodzica, który pozwala zorientować w którym miejscu znajduje się grupa. Są to tylko niektóre z wielu atutów tej firmy.

Giganci Programowania pokazują, że nauka programowania może być jednocześnie skuteczna, angażująca i pełna dobrej zabawy. Zdecydowanie polecam wszystkim rodzicom, którzy chcą rozwijać zainteresowania technologiczne swoich dzieci w profesjonalnym i przyjaznym środowisku.

Antwort von Giganci Programowania

Dziękujemy za tak ciepłe słowa i docenienie naszego podejścia do nauki programowania! Cieszymy się, że nasze warsztaty online angażują dzieci i sprawiają im radość z odkrywania nowych umiejętności.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr