Giethoorn Village Bewertungen 7

4,3

1. Touristeninformation
  2. Bootsverleih

Giethoornvillage.com is the official portal website of the village of Giethoorn in the Netherlands, with everything you need to know about visiting our village. We show you the best hotels, restaurants, campings, hostels, boat rental compagnies, bike rentals and all the free parking places in Giethoorn. As three residents of Giethoorn, we created this website. Firstly, to show you what our live is like in Giethoorn. Secondly, to introduce the future visitors to Giethoorn to our beautiful village. Thirdly, to show that the 1 million people who visit Giethoorn every year, sometimes also have a downside. For us Giethoorn is an authentic Dutch village where people can really be themselves. Find out more about us and our vision. Our office is located at Binnenpad 88 in Giethoorn.

4,3

Hervorragend

Adres is Binnenpad 88 in Giethoorn

Adres is Binnenpad 88 in Giethoorn. Boot gehuurd. Het was niet zo druk in Giethoorn (Maart) terwijl hetval best mooi weer was. Parkeren doe je op hun parkeerplaats.

11. März 2025

Bedankt voor uw review

Als je naar Giethoorn gaat dan raadt ik…

Als je naar Giethoorn gaat dan raadt ik je aan om een bootje te huren. Eigenlijk net als al die andere bezoekers. Bereid je er goed op voor dat je nooit alleen bent als je Giethoorn bezoekt.

25. April 2024

Antwort von Giethoorn Village

Bedankt voor je bezoek aan Giethoorn

Giethoorn is the best village to visit…

Giethoorn is the best village to visit in the Netherlands. No rush in this village. In the summers it is to crowded here. You can rent a boat here or walk around.

25. August 2023

Bedankt voor je review Mr Flierop