Jeg har benyttet Ghost chef Til levering af tapas til min 70 års fødselsdag i sommerhus i Liseleje Super lækker mad velsmagende og veltilberedt og lækker anrettet God kommunikation hele vejen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde for 9 dage siden bestilt og betalt for levering af påskefrokost til 4 pers. (Intet på Ghostchefs hjemmeside beskrev, at der var en minimum antal kuverter ved bestilling) Jeg får på mail b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super dejlig mad til vores jubilæums frokost. Vi bestilte schnitzel med kartofler, ærter og sovs. Det var en udsøgt fornøjelse, meget smagsfuldt og der var rigeligt mad.
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Ghostchef
Meget lækker mad i rigelige mængder. Klar til servering

Antwort von Ghostchef
Jeg får på mail bekræftelse på ordren samt leveringstid.
Efter tidspunktet er overskredet kontakter jeg Ghostchef og efterspørger min levering. Der bliver jeg så oplyst om, at man har et minimum for kuverter, at jeg skulle være blevet orienteret både via mail og telefon.
Orientering er overhovedet ikke sket😡
Så, påskefrokosten fik et helt andet indhold, end det jeg havde bestilt og betalt for hos Ghostchef.
Jeg kommer ALDRIG til at anbefale #ghostchef.
Ekstrem dårlig kundeservice 😡

Antwort von Ghostchef
Dejlig mad og god service og hensyn til allergier. Ankom helt som aftalt og service blev hentet allerede dagen efter, så det var dejlig nemt.

Jeg har benyttet Ghost chef
Til levering af tapas til min 70 års fødselsdag i sommerhus i Liseleje
Super lækker mad velsmagende og veltilberedt og lækker anrettet
God kommunikation hele vejen
Og levering til tiden
Jeg giver de bedste anbefalinger til Ghost chef 👍👍👍👍👍
Torben Rohde

Antwort von Ghostchef
Super dejlig mad til vores jubilæums frokost.
Vi bestilte schnitzel med kartofler, ærter og sovs.
Det var en udsøgt fornøjelse, meget smagsfuldt og der var rigeligt mad.

Antwort von Ghostchef
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detaljerne. Der var rigeligt med mad, så ingen gik sultne fra bordet.
Da vi afhentede, mødte vi en meget imødekommende og informativ kok, og det samme gode indtryk fik vi, da servicen blev afleveret igen. Kan varmt anbefale Ghostchef for både mad og service i topklasse! Vi kommer helt sikkert igen.

Antwort von Ghostchef
Vi var sendt ude med at bestille påskefrokosten, men Ghostchef sørgede for en fantastisk frokost til os og vores 10 gæster, tak for det og rigtig god Påske 🐣🐣😊

Antwort von Ghostchef
Super lækker mad. Kan kraftig anbefale at få maden fra Ghost Chef. Der skal vi have maden fra næste gang. ALLE roste maden.
Venligst
Sanne Agatz

Antwort von Ghostchef
Altid god kommunikation. Mad i gode mængder. Super samarbejdesvillige. Klar til tiden. Skulle der ske en svipser, er de altid klar på at rette op på den. Klart Holbæk og omegns bedste bud på catering.

Antwort von Ghostchef
Kæmpe anbefaling … super lækker mad og meget mere end rigelig👍👍👍

Antwort von Ghostchef
Rigtig god kommunikation og virkelig lækker mad.
Vi fik det store tapas bord, vi oplevede desværre at der ikke var nok rejer og laks til alle gæsterne, hvilken var en ikke særlig rar følelse at stå med, men resten af maden + desserten var der rigeligt af, og alt smagte fantastisk.

Antwort von Ghostchef
En helt igennem lækker nytårsmenu har vi nydt, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Højt serviceniveau og klar instruks fik vi også med.
Nu glæder vi os til at smage et kæmpe tapasbord til fødselsdag meget snart.

Antwort von Ghostchef
Absolut god service ved valg af menu.
Super lækker mad og rigeligt til de 15 personer vi havde bestilt til. Alt anrettet og klar til servering. Kan klart anbefales.

Antwort von Ghostchef
Ghostchef skal have 5 stjerner af mig, for den oplevelse jeg havde i at blive taget alvorligt, i forhold til min tidligere anmeldelse. Jeg blev imødekommet i en rigtig god dialog og vi fandt en løsning der kompenserede os fuldt ud. Det er rigtig god stil. Jeg vil gerne rose Ghostchef for deres ærværdige opførsel i sagen.

Antwort von Ghostchef
Vi bestilte Ghostchefs nytårsmenu til 6 personer, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Det var super nemt og overskueligt, og maden var intet mindre end fremragende. Alt smagte fantastisk, portionerne var gode, og det gjorde vores nytårsaften markant mere afslappet for os. Kæmpe anbefaling herfra. Vi gør det helt sikkert igen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Ghostchef
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.