Gezondheidsgoeroes Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,8

Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en... Mehr ansehen

Ik heb sjilajit, ceremoniële matcha thee, ceremoniële rauwe cacao, en lions mane besteld bij gezondheidsgoeroes.com. Over de werking en het effect kan ik nog niet veel zeggen, maar de smaak van de c... Mehr ansehen

Dacht dat ik al een review had achtergelaten, niet dus... Fijne webshop, alles keurig verpakt en super snel verzonden! Geweldige producten, vooral de Lions Mane. Ik had voorheen hele extreme haaruit... Mehr ansehen

Pakketje netjes op tijd verzonden en goed verpakt. Ben tot nu toe elke keer tevreden, de capsules werken ook heel erg goed. Had hele erge haar uitval en dat is sinds de lion mane heel veel minder gewo... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.

Hervorragend

Alle Bewertungen

119 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lievelingsmerk 🍀

Ik ben dol op alle producten van dit merk en raad het ook aan aan al mijn vrienden en familie. Het persoonlijke contact met Britta over de producten vindt ik erg prettig. Ook super snelle levering🤍

28. Juni 2026

Dat ik via tiktok waar je aanwezig bent…

Dat ik via tiktok waar je aanwezig bent ,al verschillende vragen heb gesteld over shilasjit ,een vraag over mijn vrouw en haar probleem,en de vragen opnieuw ook al Gereplay op tiktok,en dan zie ik een melding, gezondheidgoeroes is nu online
En van 14 juni tot op heden geen antwoord 😓😥😓

26. Juni 2026
Gezondheidsgoeroes-Logo

Antwort von Gezondheidsgoeroes

Hoi Luc,

Dankjewel voor je eerlijke review. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend kan zijn en leggen graag uit hoe dit komt.

Via Instagram hebben we inmiddels meer dan 48.000 volgers en op TikTok meer dan 64.000. Samen zijn dit ruim 110.000 volgers, waardoor we dagelijks ontzettend veel berichten en reacties ontvangen. Hoe graag we dat ook zouden willen, het lukt ons helaas niet om iedereen via Instagram en TikTok persoonlijk te beantwoorden.

Daarom vermelden we op onze website, bij onze producten en op onze socialmediakanalen ons e-mailadres: info@gezondheidsgoeroe.com. Hier kun je terecht met productvragen, klachten of andere vragen.

Je mag ons dus gerust mailen met de vraag die je hebt via info@gezondheidsgoeroe.com. Wij zorgen ervoor dat je vraag binnen 24 uur wordt beantwoord en helpen je graag verder!

We hopen dat dit wat meer duidelijkheid geeft en vinden het natuurlijk vervelend dat je hierdoor een minder goede ervaring met ons hebt gehad.

Met vriendelijke groet,
Britta

Twijfelachtig

Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Ik merk na een maand gebruik van Lions Mane geen verbeteringen. Mijn klachten zijn er nog steeds. Ik maak het potje op en dan bekijk ik het nog eens. Ik had ook graag een duidelijke beschrijving gehad.

2. Juni 2026

Top kwaliteit

Snelle levering, en hele goede producten. Ik had in April de cacao powder 2x besteld en de Lions Mate. De Lions Mate capsules werken super goed en neem ik elke dag in. Ik zie echt dat het o.a. wat doet met mijn haar, het word dikker en gezonder. Super blij mee! Ik ga ze binnenkort weer bestellen. Verder de cacao powder ben ik ook tevreden over, maar dat drink ik persoonlijk niet zoveel.

6. April 2026

Snelle levering

Snelle levering! Ze heeft echt het best voor de medemens voor en deelt die kennis graag met de wereld

10. Juli 2026