Dårlig sushi. Laksen var virkelig trist og se på og var ikke lækker i overhovedet. Derudover var der virkelig lidt laks ovenpå vores ruller. Virkelig skuffet og kommer ikke igen
Et rigtig dejligt sted at tage hen og spise - godt udvalg og meget høj kvalitet på fisken. Laks sashimi bør derfor prøves. Opmærksom betjening - god stemning i restauranten hvor man kan sidde og kikke... Mehr ansehen
Spiste på Genki torsdag den 18 juni 2020. Sushien er ikke noget særlig, man kan ikke smage dem fra hinanden så bare lidt ligegyldig smag. Og ikke sushi værdi oplevelse. Tjener, er nok så meget sagt,... Mehr ansehen
Vi var på en SPOTdeal med 2 x 56 stykker til 4 personer og godt 500 kr i alt. Maden var bestilt til klokken 1700 og var klar klar klokken 1659. Selvfølgelig har vi fået bedre sushi 🍣, men under hensy... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Worst sushi I've ever had
Worst sushi I've ever had.
We ordered a so called "62 Stk. Sushi Box Stor Deluxe Box" to a price of DKK 549. The sushi was really not delicious, poorly made and besides that extremely bad value. I can't recommend this place.
God Sushi til god pris
Min kæreste og jeg har købt sushi fra Genki op til flere gange, vi har været fint tilfreds - God sushi, til en ualmindelig fornuftig pris. Man kan sagtens få bedre, men for pengene er det her meget tilfredsstillende god mad.
Jeg ventede 3 timer på min ordre…
Jeg ventede 3 timer på min ordre bestilt via Just-Eat. Fik ingen opdatering undervejs og restauranten tog ikke telefonen.
Kan virkelig ikke anbefales......
God sushi og betjening
God sushi og betjening. Personalet er venlige og hygiejnen er god.
Vi var 9 personer der fik sushi derfra til nytår. Ingen klager.
Dårlig sushi
Godt koncept med, at man selv kan vælge sushi stykker til sin ''båd'' og betale en pris. - men derimod er sushien ikke særlig frisk, havde rigtig ondt i maven da jeg kom hjem.. øv øv