Gedenkvlindertjes naar een vriendin op laten sturen die onlangs een dierbare heeft verloren. Het verzend proces verliep vlot en niet geheel onbelangrijk: ze vond het fijn om te ontvangen, ze gaat ze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Website ziet er overzichtelijk uit. Veel keuze uit een mooie collectie, ook fijn dat er wat meer moderne opties zijn. Een mini urn en vaasje uitgekozen, levertijd 4-5 weken maar deze werd eerder ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wist niet goed wat ik moest kiezen en had snel contact via de chat waarbij Esther mij hielp en goede tips gaf. Ze was ook open en eerlijk in de snelheid van levering omdat ze dat uit handen moeten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gedenkwebshop biedt gedenkartikelen, troostgeschenken en diensten rondom de uitvaart. We werken samen met kunstenaars en creatievelingen en hebben daardoor een uniek assortiment producten en diensten.
2e Poellaan 24 A, 2161CJ, Lisse, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Mini urn roodborstjes besteld.
Zien er mooi uit, maar kleur is in het echt iets donkerder dan de foto’s op de site..
Hele fijne correspondentie en mooi product!
Bij Memory-markers-hout kun je je persoonlijke tekst invullen op evt. bijgeleverde kaart. Wat is daar dan persoonlijk aan als die tekst door jullie (ook nog handmatig) overgeschreven wordt? Dit had ik ook thuis kunnen doen.
goed contact, vriendelijk, snelle reactie en product helemaal naar de verwachting.
De Gedenkshop heeft mooie producten om dierbaren te ondersteunen in rouw en/of een moeilijke tijd. Er kan een wenskaartje bij uitgekozen worden met een mooie tekst. Behulpzaam als je zelf ‘zoekt’ naar woorden. Met aandacht verpakt en bezorgd.
Mooie producten, lief verpakt met een schattig kaartje.
Afscheid via gedenksteen,
14/3/2024, een datum voor altijd gegrift in mijn geheugen. Heel onverwachts afscheid moeten nemen van mijn meter. Nu ik na een jaar, via deze gedenksteen het een beetje een plaatsje kon geven, ben ik blij, Dank jullie wel hiervoor.
Ik had een zwart blokje hout met een kaartje erin besteld. Het kaartje viel erg tegen en de levering duurde 9 dagen. (Nadat ik er achteraan was gegaan ) Ik had verwacht dat de tekst die ik had opgegeven zou worden bedrukt of mooi met de hand op de voorkant van het kaartje zou komen. Het was met een slordig handschrift op de achterkant geschreven. Het was mooi ingepakt, daarom een kaartje ergens anders besteld en dit in het blokje gedaan. Maar op deze manier wel een erg duur blokje hout. (€10,-)
Het product was prima. Alleen je kunt niet aangeven op welke datum je het graag geleverd wilt hebben. Zelfs als je het meld bij de Notities !!
Dus als je iets voor een bepaalde datum wilt geven dan zit je bij jullie bedrijf niet op de goede plek.

Antwort von Gedenkwebshop
Ben er zeer blij mee met de mooi armband met vingerafdruk
Contact was ook prima
Zou het echt aanraden!

Antwort von Gedenkwebshop
2 x hartvormig bedeltjes met schroefdop besteld. Fijn bedrijf denkt mee en snel reactie terug. Verzending werd je goed op de hoogte gehouden wij zijn er blij mee. TOP

Snelle levering.
Urn voldoet aan de verwachting.
Netjes verpakt.
Duidelijke communicatie.

Antwort von Gedenkwebshop
Snelle levering en goede kwaliteit

Antwort von Gedenkwebshop
Prima, snelle service en goede kwaliteit. Fijn dat je eigen urn die handgemaakt is zelf mag uitkiezen.

Antwort von Gedenkwebshop
Heel fijn contact en snelle reactie. De urn werd mooi ingepakt verstuurd met een persoonlijk bericht.

Antwort von Gedenkwebshop
Zeer vriendelijke personen, snelle en correcte aflevering van de bestelling .
Gepersonaliseerde gedenksteentjes zijn heel mooi.
Zeker aan te raden.
Jetje. ( België )

Antwort von Gedenkwebshop
Snelle en fijne hulp bij mijn vragen en er werd goed meegedacht. De bestelling werd snel in orde gemaakt en verzonden. Zelf heb ik het gedenkaltaar ook voor onze overleden kat en het geeft mij veel troost. Ik vind het fijn om ook met anderen te delen als zij helaas het verdriet van een verlies moeten ervaren.

Antwort von Gedenkwebshop
Mooie producten, snel in huis en netjes verpakt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Antwort von Gedenkwebshop
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.