Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Mehr ansehen
Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Niederlande
- 085 20 83 162
- marketing@garagepark.nl
- garagepark.nl
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hoge prijs, maar goeie voorwaarden
Het was erg makkelijk om een box te huren. De communicatie tussen het park en de verhuurder is ook erg snel. Bij het opleveren was ik erg tevreden over de staat en de faciliteiten. Alleen de prijs staat me nogal tegen, maar wat is er niet duur tegenwoordig.

Antwort von GaragePark
Ben super geholpen door garage park
Ben super geholpen door garage park. Bezichtiging was snel geregeld. En daarna bij akkoord is ook alles soepel verlopen. Zeker een aanrader

Antwort von GaragePark
Kost niks maar dan heb je ook niks
Kost niks maar dan heb je ook niks. Zeker zeer betaalbaar en in principe een heel goed bruikbare werkruimte.
Maar:
- Het terrein is smerig en wordt maar smeriger, de wc ruimte ook.
- Als er wat is met je ruimte wordt je eerst 10 keer van het kastje naar de muur gestuurd voordat het probleem opgelost is. Ik heb bijvoorbeel al bijna een week regelmatig geen stroom.
- Er lekt water naar binnen op de gangen, dat loopt de boxen in, mijn overbuurman heeft flinke lekkage.
- Randfiguren als huurders die regelmatig de gangen blokeren met ouwe scooters of ander hobbyschroot. Op zich geen onaardige mensen maar handig is anders als je hier komt om je werk te doen.
- Laatst werd er werk uitgevoerd aan het hek en werd mij verteld dat ik kon kiezen. Het hek ging voor de ochtend dicht. Ik kon blijven: dan kon ik er niet uit. Ik kon weggaan: dan kon ik er voor de ochtend niet in. Let wel: door de week, overdag. Je zal maar gewoon je werk willen doen die dag.
Dus nee, heel veel sterren krijg je er niet voor.
Wel echt goedkoop en als de stroom het doet echt een prima werkplek. Schitterend uitzicht ook op de betonfabriek. Gewoon alleen huren als je goedkoop wil en wat onzin kan verdragen.
En als reactie op de 'reactie' van garagepark: nou nou...wat een behulpzaamheid opeens. Jammer dat toen ik belde met klachten mij gewoon gezegd werd: "los het maar op met de eigenaar van je box, want je huurt in feite niet van garabox". Ik haal er nog een sterretje vanaf. Afgelopen week: eenmaal politie op het terrein, eenmaal huurders die elkaar in de haren vliegen, eenmaal hek om onverklaarbare reden hele dag open. Plus de vuilniszakken op het terrein worden maar meer. Goed product Garagepark.

Antwort von GaragePark
De verhuur was snel geregeld.
De verhuur was snel geregeld.
De sleutel overdracht ging vlot soepel en prettig.
Fijne communicatie.

Antwort von GaragePark
Garagebox voldoet aan alle eisen…
Garagebox voldoet aan alle verwachtingen.Hij is groter dan verwacht.

Antwort von GaragePark
Stayed completely satisfied with…
Stayed completely satisfied with service and location provided. They are easy to reach, very responsive and helpful!

Goed en snel contact
Goed en snel contact, fijne beheerder en net complex

Netjes gedaan!
Alles netjes en volgens afspraken geregeld. Enige minpuntje was het te laat activeren (of beter: deblokkeren) van de tags, die nodig zijn om het terrein op te komen.

Antwort von GaragePark
Alles keurig op orde en de communicatie…
Alles keurig op orde en de communicatie is uitstekend.
Alleen jammer dat je niet op het terrein kan parkeren.
Vriendelijke groet
Rien

Antwort von GaragePark
Duidelijke afspraken en een vlotte afhandeling
Duidelijke afspraken en een vlotte afhandeling. De flexibiliteit bij GaragePark is uitstekend en de oplevering van de box was keurig en stipt op tijd.

Antwort von GaragePark
Van aanvraag telefonisch tot zowel…
Van aanvraag telefonisch tot zowel contact per email word slecht tot niet op gereageerd. Afhandeling van dergelijke problemen met betrekking tot een lekkage was alles behalve soepel verlopen, dit heeft al met al 3 maanden geduurd. De garagebox is verder prima en word goed gebruikt.

Alles verliep voorspoedig
Als verliep duidelijk en volgens afspraak. Daarbij werd het goed afgehandeld door de beheerder.

Antwort von GaragePark
Super snelle service alles netjes…
Super snelle service alles netjes geregeld vriendelijke wagenpark beheerder

Snel & goed
Snel, betrouwbaar en mooie schone opslag

Antwort von GaragePark
De box is goed en duidelijk
De box is goed en duidelijk , netjes opgeleverd. Het hele terein is goed beveiligd. Zelfs de wc's zijn netjes.
Wij hebben het als goed ervaren.

Bijzonder tevreden
Snelle reactie van verhuurder, keurige garagebox met goede faciliteiten. Alles binnen 2 dagen geregeld.

Snel & Makkelijk geregeld online
Snel & Makkelijk geregeld online. Fijne garagebox, Ruim zat en een hogere hoogte dan andere aanbieders van opslagboxen.
Genoeg stroompunten, ideaal voor je hobby en werkzaamheden.

Antwort von GaragePark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.