Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Mehr ansehen
Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Niederlande
- 085 20 83 162
- marketing@garagepark.nl
- garagepark.nl
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ervaring garagepark
Recent een garagebox gehuurd bij garagepark en ben erg goed ontvangen. Vriendelijk personeel die het proces van a tot z prima uitleggen met goed advies. Duidelijke en snelle communicatie en mocht al heel snel gebruik maken van mijn garagebox.
Top service!

Antwort von GaragePark
Klantenservice apart, box & park geweldig!
Het was een good cop bad cop situatie,
Als beginnend ondernemer kan ik geen jaarcijfers leveren ( dit kan vrij wel geen enkele beginnend ondernemer )
Toch werd dit de dag voordat ik de garagebox in zou mogen opeens geëist, terwijl dit ook al veel eerder had kunnen worden aangegeven aangezien ik ongeveer 5 dagen daarvoor mijn eerste betaling moest doen.
Uiteindelijk gesproken met twee medewerkers waarvan er eentje wel vond dat de jaarcijfers nodig waren terwijl de andere dit niet vond en het overbodig vond, dit zorgde voor een aparte situatie maar uiteindelijk is het geregeld.
De garagebox en het garagepark ziet er super uit en hier ben ik heel erg blij mee qua prijs kwaliteit is het voor in een grote stad prima te doen.

Snelle oplevering
Snelle oplevering, goed kwa prijs en kwaliteit, goed bereikbaar via de site.

Schone garage
Mooie en schone garage en duidelijke uitleg over de hoe en wat. Er is zelf een toilet aanwezig. Fijne locatie om wat spullen te droppen.

Antwort von GaragePark
Lekkend dak, water bij elektra installatie.
Lekkend dak. Water bij de elektra installatie. Lekkage heeft schade veroorzaakt en als huurder ben je dan ineens verantwoordelijk voor de kosten. Niet doen. Wegblijven. De brandweer zou eens moeten gaan kijken voor brandgevaar.

Antwort von GaragePark
Goed beveiligd en erg netjes.
Super fijne boxen, erg netjes en goed beveiligd park. Je spullen liggen hier zeker veilig. Aanvraag ging ook snel en soepel, en was allemaal snel geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Antwort von GaragePark
Ik ben heel goed geholpen
Ik ben heel goed geholpen, ze hebben om mijn alle vragen snel en duidelijk beantwoord. En hem me sleutels ook gekregen wanneer het moest super fijn

Alles supergoed geregeld
Alles supergoed geregeld. Duidelijke uitleg. En supersnel.

Alleen maar Goeie ervaring
Alleen maar Goeie ervaring, top

Terrible experience
Terrible experience, they outsource all the administration to some random company, and their staff is very slow and rude. We had to wait 8 months to get our deposit back after sending dozens of emails.

Erg goede communicatie
Erg goede communicatie. Goeie mooie boxen

Antwort von GaragePark
Snel een goede opslagruimte met goede service
Na de aanvraag volgende dag al kunnen bezichtigen. De offerte was snel gemaakt en ook het opmaken van de overeenkomst ging soepel. Oplevering kon al dezelfde dag als het contract was getekend! Een goed product met service gerichte mensen!
Zeer aan te bevelen als u opslag zoekt.

Easy access and 24h available
Easy access and 24h available

Antwort von GaragePark
Goede service en alles word goed…
Goede service en alles word goed uitgelecht

Antwort von GaragePark
Top verhuurder en mevrouw van het park…
Top verhuurder en mevrouw van het park zelf die opgeleverd heeft, hele fijne samenwerking!

Garagepark Almelo
Veel locaties, Beveiliging is goed op het terrein. Er is een wc op het terrein. De box zelf is er stroom en licht, ook is er ventilatie voor je spullen of om eventueel een slang aan te hangen als je met een auto bezig bent. Al om al prima boxen. Als ik nog een tip mag geven, ze hadden misschien iets breder gekund.

Antwort von GaragePark
Op zich ging het allemaal redelijk maar…
Op zich ging het allemaal redelijk maar er zijn wel opmerkingen. Aanvraag ging goed maar de oplevering ging stroef, op de dag van oplevering had ik nog geen contract dus heb ik smorgens gebeld bleek het contract nog op de stapel te liggen maar dat zouden ze gelijk regelen, is ook netjes geregeld 10 min later had ik hem in de mail. Dan zou ik dezelfde dag een afspraak krijgen voor de oplevering, dat werd een dag later. De dag van oplevering stond ik op de afgesproken tijd voor het hek en de parkbeheerder zei tegen mij een moment en hij ging verder om het wc gebouw schoon te maken en liet mij wachten voor het hek. Na 5 min werd ik binnen gelaten en is alles snel afgehandeld want er waren nog meer klanten

Zeer tevreden
Vanaf het eerste contact tot de sleuteloverdracht alles perfect verlopen.
De box werd nieuw opgeleverd en met een duidelijke instructie overgedragen.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Raad iedereen aan die een garagebox zoekt om eens contact op te nemen met garagebox.

Antwort von GaragePark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.