Garagedeurconcurrent Bewertungen 22

TrustScore 3.5 von 5

3,7

1. Garagentoranbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Garagedeur Concurrent is de specialist in garagedeuren. Bereken zelf de prijs van uw sectionaaldeur of openslaande garagedeur op onze website. Zelf monteren of laten monteren , alles is mogelijk.

3,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eind september geplaatst, in januari klus nog steeds niet geklaard

Update na mijn review van 8 augustus... Eind september is onze nieuwe garagedeur geplaatst. Sinds begin oktober, het is nu eind januari, contact op proberen te nemen voor afwerk/isolatiestrips rondom de deur. Wel 3 maanden verder dus.

Na het plaatsten bleven er namelijk grote kieren zitten. De afwerkband zette niet ver genoeg uit. Het tocht en regent nu sinds oktober naar binnen in de ruimte onder onze slaapkamer. Ik heb meermaals gevraagd om informatie of een tijdlijn en ik krijg niks, ook geen 'we zijn ermee bezig' of 'we hebben het gelezen'. We wisten al eerder dat de communicatie niet van harte was maar dit duurt wel zeer lang.

Deur zelf is verder keurig en de mannen die het plaatsten hebben dat zeer netjes gedaan. Daar niks van!

20. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Afwerking matig, communicatie nors

De montage is snel, maar ook slordig.
Je verkoopt electrische garagedeuren, maar sluit deze niet elektrisch aan.
Een berg metaalschroeven op de vloer die achterblijven en makkelijk voor een lekke band kunnen zorgen.
Met een uurtje extra aandacht kan het een veel betere ervaring worden.

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sectionaaldeur met 7 weken keurig…

Sectionaaldeur met 7 weken keurig afgeleverd. Ik heb de deur zelf gemonteerd. Dit is met het filmpje achter de qr-code goed te doen. Op het einde ontstond door mijn verkeerde interpretatie een probleem. Via WhatsApp om hulp gevraagd. In tegenstelling van wat hier nogal wordt beweerd, de communicatie was uitstekend. Er werd vlot gereageerd en zelfs tot in vroege avond hulp geboden. Het probleem is heel prettig opgelost. Ik ben super tevreden ook over de scherp geprijsde deur

15. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prijs/kwaliteit oké!

Goede prijs/kwaliteit verhouding maar de communicatie is echt heel slecht.
Er zat bij ons een levertijd op van bestellen tot plaatsen van 5 maanden.
Door de aanbetaling die je moet doen en de slechte communicatie daarna begin je toch te twijfelen of je wel het juiste bedrijf gekozen hebt.
Gelukkig kwam het goed en zijn we uiteindelijk zeer tevreden.

16. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kwaliteit van de deur is prima

De kwaliteit van de deur is prima. Aflevering was ook prima.
Communicatie is wel voor verbetering vatbaar.
Op de site staat een verwachte levertijd en that's it. Uiteindelijk klopte dat ook met de werkelijkheid maar geen extra mails of zo ontvangen en dat geeft ergens een onrustig gevoel. Het concept "Lean" gaat hier dan wel wat ver ... Een volgende keer zou ik wel weer een bestelling doen.

18. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima!

Levering conform afspraak, zelfs iets sneller dan verwacht, deur goed geinstalleerd en opgeleverd

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Contact gezocht over mijn bestelling…

Contact gezocht over mijn bestelling via mail en WhatsApp maar na een week nog geen reactie ontvangen.

27. Januar 2025
Garagedeurconcurrent-Logo

Antwort von Garagedeurconcurrent

Geachte heer Pennings,

Volgens onze gegevens heeft u afgelopen maandag en vandaag een bericht gestuurd via Whatsapp. Door drukte kunnen wij niet direct reageren. Onze reactie heeft u vandaag ontvangen.

Garagedeur Concurrent

Onbetrouwbare levertijd informatie

Mijn bestelling zou binnen 8 weken geleverd worden. Uiteindelijk heeft het 19 weken geduurd voordat de bestelling is afgeleverd. In de tussentijd werd ik niet geïnformeerd over de vertraging. Tussentijd heb ik zelf geïnformeerd naar de levertijd. Een chagrijnige man vertelde mij dat de bestelling deze week werd gemonteerd en dat deze de volgende week zou worden geleverd. Nou niet dus. Drie weken later nog maar eens gebeld. Ik kreeg weer hetzelfde verhaal te horen. Uiteindelijk kreeg ik één week later een heel kort mailtje met de datum en tijd van de levering.

28. Januar 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr