Jestem posiadaczem fotela Gamvis od wielu lat, zatem mogę zapewnić że jakość ich produktów stoi na bardzo wysokim poziomie. Dodatkowo, co jeszcze lepiej świadczy o marce jest fakt że ich obsługa klien... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Mehr ansehen
Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Mehr ansehen
Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Firma przyznała się do błędu który po krótkim czasie naprawiła
Firma przyznała się do błędu który po krótkim czasie naprawiła, bardzo dobry kontakt i szybkie załatwienie sprawy do końca
krzeslo po roku nadaje sie na…l
krzeslo po roku nadaje sie na smietnikXD gdzies po środku siedzenia zrobiła sie dziura w gąbce i co drugi dzień znajduje jej kawałki na podłodze, podłokietniki latają we wszystkie strony, tydzień po zakupie już skrzypiało a syf w materiale którego nie da sie usunac to wisienka na torcie
oczywiście problemy z gwarancją
oczywiście problemy z gwarancją, wada fabryczna uznana jako uszkodzenie mechaniczne.
Bij aankopen geen problemen, maar...
bijna 3 jaar tevreden stoel gebruikt, maar het sterframe is kapot, had ik eerst wielen gekocht want die stonden scheef, bij het eruit halen kwam ik er achter dat het frame kapot is waardoor de wielen ook kapot gegaan zijn. wil ik een nieuw frame bestellen, contact via website, gebeld en via diverse fb kanalen geschreven, maar ik krijg Gamvis niet te pakken en ze sturen geen antwoord.
Ik wil geen nieuwe stoel, alleen frame en evt. gasveer vervangen.
[Bestelling #23158]
en [Bestelling #29210]
Prima contact en prima service
Stoel was er snel en voldeed prima. Helaas brak er een armsteun na enkele maanden. Viel onder garantie. Na het mailen van enkele foto's van de afgebroken arm werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima contact en prima service,
Very correct Company!
Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa
Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa, nawet drobne pomyłki od ręki załatwione a krzesła mega wygodne! Wszyscy w biurze zadowoleni :)
Podłokietnik odpadl jak inna recenzja…
Podłokietnik odpadl jak inna recenzja mowi po 2 tygodniach, srubki byly wyszczerbione a paczka doszła niekompletna, czekalem 2 tygodnie na czesc lecz do dzisiaj nie doszla. napisalem do nich maila i wystawiam negatywa.
Zakupione dwa fotele Gamingowe
Zakupione dwa fotele Gamingowe. Bardzo wygodne. Po dwóch miesiącach w jednym z foteli zepsuł się mechanizm pochylenia oparcia , fachowa pomoc serwisu po wymianie paru meili nową część dostarczył kurier w ciągu 48 godzin od złożenia szkody na gwarancji. Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy Gamvis.
Znakomita obsługa klienta
Fotel zakupiony niecałe 2 lata temu. Przez ten czas służył znakomicie. Ostatnio złamała się jedna noga z 5-cio ramiennej plastikowej podstawy. Ze strony firmy Gamvis bez zbędnych pytań otrzymałem nową, konkretną metalową podstawę w ramach gwarancji. Jestem bardzo zadowolony i oczywiście polecam firmę Gamvis
Szybka odpowiedzź na reklamacje
Po zgłoszeniu uszkodzenia podłokietnika, błyskawicznie otrzymałem nową część.
reklamacja
Po 4 miesiącach użytkowania odkręciła się podpórka w podłokietniku. Ponieważ nie było dostępu do śrub element reklamowałem. Po wymianie kilku e-maili (głownie z dokumentacją uszkodzenia) otrzymałem nowe elementy. Polecam firmę i fotel.
Polecam w 100%
Polecam w 100%. Zakupiony fotel jest bardzo wygodny i spełnia wszystkie oczekiwania. Obsługa bardzo miła, szybka wysyłka. Tak trzymać.
Reklamacja podłokietnika
Po kilku tygodniach użytkowania fotela, uszkodził się jeden z podłokietników. Po krótkiej wymianie maili, został mi przysłany nowy element. Polecam.
Excellent approach to customers.
Szybko i sprawnie
Reklamacja uwzględniona bardzo szybko. Przesyłka z nowymi częściami dostarczona ekspresowo. Pomimo, że musieliśmy reklamować to i tak polecamy fotele z tej firmy. Fotel wygodny i baaardzo funkcjonalny. Jeśli będzie potrzeba to zamówię kolejny.
Kontakt
Widać, że firmie zależy na klientach, ma swoje standardy oraz jest bardzo komunikatywna wobec klienta i nie tylko :DD
Dobra komunikacja klient-sprzedawca :D
Bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą podczas reklamacji. Reklamacja została przyznana bez problemowo :D
Bardzo dobre produkty oraz support
Bardzo dobre produkty oraz support, 5/5
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.