Das sagen Bewerter
Arkanıza yaslanarak kafanız içiniz rahat bir şekilde oyun oynayabıleceginiz oyun satın alabılecegınız bir adres. özellikle müşteri temsilcisinin çok güzel bir şekilde yardımcı olması takdire şayan bir... Mehr ansehen
Çok hızlı ve güvenilir teslimat, müşteri temsilcileri çok sıcak kanlı ve samimi herhangi bir sorunda anında yardımcı olup çözüm buluyorlar. Uzun zamandır alışveriş yapıyorum ve çok memnunum
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Firmamız olarak amacımız Türkiye’ de ve Dünyada önemli bir kitle edinmiş olan dijital oyun sektöründe en kaliteli ürünleri, tüketiciye en uygun fiyatlarla ve en hızlı şekilde sunmaktır. Bunu gerçekleştirmek için amacıyla 2020 yılında ilk adımımızı attık. İstanbul Pendik’ te bulunan firmamız her zaman müşterilerinin memnuniyetini öncelikleri arasında ilk sıraya koymuştur. Bu yaklaşımımızı sitemizden yapılan alışverişlerde de aynı titizlikle sürdürmekteyiz. Müşterilerimizin verdikleri siparişleri en kısa sürede kendilerine ulaştırmak için 7/24 çalışmaktayız. Hedefimiz : Türkiye’ de ve Dünyada dijital oyun sektörünün önde gelen isimleri arasına girmek ve sizler için güvenilir bir platform oluşturmaktır.
Kontaktinformationen
Pendik , 34100, İstanbul, Türkei
- 908503075485
- info@gamekolik.net
- gamekolik.net
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
oldukça ilgili bir satıcı
oldukça ilgili bir satıcı. Güvenli alışveriş yapabilirsiniz.Teşekkürler
aylardır hiç bir sorun olmadan aldığım…
aylardır hiç bir sorun olmadan aldığım oyunu kullanıyorum. Bir sorun yaşadığımda ve mesaj attığımda anında geri dönüş yapılıyor ve sorunsuz devam ediyor. Teşekkürler
Çok hızlı ve güvenilir teslimat
Gerçekten çok hızlı bir şekilde…
Gerçekten çok hızlı bir şekilde alışverişim tamamlandı. Hızlı ve kesinlikle güvenilir, Şiddetle tavsiye ederim 🙏
Çok rahat çok profesyonel bı işletme…
Çok rahat çok profesyonel bı işletme sistematik anında işlem anında cevap gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben ilk defa aldım oyun bundan sonrada hep alicagim herkes güvenle alabilir
Gerçekten çok ilgileniyor kesinlikle…
Gerçekten çok ilgileniyor kesinlikle tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
İlgi ve alakaları çok iyi yaklaşık 2…
İlgi ve alakaları çok iyi yaklaşık 2 yıldır müşterileriyim her durumda ellerinden gelen yardımı yaptılar ve birçok sorunumu çözdüler satın alma konusunda da bana hiç zorluk çıkarmadılar sorunsuz ve güvenli bir şekilde aldım oyunlarımı (FIFA 22 ve 23)
Yaklaşık Üç senedir gamekolik' ten ürün…
Yaklaşık Üç senedir gamekolik' ten ürün alıyorum. hem fiyat konusunda hem de yaklaşımları harika. Bu süreçte hiçbir sorunla karşılaşmadım .Kesinlikle tavsiye ederim.
Gerçek sahte değil
güvenilir
çok güvenilir ve yardımcılar şimdiye kadar hiç problem yaşamadım
Supersiniz
Fifa 2023 aldim sorunsuz bir sekilde oynuyorum, ve her soruma cevap alabiliyorun tesekkurler gamekolik..
Hızlı güvenilir sorunsuz
Bir oyuna 800-1000₺ verebilecek durumum yok bu siteden çok uygun fiyata orijinal oyunu steam üzerinden offline oynayabileceğim hesaplar alıyorum. Bugüne kadar 15 tane almışımdır hiç birisinde sorun yaşamadım, hesaplar hızlı teslim ediliyor ücretleri uygun.
Gerçekten her aşamada yardımcı olan bir…
Gerçekten her aşamada yardımcı olan bir ekip teşekkürler gamekolik
Mükemmel hizmet veriyorlar
Mükemmel hizmet veriyorlar. Bunu durumu şişirmek için falan da yazmıyorum. Hem çok ilgililer, hem de profesyoneller. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Gamekolik Alışveriş
Gamekolik sitesinden 90TL değerinde satın almış olduğum FIFA23, oyunun kendisi kaynaklı bir problemden ötürü açılmayınca, Gamekolik ekibine durumu izah etmemle yardımcı olmaları bir oldu! Digital ürün satın alımı olduğu için iade yapılamadığını, fakat 90TL değerinde dilediğim başka oyunları seçebileceğimi söyleyip 7 adet seçtiğim oyun ile değişimini sağladılar ve müşterilerini mağdur etmediler! Bu süre zarfında, her ne zaman yazarsam yazayım, anında geri dönüşleri ile her daim çözüm ve müşteri memnuniyeti odaklı oldular. Site ve forumlarda okuduğum asılsız yorumlar sayesinde edindiğim önyargımı nezaketinizle kırdığınız ve kaliteli bir hizmet sunduğunuz için sizlere teşekkür ederim! İlk defa kendilerinden alışveriş yapmış birisi olarak, son alışverişim olmayacağını da belirtmek istiyorum :)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.