Kjempegjeng
utrolig hyggelige mennesker, har ofte breaks og det er skikkelig god stemning mellom alle, latteren sitter alltid løst, man gleder seg til breaken starter, folk gleder seg også over andres treff. utrolig flott gjeng alle sammen
Vi er to kompiser som begge samlet på kort da vi var yngre, og som for noen år siden fant tilbake til hobbyen. Etter å ha samlet en stund, ble vi lei av dårlig utvalg og høye priser på basket- og NFL-kort her i Norge. Derfor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Målet vårt er enkelt: å gi deg de kuleste kortene til den laveste prisen! Vi er opptatt av å kunne tilby nøyaktig det du vil ha. Ta gjerne kontakt med oss direkte på Facebook og Instagram, eller send en mail til kundeservice@gamedaybreak.no med dine ønsker for hva vi skal kjøpe inn til nettbutikken.
Bærlandsnuten 15, 4330, Ålgård, Norwegen
Proff break av kort. Liker at det er PYT og ikke random. Kortene vises frem på en god måte. Breakeren tar seg tid til å vise frem alle kort. Det er viktig.
Hos Gameday er det et trygt og godt community, Kjetil og Adrian som driver sjappa setter kundene høyere enn dem selv, og det synes hver gang. Ytterst få har råd til å ha sportskort-samlinger når boksene kortene kommer i koster skjorta. Da er Gameday den beste plassen å dra. Kjøp ett enkelt lag, betal med vipps, se det hele på Twitch: "GamedayAS" og få kortene tilsendt i posten. En billigere måte å samle dine på favoritter. Og Gameday tar godt vare på kortene dine med ditt eget lager, til du bestemmer deg for frakt hjem. Kan anbefales på det sterkeste.
Også har vi det fryktelig morsomt på streams, bare hyggelige kvelder, selv om du ikke deltar. Pluss, det er giveaways hvor alle kan være med. Trenger ikke å kjøpe noe.
Så bli med oss på Gamedaybreak.no, om så, bare for nysgjerrigheten skyld.
Fantastisk service ved ved handling i shop og ved kjøp i livebreaks. De har ofte breaks og godt utvalg av bokser uansett hvilken sport man er fan av.Anbefales👍
Må være den aller beste live-break kanalen i Norge. Chill å sitte å se på, og gøy hvis man får hits.
Flinke og profesjonelle folk og Kjetil er muligens Norges beste breaker og ganske hyggelig å ha på TV-skjermen. Kvalitets-TV-tid.
5/5
Kommer garantert til å kjøpe flere spots her.
Proffe folk som virkelig har peiling på det de driver med.
Selges og åpnes de beste produktene i markedet. Kjempe hyggelig og snill folk. Veldig profesjonell også
Fant tilbake til hobbyen for et års tid siden. Første break var jeg med på iår, Gode priser og hyggelige folk! Alltid kjekt å se på stream med kjetil som brenner for hobby’n!
PSA grade 10 ⭐️
Mere service vennlig og kunnskapsrike breakere skal en lete lenger etter her i norden. I tillegg gode priser og kule folk! 10/10.
Hyggelige folk, gode produkter og kjempe fin service med utrolig raske tilbakemeldinger !
Herlig gjeng som endelig har fått i gang NFL breaks. NBA har de også. God variasjon (selv om de er relativt ny) og kanskje de som har best priser? Hvertfall de andre jeg har sammenlignet mot. Anbefales!

Antwort von Gamedaybreak
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.