Gade & Juul A/S  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En sølv kæde kirurgisk stål til min kæreste har nu holdt i 5 år , uden at have ændret sig det mindste ♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en mega hyggelig aften, hvor værtinde stod med hjemmebag og kaffe og koldt af drikke. Smykkerne blev fremvist på meget professionelt vis af søde og dygtige piger der viste en masse forskellige... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har efterhånden et lille lager af diverse Gade og Juul smykker, elsker at de kan kombineres 🥰😁 og at ringene kan justeres (og tåle hiv ud/tryk ind) 💍ja en del år siden 1 halskæde og armbånd blev kø... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efterhånden købt mig en omfattende Gade & Juul smykke-garderobe; dvs. smykker, ure, tørklæder samt nu også tasker; og en dag vil jeg være Gade & Juul smykke-konsulent. 📿💍⌚🧣👜 Siden j... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner
  2. Schmuckgraveur
  3. Lieferant für Schmuckzubehör
  4. Schmuckhersteller
  5. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gade & Juul er dansk design og smykker i høj kvalitet. Vores grundmateriale er kirurgisk stål 316L, og det er et helt bevidst valg, for materialet er holdbart, uforanderligt og allergivenligt. I Gade & Juul har vi særligt fokus på, at vi i vores kollektion har smykker, som er multifunktionelle, hvor et smykke kan have mere end en funktion. Vi har en kollektion, som du kan mixe og matche på kryds og tværs og skabe dine egne favoritstyles. Du kan forandre de smykker, som du allerede har - ved at tilføre noget nyt. Vi er meget stolte af, at vi har en design-selv-kategori, hvor du kan sammensætte dit eget smykkeudtryk og sætte din personlighed på dagsordenen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt flere gange og altid har…

Jeg har købt flere gange og altid har jeg været tilfreds. De har nogle helt unikke smykker som skiller sig ud fra alt andet man kan købe. De er hurtig med levering og er man i tvivl om noget, kontakter man dem og de er hurtig med et svar eller en god løsning.
Kun rosende ord herfra.

Det bliver ved :-)

Tænk at I kan blive ved med at finde/lave tørklæder , smykker og tasker, der lige falder i min smag, tak for jer skønne mennesker i Gade og Juul.

Jeg ELSKER mine Gade og Juul smykker

Jeg ELSKER mine Gade og Juul smykker, kæmpe fan af kirurgisk stål som jeg kan tåle, jeg har ikke brugt øreringe siden folkeskolen så efter jeg nu bruger øreringe fra Gade og Juul er det åbnet sig en ny verden for mig og med et kæmpe væld af muligheder med alle deres mix og match muligheder.. så er de nemlig tilpasset MIG og hvad jeg kan li.. det er mega fedt så stor ros til et dejligt firma 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Super flotte

Det er bare så dejligt, at man kan mixe og matche så de altid passer til ens outfit. Man behøver faktisk ikke ret mange smykker, før man har til enhver lejlighed. Og elsker de er nikkelfri, da jeg ikke tåler det. Elsker, ELSKER Gade og Juul. Mine absolutte favoritsmykker.

Og såååå fantastisk service. Oplevede at min ordre ikke kom. Kontaktede dem og fluks sendte de en ny ordre. Det kalder jeg super service ❤️❤️❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ure samt smykker jeg kan tåle

📿💍⌚🧣👜

Siden jeg var meget lille har jeg ikke gået med ur, efter vi fandt ud af jeg døjer med nikkel-allergi; men nu har jeg ur på hver dag, fordi Gade & Juul's material er kirugisk stål, hvilket jeg kan tåle.

Varm anbefaling!

Jeg er så glad for mine smykker fra Gade og Juul. Jeg er vild med deres mix and match, og at jeg selv kan sammensætte mit udtryk fra dag til dag. Deres konsulenter er så dygtige og gode til, at komme med inspiration. Kundeservicen er virkelig i top, jeg har altid fået et virkelig høfligt svar både på telefon og mail.

Jeg er vild med Gade&Juul

Jeg er vild med Gade&Juul! Deres humør på lives, kundeservice og ikke mindst smykker er i topklasse. Jeg gik før med sølvsmykker, men har skiftet til Gade&Juuls smykker i stål, da jeg oplevede at mine sølvsmykker hurtigt blev grimme. Dette gør Gade&Juuls smykker ikke. De er lige så flotte og blanke som da jeg købte dem! Ønsker mig kun smykker derfra ❤️

Fantastisk koncept 🌟

Fantastisk koncept! 🌟
Smukke smykker og tilbehør, ikke nok med det så elsker jeg historien bag og måde de fører deres forretning på.
Kommer man med feedback er man ikke i tvivl om at dette bliver taget i mod. Om det er smykker, konsulenter eller farver man som kunde synes kunne være smukke i en ny kollektion 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er rigtig glad for alle mine Gade…

Jeg er rigtig glad for alle mine Gade og Juul smykker.
Det er så fedt at man kan mikse og matche dem, alt efter humør og påklædning.
Jeg er især rigtig glad for jeres justerbare ringe. Jeg har gigt i fingrene, som indimellem gør at mine fingre er hævede, men fordi man så bare kan udvide ringene, på den måde kan man alligevel bruge dem😊
De er også altid hurtige til at sende, når man har bestilt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre og funktionelle smykker

Super lækre og funktionelle smykker, flotte halstørklæder m.m.

Jeg har aldrig tidligere været en som gik med smykker til dagligt, men det har ændret sig, efter at jeg er blevet introduceret til Gade&Juul.
Jeg er specielt rigtig glad for deres regulerbare ringe, der er ingen grund til at bekymre sig om pasform, selvom ens fingre ikke altid har den samme størrelse eller hvis man den ene dag vil have ringen på pegefingeren og den anden dag på ringefingeren, så regulerer man dem bare.

Man bliver altid mødt af nogle rare og glade mennesker, både når de går live på Facebook, men også i deres kundeservice - de bedste anbefalinger herfra 😊

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr