I 2024 der lavet jeg kloakering i min…
I 2024 der lavet jeg kloakering i min kolonihave i Bolbro i Odense håndværkeren valgte denne firma til at lave ud hane alt gik som planlagt lige til sidste år 25 og jeg kom til at dreje for meget så den gik løs i håndtaget ringe til ham der lavede det han kom og lavede det men så skulle han sætte den fast igen i bunden han siger så at der skal tømmes for vand ved den men han manglede sådan en strømgenerator til at kunne færdiggøre sit arbejde han fortalte ikke at han manglede den jeg ringet der ind og sige til ham jeg vil lige sige når han laver sit arbejde så fortæller han ikke når han er helt færdig eller mangler noget og han putter heller ikke låg på og der så endelig fik fat på ham så sagde han kender jeg nogen i området der har strøm har du strøm i huset det har jo ikke en kolonihave fra 70’erne har man ikke strøm så vil han finde en Løsning over problemet og han vil ringe tilbage når han har fundet sådan en strømgenerator har så aldrig hørt noget tilbage at jeg var nødt til at spørge min omgangskreds på Facebook om de kendte nogen og så havde jeg en som bor i Ringe som kender en VVS som havde en og han kommer lavet det jeg har aldrig hørt tilbage fra ham her
Så fremover bruger jeg ham for ringe af dårlig stil