Fynsvvsogblik Bewertungen 2

3,5

3,5

Akzeptabel

I 2024 der lavet jeg kloakering i min…

I 2024 der lavet jeg kloakering i min kolonihave i Bolbro i Odense håndværkeren valgte denne firma til at lave ud hane alt gik som planlagt lige til sidste år 25 og jeg kom til at dreje for meget så den gik løs i håndtaget ringe til ham der lavede det han kom og lavede det men så skulle han sætte den fast igen i bunden han siger så at der skal tømmes for vand ved den men han manglede sådan en strømgenerator til at kunne færdiggøre sit arbejde han fortalte ikke at han manglede den jeg ringet der ind og sige til ham jeg vil lige sige når han laver sit arbejde så fortæller han ikke når han er helt færdig eller mangler noget og han putter heller ikke låg på og der så endelig fik fat på ham så sagde han kender jeg nogen i området der har strøm har du strøm i huset det har jo ikke en kolonihave fra 70’erne har man ikke strøm så vil han finde en Løsning over problemet og han vil ringe tilbage når han har fundet sådan en strømgenerator har så aldrig hørt noget tilbage at jeg var nødt til at spørge min omgangskreds på Facebook om de kendte nogen og så havde jeg en som bor i Ringe som kender en VVS som havde en og han kommer lavet det jeg har aldrig hørt tilbage fra ham her
Så fremover bruger jeg ham for ringe af dårlig stil

3. März 2026

Fyns VVS og Blik super fair priser, ærlige og 100% juhu fra mig.

Ind i mellem så findes der faktisk håndværkere, der ikke bare kommer når de lover, men faktisk også har en helt fair og ærlig prispolitik, og fynsvvsogblik.dk har netop lige nøjagtig det. Nok var min opgave ikke den største i firmaets historie, men drilsk nok pladsmæssigt til jeg ikke selv havde "energi" til det, en shunt der skulle udvides med ekstra kreds og jeg havde selv stumperne, eller i hvert fald det vigtige af det resten blev monteret af firmaets lærling. Mandag morgen klokken 07:30 blev jeg kontaktet om arbejdets igangsættelse, 1 time og 15 minutter senere fik jeg et opkald, om at opgaven var løst, jeg proklamere at man egentlig godt måtte udskifte den automatiske udlufter, så gjort. i alt blev opgaven løst til ug med pil op ad, og de ringede med opgaven var løst og tak for i dag... Jeg var imponeret! De får lov til at drille resten af mit hus med VVS opgaver, ellers må jeg vel finde på nogle :-)

25. November 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen