Banner for Fuzzies

TrustScore 4 von 5

4,1

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

𝐍𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐝 𝐞́𝐜𝐡𝐭 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧! Bij Fuzzies maken we prioriteit van de gezondheid van je hond. Want uiteindelijk is dát het beste cadeau wat jij jezelf kan geven: een vitale viervoeter. Dat onze hondensupplementen 𝟏𝟎𝟎% 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 zijn, spreekt voor zich. Dat betekent: 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐮𝐧𝐬𝐭𝐦𝐚𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐠𝐞𝐮𝐫, 𝐤𝐥𝐞𝐮𝐫- 𝐞𝐧 𝐬𝐦𝐚𝐚𝐤𝐬𝐭𝐨𝐟𝐟𝐞𝐧. Ook van kunstmatige conserveringsmiddelen is er geen sprake.

Natuurlijke supplementen voor je hond!

Vom Unternehmen geschrieben

Waarom zijn de supplementen van Fuzzies een must?
Waar jij je ochtendroutine begint met een gezond ontbijt en/of work-out, krijgt je hond een supplement. Tenslotte is een goed begin van de dag het halve werk. En dat geldt natuurlijk ook voor je viervoeter. Bang voor kunstmatige toevoegingen? Niet nodig! De supplementen van Fuzzies zijn 100% natuurlijk. Dat betekent: geen geur, kleur- en smaakstoffen. Ook van kunstmatige conserveringsmiddelen is er geen sprake. Bij Fuzzies gaan we graag grondig te werk. Om die reden zijn onze supplementen ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen.

Promotion box for Fuzzies

Inschrijven op de nieuwsbrief is -10%

Wil jij ook voor je eerste bestelling deze code gebruiken?

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Gewoon super

Gewoon super! Onze hond vindt het bijzonder lekker en voelt zich duidelijk een stuk beter. We begonnen met de Kickstarter en gebruiken nu de Calm & Relax met veel succes. Zeker een aanrader

15. April 2026

Antwort von Fuzzies

Goed om te horen dat je hond zich een stuk beter voelt, dat is fijn! 🤩

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Glanzende vacht en geen pootjes meer likken!

Allereerst: mijn langharige teckel Frits vindt de snoepjes van Fuzzies (Skin & Coat) heel lekker. Wat echt een win-win situatie is, want de meeste supplementen eet hij niet graag en deze smikkelt hij echt als snack na zijn ontbijt op. Na zijn chemische castratie had Frits een doffe vacht gekregen, mede door Fuzzies begint hij zijn glanzende vacht weer terug te krijgen. Ook likte hij veel aan de onderkant van zijn pootjes en dat is echt helemaal gestopt. Super tevreden dus over de werking van binnenuit met deze supplementen!

Antwort von Fuzzies

Wat goed dat hij de supplementen zo lekker vindt! Dat helpt wel echt mee met het geven natuurlijk. Goed dat de Fuzzies goed helpen bij Frits 🥳

Top supplement

Na lang zoeken eindelijk een supplement gevonden in snoepvorm die mijn hond van zijn jeuk afgeholpen heeft. De seasticks vindt hij ook erg lekker en hier doet hij ook erg lang mee!

Antwort von Fuzzies

Wat fijn om te horen dat je hond van de jeuk af is! Goed dat hij de seasticks zo lekker vindt!

Calm&Relax - Skin&Coat getest

Fijne communicatie en overleg gehad over welke supplementen passend waren voor mijn honden, twee golden retrievers. De supplementen zitten in een kleurrijk, handig en stevig opbergdoosje.

Ik heb de Fuzzies Startset Hond Kickstarter, Calm & Relax gebruikt voor zijn snelle overprikkeling en angst voor knallen. De snoepjes vindt hij erg lekker, dus voor een kieskeurige hond vallen ze ook goed in de smaak!
Qua gedrag niet heel veel verschil waargenomen. Misschien wat meer ontspanning, maar niet erg waarneembaar.

Mijn andere hond heeft de Fuzzies Startset Hond Kickstarter, Skin & Coat gehad, ze is gesteriliseerd en daarna was haar vacht dof. Na het gebruiken van de skin&coat is dit weggetrokken en was er meer glans zichtbaar. Ze vielen bij haar ook erg in de smaak.

Antwort von Fuzzies

Fijn om te horen dat je onze hulp bij het kiezen van het juiste supplement als prettig hebt ervaren! Extra leuk; onze doosjes zijn gemaakt van recyclebaar materiaal, en zijn ook naderhand te gebruiken als bijvoorbeeld pennenbakje of snoepjes trommel.

Fijn dat je hond iets meer ontspannen is en de andere hond een glanzendere vacht zichtbaar is! 🤩

Fuzzies fan

De Fuzzies Sea Sticks zijn Boefs favoriete snack! Hij is er lekker even mee bezig én ze zijn ook nog eens goed voor zijn tanden. Daarnaast heeft hij de Probiotics gekregen na een darmontsteking, waar hij erg goed op reageerde. Voor hem waren het overigens gewoon snoepjes!

26. Mai 2026

Antwort von Fuzzies

Super om te horen, wij wensen Boef veel smulplezier!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onze hond van 13 jaar heeft al een tijd…

Onze hond van 13 jaar heeft al een tijd problemen met zijn heup, eerst kochten we andere supplementen maar ik heb het idee dat deze van Fuzzies toch beter werken. Het is net een snoepje, hij staat er s’ochtends echt om te springen!

Ik heb ook de Calm snoepjes besteld voor onze andere hond die bang is voor vuurwerk, maar daar merk ik helaas niet zoveel van. Misschien toch te bang 🙈

26. Mai 2026

Antwort von Fuzzies

Wat fijn dat je senior hond geen gewrichtsproblemen meer heeft met onze Hip&Joints supplementen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr