Funstuff OnlineButik Bewertungen 13

TrustScore 4 von 5

4,1

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

Klantade mig och stavade fel på namnet…

Klantade mig och stavade fel på namnet när jag beställde. Kunde därför inte hämta ut paketet i boxen. Mailade kundtjänst och fick återkoppling nästan direkt. Dom löste det genom att ändra namnet och skicka ut en ny vara. Den kom dagen efter. Paketet som är kvar i boxen skickas tillbaka och jag behöver inte betala något extra.

17. Dezember 2025

Väldigt snabbt återkoppling vid…

Väldigt snabbt återkoppling vid reklamation.
Beställde en vara som visade sig vid uppackningen vara väldigt väl använd med mycket nötningar och repor.
Helt korrekt behandling av ärendet från deras sida.
Fick en ny vara efter att jag returnerat.
Jag kan med det väl rekommendera företaget.

22. Februar 2024

Varor som enligt hemsidan finns på…

Varor som enligt hemsidan finns på lager gör inte det och kunden får ingen information om detta.När kunden lagt en order och får varorna hemskickade och upptäcker att varor saknas.Får kontakta kundtjänsten får att först då får reda på att varan eller varorna INTE fanns på lager.
Vill du undvika detta, handla på ett annat företag som har bättre koll på vad som finns på deras lager.

10. Januar 2024

Jag har köpt en Beretta M92A1 CO2 4,5mm…

Jag har köpt en Beretta M92A1 CO2 4,5mm Blowback för ett år sedan. Det var fel gängad i magasinet och FUNSTUFF ville fixa felet. Efter jag tog den tillbaka och använt sammanlagt 7-8 gånger var det samma fel. Det gick inte byta gas patroner på den. Om man lyckas efter flera försök skjutit av halva magasinet skulle man ha en ny CO2. Så tog jag kontakt med FUNSUFFS kundtjänst via mejl igen och ville att de skulle lösa problemet som varit från början för ca. 5 veckor sedan. De svarade om att de skickade ärendet till UMAREX. Som om jag inte köpte den från Funsuff!
Det är några dagar kvar till garantin/ett år. Så de kanske väntar tills garantin har gått ut.
Det som är så irriterande att de
Inte ens svarar fast jag har skickat massor av mejl till deras kundtjänst. Och fortfarande inget svar.
Det är inte bara ansvarslös utan falsk inget etik eller moral i detta affärs förhållandet. Därför ger jag det sämsta betyget till FUNSTUFF.
Det är mycket irriterande när de behandlar ärendet så ansvarslöst och inte ens svarar på mejl!
Dåligt still!
Vänligen.
Murad.

11. Juli 2022

Inget telefonnummer på hemsidan

Inget telefonnummer på hemsidan. Kan inte skicka tillbaks felaktig produkt och kan inte få pengarna tillbaks trots att jag bad om det. I stället skickade dom tillbaks produkten igen till mej och sa att jag hade skruvat på den (vilket jag självklart inte gjort, jag fick en trasig produkt). Riktigt fräckt av dom!

25. April 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen