Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Fundraising How. Med Sørens hjælp har jeg anskaffet over 80.000 kr. i legater til mit studieophold i Australien. Søren har været utrolig struktureret, professione... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt fundraising.how til vores legat søgning for stuideophold til High school USA. Meget kompetent og profesionel behandling af Søren. Fik tildelt legatliste på alle 43 fonde der vedrørte... Mehr ansehen

1. Berufsberatungsstelle für Schüler

Über Fundraising.how

Vom Unternehmen geschrieben

Fundraising.how is a grants finding service which - primarily - serve Scandinavian university students.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Tak for hjælpen

Jeg har kun de bedste anbefalinger til Fundraising.how - Samarbejdet med Søren har været særdeles produktivt og professionelt. Han har fundet frem til 25 fonde, hvor jeg allerede har profiteret et dobbelt tusinde beløb fra.
Din hjælp har været uvurderlig og meget prisværdigt
Tak for hjælpen og tak til dig :-)

23. März 2026

Kære Kent.

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at hjælpe dig og stort tillykke med legatstøtten. Du ønskes alt held og lykke med de mange legatansøgninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Struktureret, professionelt og meget værdifuldt samarbejde

Jeg kan varmt anbefale Fundraising.how. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Søren i forbindelse med min legatsøgning gennem de seneste mange måneder, og processen har været både effektiv og overskuelig.

Søren er meget struktureret i sin tilgang og har et solidt overblik over både fonde og ansøgningskrav. Jeg har især værdsat, hvor tilgængelig han har været undervejs, og hvor hurtigt og præcist han har svaret på spørgsmål - både om ansøgninger, budgetter og andre ting, der naturligt opstår undervejs i processen.

Samarbejdet har sparet mig for mange timers arbejde og gjort en ellers kompleks proces langt nemmere at navigere i. Jeg har følt mig godt støttet og vejledt gennem hele forløbet, som stadig ikke er afsluttet, og samarbejdet har allerede hjulpet mig enormt meget med at finansiere min udannelse i udlandet.

Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, som jeg varmt vil anbefale til andre, der søger seriøs og kompetent hjælp til legater.

6. Januar 2026

Kære Emily,

Tusind tak for den fine anmeldelse – og stort tillykke med legaterne fra fondene. Vi krydser fingre for, at der kommer endnu flere legat tilsagn.

Kæmpe anbefaling!

Søren har været utrolig struktureret, professionel og effektiv gennem hele processen – og samtidig ekstremt responsiv. Han var altid hurtig til at svare på spørgsmål og give klar feedback. Hans overblik og struktur har sparet mig enormt meget tid og gjort en ellers kompleks proces langt mere overskuelig.

Jeg har allerede anbefalet Fundraising How til flere venner og bekendte og synes det er mere end pengene værd.

4. Januar 2026

Kære Sofie,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse samt i dit netværk. Det var en rigtig stor fornøjelse at samarbejde med dig. Stort tillykke med de 80.000 kr. fra fondene og alt held og lykke fremover.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Professionel, kompetent og HURTIG

Jeg har fået en ide, som jeg ønsker at realiserer. Derfor ville jeg igang med at søge støtte hos fonde. Det viste sig hurtigt, at det var noget af en jungle, så jeg rakte ud til Søren, som lavede en udførlig liste med fonde, som var relevante for lige præcis mit projekt. Han svarer hurtigt, arbejder hurtigt, kommer med kanon feedback og han er da også årsagen til, at jeg er endt med at stå med skelettet til en udførlig ansøgning, som jeg 100% vil lægge navn til at sende afsted til diverse fonde.
Jeg afventer stadig svar fra en masse fonde, så jeg ved endnu ikke, om det økonomisk har givet pote, hvorfor jeg "kun" har givet 4 stjerner, men selve processen har været upåklagelig.

22. September 2025

Kære Trine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at samarbejde med dig, og du ønskes alt held og lykke med de mange ansøgninger. Vi krydser fingre for, at du modtager legater.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og effektiv hjælp til legatsøgning

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Søren fra Fundraising.how. Indtil videre har jeg fået fire store legater.

Legatlisten, jeg modtog fra Søren, indeholdt en række fonde, jeg aldrig selv ville have fundet, og det har sparet mig for rigtig meget tid og researcharbejde. Derudover har Søren en imponerende viden om fundraising og hele ansøgningsprocessen, som han deler generøst og med stor professionalisme.

Han er hurtig til at svare, hjælpsom og tydeligt engageret i at skabe gode resultater for sine kunder. Jeg kan varmt anbefale Fundraising.how til alle, der vil styrke deres legatansøgninger og optimere deres chancer for støtte.

17. Oktober 2025

Kære André,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at søge legater. Stort tillykke med de fire flotte legater, du allerede har fået, og held og lykke fremover.

A great help!

I was very satisfied with Fundraising.how. Søren var competent and very helpful the entire way. Finding scholarships is extremely time consuming and Søren's help really saved me a lot of time.

I highly recommend Søren/Fundraising.how to anyone else who wants to go abroad!

13. Oktober 2025

Dear Rasmus,

Thanks a lot for your positive feedback! It’s been a real pleasure working with you. We wish you the very best in your future scholarship applications.

Kind regards - Søren / Fundraising.how

Anbefaling af premium pakken

Siden april, hvor jeg har været i kontakt med Fundraising.how, har jeg på 5 måneder modtaget 100.000 kr. i legater, guided af min skræddersyet legatliste. Støtten bruger jeg til at betale min kandidat i Australien, hvor jeg skal læse i 2 år.
Jeg købte ydelsen 'premium pakken' til 2.500 kr. som på meget kort tid, har betalt sig selv, mange gange.

Jeg har under hele forløbet hos Fundraising.how modtaget professionel og effektiv service, og jeg er meget imponeret over, hvor god min skræddersyet legat liste er. Jeg har på 5 måneder modtaget 25.000 kr. fra 4 ud af 5 legater, som Søren havde vundet mig 'meget egnet' til.

Jeg vil varmt anbefale at købe 'premium pakken', da den ekstra hjælp til ansøgning og online konsultation hjalp mig ekstra godt på vej.

8. Oktober 2025

Kære T S,

Tusind tak for en flot anmeldelse, og stort tillykke med de 4 flotte legater af hver 25.000 kr.

Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig med at opnå dette enestående resultat.

Jeg ønsker dig held og lykke med den videre legatsøgning.

Alle pengene værd

Jeg startede samarbejdet med Søren i august, hvor jeg købte den store pakke til 2.500 kr.
Allerede listen over legater samt hjælp og rettelser til min ansøgning gør pakken værd at betale for. Det, der virkelig gør det til en super god investering, er dog, at Søren altid er tilgængelig på mail til at svare på de mange spørgsmål, der uundgåeligt dukker op undervejs, da alle fonde har hver deres besværlige procedurer.
Jeg kan varmt anbefale Søren. Det er 100 % pengene værd og en kæmpe timesaver.

1. Oktober 2025

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse. Det har været rigtig spændende at samarbejde med dig, og vejlede dig omkring de forskellige spørgsmål om legatsøgning, du har haft undervejs.

Jeg ønsker dig held og lykke med fondssøgningen fremover.

Kæmpe anbefaling

Jeg har arbejdet sammen med Fundraising.how siden sommeren 2024 og de har i allerhøjeste grad hjulpet mig. Med deres hjælp har jeg fået 8 bevillinger der dækkede næsten hele mit budget, og uden dem havde mit studeophold i udlandet slet ikke været muligt. Min oplevelse har været helt fantastisk og jeg vil i den grad anbefale dem!

25. September 2025

Kære Marc,

Stort tillykke med de 8 flotte legater til dit studieophold som led i din legatsøgning i samarbejde med os.

Jeg sætter stor pris på, at du har brugt tid på at dele din erfaring med Fundraising.How, og jeg vil ønske dig alt det bedste i din fortsatte søgen efter legater og fonde.

Super service og resultater

Jeg har arbejdet sammen med Søren fra fundraising.how siden starten af 2025, hvor han har hjulpet mig med at ansøge om legater til udveksling i forbindelse med min kandidatuddannelse. Her har jeg hurtigt fået fuld finansiering, og det har været en stor lettelse.

Søren har givet god vejledning omkring ansøgningen og budgettet, og han har hjulpet med at optimere begge dele. Han er professionel i sin tilgang, svarer hurtigt på spørgsmål og har været fleksibel i forhold til de løsninger, der passer til min situation som studerende.

Alt i alt har jeg haft en super god oplevelse med Søren og kan anbefale fundraising.how til andre, der har brug for hjælp til legatansøgninger.

23. September 2025

Kære Philip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Lige fra begyndelsen har det været spændende at hjælpe dig med at søge legater, til de formål du søger fondsstøtte til. Tillykke med det flotte resultat.

221.000 sikret i legater

Jeg har arbejdet sammen med Søren i 10 måneder nu i forbindelse med min MBA hos INSEAD. Jeg har indtil videre sikret 221.000 kroner fra 9 forskellige fonde og afventer stadig yderligere bevillinger.

Søren er meget aktiv og responsiv og hjælper med alle spørgsmål jeg kunne have, samt har sparet mig utrolig meget tid sammenlignet med hvis jeg skulle gøre alt selv.

Jeg kan helt klart anbefale at arbejde med Søren

18. September 2025

Kære Sofus,

Tusind tak for denne positive anmeldelse, og stort tillykke med dette særdeles flotte resultat som led i legatsøgning til din MBA ved INSEAD.

Det betyder meget for mig, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Fundraising.How, og jeg ønsker dig held og lykke med den videre søgning af legater og fonde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fundraising.how er det oplagte valg, når man søger rådgivning og hjælp til legatansøgninger

Jeg kontaktede Fundraising.how og Søren i april, da jeg blev optaget på en kandidatuddannelse i USA, og på blot fem måneder har jeg allerede modtaget bevillinger for 127.000 kr. Vores samarbejde er heldigvis langt fra slut – og der er forhåbentlig flere bevillinger på vej.

Søren er metodisk, støttende og altid velforberedt. Han tilpasser en skræddersyet legatliste til den enkelte klient og, som en del af eliteprogrammet, giver han desuden dybdegående guides til specifikke legater. Søren svarer hurtigt, og han er omstillingsparat, når der sker ændringer hos fondene eller i klientens individuelle uddannelsesforløb. Det gør hele processen langt mere overskuelig i en ellers kompleks og til tider overvældende “legat-verden”.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Søren, og jeg kan varmt anbefale Fundraising.how til alle, der ønsker professionel og effektiv hjælp til legatansøgninger.

17. September 2025

Kære Lucas,

Tusind tak for denne fantastiske anbefaling. Det er en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg håber det lykkes dig at få dit finansieringsbehov helt dækket.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

It’s not worth it

I felt it was too expensive and I didn’t get the help I wanted.

17. April 2025

Antwort von Fundraising.how

Thank you for your feedback. We’re committed to making sure our courses deliver great value, so we’re sorry to hear you didn’t feel that was the case. Unfortunately, we can’t identify your course participation based on the information in this review, so we’d really appreciate it if you could contact us directly at sales@fundraising.how so we can understand your concerns and improve.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale dette

Jeg kan varmt anbefale dette. For 14 dage siden købte jeg pakken til 2.500 kr., og selvom jeg endnu ikke er gået i gang med min legatsøgning, oplever jeg allerede, at den er alle pengene værd. Søren svarer hurtigt på mails, leverer grundige beskrivelser samt nyttige råd og materialer af høj kvalitet.

11. August 2025

Kære Christian,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Det var en fornøjelse at samarbejde med dig.

Held og lykke med de spændende fondsansøgninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor hjælp til legatsøgning for udvekslingsophold

Jeg kan varmt anbefale fundraising.how. Sørens hjælp sparede mig mange timers research og sikrede, at jeg fandt de rette legater. Han er hurtig til at svare, følger op og arbejder struktureret. Jeg modtog i alt omtrent 90.000 kr. fra 6 legater gennem eliteprogrammet, hvilket var en kæmpe støtte til mit udvekslingsophold.

13. Mai 2025

Kære Freja,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Det var en stor fornøjelse at samarbejde med dig, og vi ønsker dig tillykke med de mange legater - og held og lykke fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hver 6. ansøgning gav et legat og i alt 333.000 kr.

Jeg har haft et utrolig godt samarbejde med Søren i eliteprogrammet, som har hjulpet mig med mine legatansøgninger til min kandidat i USA på Georgetown University. Jeg begyndte legatansøgningsprocessen i september 2023, og gennem hele forløbet har Søren været engageret, grundig og altid klar med gode råd og vejledning. Sørens erfaring har gjort processen nemmere. Jeg sendte 82 legatansøgninger og modtog 14 legater på 19 måneder med i alt 333.000 kr. Det betyder konkret, at hver 6. ansøgning gav et legat med en succesrate på 17%. Til alle som ønsker hjælp til legatansøgninger, kan jeg varmt anbefale Søren og Fundraising.How.

19. April 2025

Kære Hannah,

Tusind tak for denne super flotte anmeldelse, og stort tillykke med dette enestående og yderst imponerende resultat ifbm. legater til din kandidat i USA.

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med Fundraising How, og ønsker dig al mulig held og lykke med din fortsatte legatsøgning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Legathjælp til kandidatgrad i udlandet

Søren har været opsøgende fra starten og har leveret til tiden. Lange, men gode mails, med gode beskrivelser af fremgangsmetoder til legatansøgning, dokumenter osv. Jeg købte pakken til 2.500 kr, som også inkluderede 1 times konsultation. Skræddersyet legatliste, samt 1 times konsultation har kort været pengene værd. Jeg kar varmt anbefale Fundraising.how / Søren til ander unge, der skal læse i udlandet, eller på anden vis mangler økonomisk støtte.

18. April 2025

Kære Tina,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at læse, at mine råd om legatansøgning har været nyttige for dig i forbindelse med din ansøgning om støtte til kandidatstudier i udlandet.

Jeg ønsker dig alt det bedste med din fortsatte legatsøgning.

2x succes og meget tid sparet

Har brugt virksomheden til 2 udvekslingsophold og har begge gange sparet mange timer ved at bruge deres legatlister. Begge gange har jeg også fået dækket en stor del af finansieringsbehovet. Det kan stærkt anbefales.

1. Januar 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med dig hver gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eliteprogram deltager med samlet bevilgninger af 193.000 kr.

Jeg har igennem det sidste år samarbejdet med Søren i eliteprogrammet, og det har været en uvurderlig hjælp for mig i min legatsøgning. Søren har rådgivet, fulgt op, og generelt holdt det gode overblik igennem hele processen der har udmundet i bevilgninger til dato af 193.000 kr. Dette havde ikke været muligt uden ham, og hans ekspertise. Mit store finansieringsbehov har krævet en systematisk tilgang til legatsøgning, hvori cirka en tredjedel af alle legater søgt er resulteret i en bevilling.

1. Januar 2025

Kære Christian,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Jeg satte stor pris på samarbejdet gennem hele forløbet, og muligheden for at systematisere din legatsøgning. Stort tillykke med de 193.000 kr. i legater fra fondene.

Fantastisk hjælp til legatansøgningsprocessen

Jeg har købt premiumpakken hos Fundraising.how, som inkluderer en analyse af min profil, en skræddersyet legatliste, hjælp til min ansøgning og en times onlinerådgivning, og jeg er meget tilfreds med den service, jeg har fået.

Søren har været utrolig hjælpsom gennem hele processen og har givet mig kompetent og fyldestgørende vejledning. Ud over den time onlinerådgivning, der følger med i premiumpakken, har Søren undervejs været behjælpelig med at svare på diverse spørgsmål om ansøgningsprocessen via mail. Han har sørget for, at jeg følte mig godt klædt på til at sende mine ansøgninger af sted, og hans råd har i høj grad hjulpet mig med at optimere mine ansøgninger. Derudover har den skræddersyede legatliste gjort, at jeg har følt mig meget sikker på, at jeg ansøgte de legater, som jeg er kvalificeret til.

Jeg kan varmt anbefale Fundraising.how til alle, der har brug for hjælp til legatansøgninger – det har været alle pengene værd!

23. Oktober 2024

Kære Mette,

Tak for din flotte anmeldelse! Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig, og jeg sætter stor pris på muligheden for at vejlede og hjælpe dig i processen. Jeg ønsker dig alt held og lykke med de spændende legatansøgninger.

Venlig hilsen - Søren / Fundraising.how

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr