Full Beauty Horsens Bewertungen 67

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg efterhånden været hos Jeannie (Taastrup) i et lille års tid på trods af nogle pauser undervejs (corona-pauser). Jeg bliver altid modtaget med et stort smil, varm velkomst og Jeannie sørger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er netop startet i permanent hårfjernelse forløb hos Mia i Horsens. Allerede under konsultationen, var jeg ikke i tvivl om, at jeg var i professionelle hænder. Mia er utrolig dygtig, meget... Mehr ansehen

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Virkelig god behandling ved Fie, Full Beauty Hillerød

Fantastisk sted og Fie er virkelig imødekommende og professionel. Gode resultater ved hårfjerning og EMS. Det har været lidt svært at få fjernet lyse, bløde hår på benene, men Fie har taget opgaven på sig og tilpasset behandlingerne derefter. Jeg er meget tilfreds og vil til enhver tid komme tilbage for relevante behandlinger!

31. August 2022

Hej Trine,

Det gør os så glade at høre at du har et godt forløb i Hillerød ved vores behandler Fie.

Hende er vi også glade for her fra hovedkontoret :)

Mvh Full Beauty

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brændt i ansigtet og ingen former for kompensation

Min søster som er mørklødet har fået lavet laserbehandling ved jer flere gange, hvor hun har givet 500 kr,- pr session.

Der er så sket det at sidste gang hun var der, fik de brændt mærker i hendes ansigt med laseren. Dybt uprofessionelt og useriøst sted som ikke har tænkt sig at gøre en pind - min søster gik herhen for at få pænere hud men bliver efterladt med mørke 2. Grads forbrændninger i hele hendes ansigt hvilket ser mega grimt og forfærdeligt ud btw. Så hvis i gerne vil have brændt jer i ansigtet så det bare her i skal hen piger 😃😃😃

26. August 2022

Hej Lskkd,

Vi er kede af, at din søster har haft en dårlig oplevelse i en af vores klinikker. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for at give alle kunder en god og tryg oplevelse.

Klinikken, som har udført behandlingerne, anerkender at din søster har fået forbrændinger efter en behandling. Forbrændingerne er sket fordi din søster, efter hendes eget udsagn, har fået foretaget en behandling andetsteds som ikke er foreneligt med laserhårfjerning, i dagene op til sin 8. behandling.

Vi oplyser altid både skriftligt og mundtligt om, hvilke behandlinger/produkter/andet som man ingen omstændigheder må foretage/benytte under et laserhårfjerningsforløb.

Din søster er tilbudt håndtering af skaderne efterfølgende hos vores dermatolog, men hun har valgt ikke at svare på klinikkens henvendelser.

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg får lavet permanent hårfjerning på…

Jeg får lavet permanent hårfjerning på hele kroppen, og kan kun sige, at jeg er MERE end bare tilfreds !
Full beauty i Horsens er et super godt sted, med fantastisk personale!
Hvis man vedligeholder sine behandlinger og ikke går længere tid uden behandling, så fungerer behandlingen som den SKAL.

24. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og effektivt

Effektiv behandling mod uønsket hårvækst. Fik dog i begyndelsen små “forbrændinger” i huden. Men vi fandt hurtig den indstilling der var bedst og siden ingen problemer med at tåle behandlingerne. Kan varmt anbefale Mette i Herning.

3. August 2022

Advarsel mod klinikken i Horsens

Besvarelse:
I har ikke været inde over sagen udover en mail, hvor I ikke svarede på det adspurgte: at I skulle se det og evt. kompensere ved professionel behandling, da Erling ikke kan. I tilbød mægling mellem parterne, men ikke at I mødes med os UDEN Erling for at se vores ikke-eksisterende resultat efter utallige behandlinger. I har heller ikke en behandlingsplan og spurgte os om denne, hvilket igen vidner om, at Erling jo ikke har gjort sit arbejde. Vi har fået behandlinger efter åbning af landet uden effekt, så det er heller ikke et argument. Nej, vi har ikke fået tilbudt noget, før Nævnenes Hus indirekte tvang ham til det. Og I har heller ikke tilbudt kompensation ved at se det og bagefter behandle det. Det kunne f.eks. være Lis i Billund, men alt at tyde efter, så fortæller jeres svar igen, at I intet gør.

Nedenstående bliver en kraftig advarsel mod at bruge Full Beauty klinikken i Horsens ved Erling Lorentzen.
Det startede rigtig godt i Aarhus klinikken ved dygtige Lise Skotte Lippert, da kæden hed Permanent Hårfjerning (tjek trustpilot anmeldelser), men endte uden nogen former for resultat i Horsens Full Beauty klinikken ved Erling Lorentzen og omkring 25.000 kr. ud af vinduet.
Jeg opstartede behandling i Aarhus ved Lise, men desværre lukkede klinikken og jeg søgte derfor mod Horsens sammen med to andre, fordi det geografisk lå godt for alle. Vi skulle alle have flere områder behandlet. To personer fik samme tilbud som i Aarhus. En tredje person betalte lidt mere nogle gange, men fik det ændret til samme pris som os andre.
For mit vedkommende gælder det, at efter minimum 8 behandlinger ses INTET resultat og det skyldes først og fremmest manglende behandlingsplan, revurdering af denne behandlingsplan, journalisering og korrekt faglig vejledning. Til sidst en manglende vilje og evne til at indrømme fejl og finde en hurtig professionel løsning.
Klinikken i Horsens har på intet tidspunkt ville tage noget ansvar og derfor sendte vi klagen videre til Nævnenes hus, således Erling blev nødsaget til at tage stilling til vores klage. Erling ville intet tilbyde, men mægler fra Nævnenes hus fik Erling til at tilbyde halv pris på een behandling af ét område og Erling ændrede det så pludselig til to gratis behandlinger af ét område. Vi var i sagens natur ikke interesseret i flere nyttesløse behandlinger i Erlings klinik, så det tilbud tog vi ikke imod.
Sagen blev lukket ved Nævnenens hus, fordi der manglede før og under billeder. Samt fik vi at vide fra start, at det ville blive meget svært pga. sagstypen.
Klinikkens reklame op til vores klage har hele tiden været 4 til 6 eller 8 behandlinger. Der har også været reklamer med mindre antal behandlinger. Kædens argument er pludselig lavet om til, at man skal have ekstra behandlinger pga. corona-nedlukning, men selvom vi har fået flere behandlinger EFTER åbningen af landet, så har vi stadig INTET synligt eller begyndende resultat.
Vi er altså derfor tre personer UDEN nogen former for effekt efter 6-8 behandlinger. Ingen af os har nogen af de gener som kan besværliggøre et behandlingsforløb jf. kædens kvalitetsansvarlige Lis E. Hansen. Det betyder, at der er intet til hinder for et godt resultat, medmindre klinikejer ikke har styr på behandlingen. Vi ved nu, at det handler om, at Erling Lorentzen og hans kæreste Lotte Jacek ikke har styr på behandlingen på baggrund af følgende:
1. Der er ikke journaliseret ved behandlingerne i et journalsystem. Erling oprettede os først i journalsystem efter vi begyndte at udvise meget tvivl om behandlingen, hvorfor han pludselig spurgte om vores oplysninger til at oprette os i journalsystemet og blev ekstra "serviceminded" og virkede nervøs.
2. Erling har ikke lagt en behandlingsplan fra starten og ej heller ajourført en behandlingsplan, hvorfor Erling og Lotte har spurgt ind til, hvad vi tror, vi fik sidste gang ift. laserstyrke og laservarme. En af os tre har anmodet om højere styrke og varme fra laseren hver gang på sine områder, fordi hun registrerede den manglende effekt. Behandlingsplanen er også noget som Full Beauty kædens ejer Lone Christiansen anmodede os om at give oplysninger om, hvilket understreger den manglende behandlingsplan fra Erlings side.
3. Der står på Full Beautys hjemmeside at: ”Sidste barbering skal foretages 24 timer før behandlingen - vi justerer barberingsintervallet løbende under forløbet”. Denne justering har Erling heller IKKE gjort, hvorfor det også har indvirkning på et dårligt behandlingsforløb.
4. Derudover har Erling behandlet i en lang periode uden en dermatolog tilknyttet.
Der er flere røde flag som vi har set for sent, men ovenstående er et udsnit af ingen former for effekt - ikke engang begyndende resultat. Kort sagt – hold jer langt væk fra klinikken i Horsens.

1. August 2022

Hej Rebekka,

Vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse med jeres behandlingsforløb i en af Full Beautys klinikker. Vi stræber efter at alle klinikker og behandlere er et positivt bekendtskab for vores kunder.

Vi fra hovedkontoret har været inde over sagen og har en anderledes opfattelse af håndteringen af forløbet end det beskrevne. I er bl.a., som du selv nævner, blevet tilbudt flere behandlinger uden beregning, som I har valgt ikke at tage imod, og derudover har behandlingsforløbet været besværliggjort af Coronapandemien og nedlukninger.

I er selvfølgelig velkomne til igen at tage kontakt hovedkontoret, såfremt I har yderligere kommentarer eller spørgsmål.

Med venlig hilsen,
Hovedkontoret

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen effekt

Edit: efter kontakt med klinikken, vil jeg meget gerne påpege, at det ikke er servicen der fejler noget. Lisbeth er super rar og behagelig. Min kritik er udelukket af teknologien.

Efter 5-6 behandlinger har jeg ingen effekt. Jeg fik bildt mig selv ind der var effekt i armhulerne, fordi jeg så meget ønskede det, det må jeg bare sande var ikke sandt. 5000kr ud af vinduet. Kan ikke anbefale det. Det er for billigt til at være sandt.

29. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Følte det kun gik ud på mersalg

Følte det kun gik ud på mersalg, havde ikke nogen rar oplevelse

23. Juni 2022

Hej Susanne,

Jeg er ked af at du ikke har haft en rar oplevelse i en af vores klinikker. Jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse, og gøre mit for at vende din oplevelse til det mere positive.

Har du mulighed for at sende mig en mail på tiso@fb-adm.dk og beskrive din oplevelse mere detaljeret - såsom hvilken klinik du har besøgt, hvilken behandling du har modtaget osv.? :)

Mange hilsner,
Tine Sommer,
Kommunikationskonsulent

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds og stor anbefaling herfra!

Jeg har nu fået 3. behandling ved Erling i Horsens. Jeg kan både se og mærke markant forskel. Erling er super dygtig og behagelig. Jeg har fået så meget livskvalitet tilbage, blot efter få behandlinger. Kæmpe anbefaling herfra!

25. Mai 2022

Hej SFD,

Det gør os bare så glade at høre! :)

Mange hilsner,
Os i Full Beauty

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for at jeg valgte Full…

Jeg er glad for at jeg valgte Full beauty i Tåstrup til min behandling for eriktil dysfunktion. Jeannie gør det rigtig godt og har det helt rigtige nye udstyr til behandlingen.
I tilgift har behandlingen virket så godt at jeg kan sove igennem og ikke skal tisse om natten.

6. Mai 2022

Kære Kim,

Vi er så glade for at høre at du er glad for vores behandling og personale! Rosen er hermed givet videre :)

Mvh
Tine Sommer
Kommunikationskonsulent Full Beauty

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Virker ikke på lyse hår

Det gør ikke spor ondt. Men virker derimod kun på mørke hår. Fik 5 behandlinger og ingen forskel, har spildt 5000 på (ikke) at få fjernet lyse hår på benene..
Det virker derimod under armene, hvor hårene er lidt mørkere.

17. April 2022

Hej Anne,

Vi kan forstå at du har været i dialog med klinikkens ejer ang. problematikken. Han har tilbudt dig flere vederlagsfrie behandlinger som kompensation, hvilket du har taget imod.

Hovedkontoret

Perfekt første behandling🌟

Følte mig meget velkommen, grundigt informeret og forberedt og virkelig godt tilpas under hele laser-behandlingen i klinikken i Holstebro. Ser allerede frem til næste gang🙌🏼

7. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hårfjerning over alle forventninger!

Hårfjerning over alle forventninger hos Full Beauty Skive. Jeg har nu fået 3 behandlinger med laser (hårfjerning) hos Simone. Det virker over al forventning. Jeg har allerede meget begrænset hårvækst. Vil nok mene, at jeg kun har 40% hårvækst tilbage.
Behandlingerne er smertefri og der er en meget afslappende stemning under behandlingen. Det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv.

5. April 2022

Jeg kan kun varmt anbefale Full Beauty Skive

Jeg kan kun varmt anbefale Full Beauty Skive. De er så kundevenlige og virkelig behagelige at have et samarbejde med.
Jeg har selv fået lavet fedt-frysning af mave og jeg har smidt 10 cm i omkreds med blot 2 behandlinger på 11 uger.
Så kæmpe stort ros og de bedste anbefalinger herfra.

1. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst positiv oplevelse af klinikken i…

Yderst positiv oplevelse af klinikken i Silkeborg.
Jeg har kun fået en behandling, men det var på intet tidspunkt hverken ubehageligt eller smertefuldt. Jeg har allerede bestilt tid til næste behandling.
Gitte og Marie er professionelle og behagelige at snakke med.

20. März 2022

Varmeste anbefalinger til Full Beauty

Jeg kan varmt anbefale permanent hårfjerning ved Full Beauty til alle der også er træt af at barbere sig hver eller hver anden dag og gerne vil undgå stikkende hår.
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning på 3 områder (armhuler, underben og intim). Alle områder er helt smerte frit.

Jeg oplevede allerede en lille effekt efter 1-2 behandlinger.
Efter en lang pause grundet corona er jeg nu startet op igen med 5. behandling. Jeg regnede med, det var som at starte forfra. Men derimod har det allerede hjulpet og vist tydelig effekt. Der går nu minimum 1-2 uger før der kommer bare lidt hår og de få der kommer er lyse og bløde.

De varmeste anbefalinger til Lone og hele Full Beauty-teamet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. März 2022

Jeg vil gerne sige Tak til Full Beauty…❤️🙏🏻

Jeg vil gerne sige Tak til Full Beauty i Esbjerg ❤️🙏🏻 Havde nærmest opgivet at få fjernet mine hår , da jeg har prøvet ipl ( som gjorde sindsyg ondt , og virkede ikke ret godt ) så var mega nervøs da jeg skulle komme til første behandling ! Men det var bare SÅÅ en god oplevelse fra første gang 😍❤️🙏🏻 Og det gør slet ikke ondt , og vigtigs DET VIRKER 😍❤️🙏🏻 Og alt er altid pænt og rent , og kompetente medarbejdere som forstår en 100% 🙏🏻Jeg kommer igen ❤️🙏🏻

2. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Puha man gik derfra med en dårlig fornemmelse

Man følte lidt man var med i en undervisnings film om hvad dårlig service var og hvordan man kan slippe af med kunder hurtigst muligt.
Jeg var inde hos Louise i Århus.
- Jeg ventede 17 minutter på min aftale som i alt var 30 min.
- Da jeg kom ind og kommenterede det fik jeg at vide, at jeg jo bare kunne vælge et andet sted, hvis jeg var utilfreds.
- ved spm ifht krav til beh. henviste hun mig til deres hovedkontor i Ålborg- fik meget modstræbende deres nr. - jeg ringede idag som henviste mig til Århus til et nr som ikke svarede, så nu opgav jeg altså.
- efter ca 12 min.,sagde hun at hun havde patienter der ventede udenfor, da tiden var gået (hun havde selv været forsinket i 17 min inden).
Det fremstod som en meget uproffessionel og ikke særlig serviceminded sted.

7. Februar 2022

Hej Gulay

Vi er meget kede af din oplevelse hos os, det er bestemt ikke sådan vi ønsker at modtage vores kunder.
Jeg kan forstå, at du i dag har været i kontakt med klinikejeren i Aarhus og I har fået talt din oplevelse igennem.
Vi sætter stor pris på din feedback og vil bestræbe os på at undgå en gentagelse.

Lone Christiansen
Ejer af Full Beauty kæden

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den dejligste behandling med smertefri…

Den dejligste behandling med smertefri laser!!super sød personale som tager sig god tid til den enkelte klient.vil rigtig gerne anbefale full-beauty til alle som vil være hårfri med rigtig laser og ikke den såkaldte ipl som egentlig IKKE er laser men en totur maskine!så smør ærmerne op og kom ind til full-beauty og få en garanteret smertefri og effektiv laser behandling !havde været i behandling med ipl i over 2 år uden den forventede effekt ,men Full-beautys laser virker allerede ved 1. behandling!!!wow

9. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr