Det gällde ett inkassokrav där vi sagt upp domänen i april 2021. Jag mejlade SVEA utan att få svar. Mejlade sedan er min tidigare uppsägning och kravet är nu annullerat. Väldigt nöjd med hjälpen och d... Mehr ansehen
Jag var mycket frustrerad eftersom jag inte lyckats installera Outlook på min nya McBookAir. Två experter i stadens databutik och verkstad gick bet på att hjälpa mig. Jag är 80 år och blir hjälplös in... Mehr ansehen
Fantastisk support, bättre kan man inte få :) Svarar ofta på bara någon minut, oavsett om det är dag eller kväll eller helg. Alltid hjälpsamma, oavsett om det är drift, design eller annan support man... Mehr ansehen
Megastort tack till FS Data som varit så tillmötesgående under alla de år jag varit deras kund. Nu har FS Data dessutom hjälpt mig att rätta till ett misstag som jag begått gällande en faktura. Det u... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Välkommen till FS Data, Sveriges äldsta Webbhotell! Vi erbjuder webbhotell, domännamn, e-post och servrar. Snabba, säkra och stabila tjänster för företag och privatpersoner.
Sundstorget 2, 252 21, Helsingborg, Schweden
- 042197000
- support@fsdata.se
- fsdata.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Har fått superbra support av Victor på…
Har fått superbra support av Victor på FsData, alltid lika trevlig och angelägen om att hjälpa och komma med förslag på lösningar. Tack, ni är bästa supporten.
Kunnig och tydlig support
Chattade med Victor på supporten. Snabba svar, kunnig, och trevlig!
Fredrik Jansson helped us to fix our…
Fredrik Jansson helped us to fix our site, to update the programming to new standards. Our site is now configured and runs. We feel that Fredrik dedicated time and effort in making it right. Greatly appreciated.
Victor på FS Data är jättebra!
Victor på FS Data är jättebra! Får alltid snabb och bra hjälp med de frågor jag har.
Snabb support
Behövde hjälp med en EPP-kod och fick snabb och bra hjälp. Mycket nöjd med dem sedan tidigare också, rekommenderas varmt!
Hade lite strul med spam mail som…
Hade lite strul med spam mail som Viktor fixade galant och snabbt 👍👍👍
Snabb respons
Snabb respons från Victor via chatten, som smidigt och pedagogiskt kunde hjälpa mig med ett problem med e-posten i min mobil!
I needed help with migrating a Wordpress installation
I needed help with migrating a Wordpress installation from another server to FS Data. I wrote in the support chatt and Melos was kind to help with the migration. First explained how it should go and than did it himself. That was really nice from him. I was gratefull
the people who manage fsdata are very…
the people who manage fsdata are very nice and take the time to help you if there is a problem or a misunderstanding
Excellent support from Melos
Excellent support from Melos, thanks! / Joakim
Bästa servicen av Victor som trots att…
Bästa servicen av Victor som trots att det var helg hjälpte mig. Så nöjd!!!
Viktor löste 2 svåra problem som jag…
Viktor löste 2 svåra problem som jag jobbat massor av timmar att lösa men inte lyckats. Bra jobbat.
Victor hjälpte till att finna problemet.
Bästa webhotellet som jag haft hittills.
Var väldigt pedagogisk och tydlig
Supersnabb service
Fick hjälp med ompekning utav min domän. Sebastian löste det på 5 minuter :-)
Snabb och nyttig hjälp av Victor!
Mcyekt bra supportavdelning!
Mycket bra supportavdelning!
Snabba utförliga svar!
Snabba utförliga svar av Victor!