1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

Fruscle - Feel the freedom in your muscle Fruscle is gestart in 2020 naar aanleiding van de problemen waar we tegen aan liepen in de sport-en gezondheidswereld. Op basis daarvan hebben we verschillende effectieve producten ontworpen waarbij goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. De producten zijn dus speciaal ontworpen door ervaren fitness instructeurs zodat het effect optimaal zal zijn! Onze producten zijn multifunctioneel en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals krachttraining, yoga, hersteltraining, en fysiotherapie. We hebben verschillende online workouts gemaakt, die altijd en door iedereen te bekijken zijn. Zo weet je direct hoe je onze producten kunt inzetten en wat daarbij belangrijk is om het gevoel van vrijheid te behouden.

2,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onvolledige bestelling en geen klantenservice

Bestelde een luxe zitbal van Fruscle nadat ik ze eerder bij LOODS5 had zien staan. Op hun website claimen ze nadrukkelijk 5 sterren op Trustpilot te hebben, wat mij het vertrouwen gaf om te bestellen.

Mijn bestelling kwam later aan dan beloofd en het product was volledig onbruikbaar: er zat geen pomp bij en de binnenbal heeft de verkeerde maat voor de hoes. Ik heb ze meteen gemaild en drie dagen later heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen.

Als dit hun idee is van een premium product en klantenservice, kunnen kopers beter ergens anders kijken.

3. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen product of reactie of geld terug ontvangen !! Let op !!

Ik heb drie werkdagen dagen geleden een zitbal voor de kerst besteld. Ze zeggen voor 23:00 besteld, volgende dag verstuurd. Ik krijg geen contact en de bal is er met de kerst niet ben ik bang.

Het is nu twee weken geleden dat ik heen reactie , product of geld terug heb mogen ontvangen

17. Dezember 2025

Bestelling gedaan bij fruscle

Bestelling gedaan bij fruscle, vandaag besteld morgen in huis!
Helaas is dat niet zo, kan natuurlijk door de drukte. Maar helemaal niet reageren zelfs niet op meerdere mailtjes. En dat al zo een dag of 8/9

15. Dezember 2025

Er wordt niet gereageerd

Als eerste, waarom twee sterren? Nou, het bestellen en leveren was, prima. Het product is mooi. Daar heb ik simpelweg 0 klachten over. Echter, nu wil ik het product retourneren omdat het toch niet is wat ik zocht, helaas.

Nu heb ik als eerste een mail verzonden en met opzet een hele week gewacht. Het kan heus wel druk zijn en daar heb ik begrip voor, zelfs als ze zelf vermelden dat ze normaliter binnen 24 uur een reactie geven.
Nadien heb ik toch nog maar een mailtje verstuurd. Het kan namelijk gebeuren dat er een e-mail over het hoofd wordt gezien, aangeklikt en als gelezen gemarkeerd, het overkomt ons allemaal wel eens. Nogsteeds alle begrip voor.
Nu heb ik als 3e bericht maar een ticket via hun eigen website aangemaakt met hetzelfde bericht als mijn laatst verzonden e-mail. Nogsteeds geen reactie. Opzich staat de doos mij niet in de weg, dus het feit dat hij nog niet verzonden is is mijn probleem niet.
Maar als ik straks te horen krijg dat ik het product niet meer kan retourneren omdat er inmiddels 14 dagen verstreken zijn, dan vind ik het een smerig spelletje. Ik ben ontzettend coulant, netjes en duidelijk geweest in mijn berichten en al extra lang zitten wachten op antwoord omdat ik alle begrip heb voor eventueel drukke dagen en het wellicht hebben van weinig personeel.

Dus voor nu zou ik zeggen. Koop hier geen producten! Leveren kunnen ze wel, maar als het even lastig wordt, dan zijn ze niet thuis!

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ondersteuning tijdens zwangerschap

De bestelling ging makkelijk en was heel snel verzonden. Hij komt in een doos met duidelijke uitleg en pompje om de bal op te pompen. De hoes maakt de bal prettig om op te zitten ipv dat je op een rubber ding zit wat plakt tijdens warme dagen.
Ik gebruik hem nu tijdens mijn zwangerschap en ben 'dik' tevreden. Zeker een aanrader!

9. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een prachtige fijne zitbal super kwaliteit

Door vertraging met DHL duurde de levering langer dan gehoopt . Gelukkig super vriendelijk contact gehad en keurig geregeld. Nu de bal paar dagen in gebruik en ik kan niet anders zeggen word er blij van. Van zitten tot oefeningen. De kleur is prachtig ik heb een Geel suède bal van 75 cm en het staat ook nog eens prachtig in ons huis. Echt een zonnetje. Vriendin die vandaag lang kwam was ook meteen super enthousiast ze denkt ook een bal aan te gaan schaffen. Fijn dat deze bal zo ontworpen is dat ze niet weg rolt.

27. Mai 2024

Geen goede klantenservice.

Mooi product maar blijven maar spammen met reviews geven en filmpjes maken. Maar reageren op vragen of klachten ho maar. Goed om dat eerst op orde te hebben. Ook komt het product rechtstreeks uit China. Als ik dat wist had ik het niet besteld.

1. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Support aangevraagd en krijg geen…

Support aangevraagd en krijg geen reactie. Wel nieuwsbrieven waar ik mij al meerdere malen voor het afgemeld. Product komt uit China, geen voorraad in Nederland waardoor verzending erg lang duurt. Dit kan echt beter!!

1. Mai 2024
Fruscle-Logo

Antwort von Fruscle

Beste Max,

Bedankt voor je feedback. De eerste reactie heb je binnen een dag ontvangen, de reactie daarna was later ivm het uitzoeken van je vraag en de bijkomende vakantie. Inmiddels heb je een antwoord gekregen op je mail.
Zoals je op onze website hebt kunnen lezen, worden de producten vanuit ons internationale warehouse verstuurd, welke in China gevestigd is. Dat betekent niet dat wij geen voorraad in Nederland hebben; sterker nog, onze voorraad ligt zowel in een Nederlands warehouse als in Loods5 Zaandam, welke je zelf kunt bezoeken om de zitballen en voorraad te bekijken. Het kan wel zo zijn dat de zitballen die je hebt besteld in ons warehouse in Nederland uitverkocht waren en daardoor deze vanuit daar zijn verzonden, om toch de zitballen voor iedereen beschikbaar te houden. De levertijd daarvan is 3-5 werkdagen, wat een relatief snelle verzending is. Dit kan je vinden in onze verzendpolicy op de website.

We hopen je hierbij extra uitleg te hebben gegeven over ons beleid en we nemen je feedback mee bij het verder ontwikkelen van de website. Bedankt daarvoor.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr