Fruentimmerture byvandring København Bewertungen 133

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplysende rigtig fin rundtur i Københavns gader med kvinder som frontfigurer. En påmindelse om at mænd har skrevet historien, men at kvinder også har levet i alle de år der er gået. Book en tur de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En unik oplevelse venter på dig med Fruentimmerture gennem København's historie. Dyk ned i fortællingerne om stærke kvinder, fra fiskerpiger og glædespiger til historiske bedrifter, der har formet b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Horror med happy end/Pigen med nålen. Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted på familietur her til aften, og Dorthe – v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var anden gang, jeg var afsted på Fruentimmertur. Denne gang havde jeg manden min- samt min søster og hendes mand med. Vi havde en skøn og meget “intim” tur da vi kun var fire. Dorte er en dygt... Mehr ansehen

1. Hobby- und Berufsverbände
  2. Dienstleister für Firmenevents
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Historische Gesellschaft
  5. Bibliothek
  6. Promenade

Vom Unternehmen geschrieben

Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle København, hvis historie er mageløs og uden sidestykke. Og kender du ikke Københavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et særligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mænd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortælle om på firmaturen, jubilæet, fødselsdagen, mandeaftenen, tøseturen, teambuilding dagen. Vi skræddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Farlige fruer og Frøkener”

Jeg var i lørdags med på en byvandring, “Farlige fruer og Frøkener” , som blev fortalt af Dorte Rud Persson ⭐️ Er sjældent blevet så godt “underholdt”, når det gælder fortælling af vores DK historie, Dorte vidste SÅ meget og fortalte det SÅ godt, til UG ⭐️

16. September 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Tak for dine dejlige ord 🙏🏻 det gør mig glad

Fantastisk inspirerende

Fantastisk inspirerende, lærerig og underholdende ture😊

11. September 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Kære Pernille . Tak for roserne . Det er meget opmuntrende..;-)

Fantastisk guide

Super guide! Dorte er Inspirerende og skarp formidler, om historiske kvinder og barske levede liv. Sørger for at alle er med og man misser ikke et eneste ord af fortællingerne, uanset hvor man er på turen.

9. September 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Mange tak for de gode ord - det blev jeg glad for 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En oplevelse som kan anbefales på det varmeste

Lørdag den 2. september 2023 var vi en gruppe på "Fruentimmertur". Det var en herlig, munter og informativ oplevelse leveret af Dorte Persson med alskens interessante historier. En oplevelse som kan anbefales på det varmeste.

2. September 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Hej John. Lidt lang tid siden , men hellere senyend aldrig. Tak for din feedback og roserne ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spændende historier krydret med god humor

Vi bookede Dorthe til en byvandring - Fruentimmertur - ifb. med et sommer-arrangement på arbejde.
Det blev til en skøn byvandring med god formidling, interessante historier og en god portion humor!

1. September 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Hej Birgitte. En tid siden nu , men hellere sent end aldrig - så tak for feedback ;-)

Handel, hor og hurlumhej

Så har vi igen været på tur. Handel, hor og hurlumhej. Masser af spændende historier og oven i et godt grin. Kan varmt anbefales

8. Juli 2023

hej Susanne
Tak for sidst og tak for at dele din begejstring.
kh Dorte

Skøn fortæller

Skøn fortæller
Vidende fortæller med masser af krydderi
De 90 minutter fløj afsted.

6. Juli 2023

Hej Mogens
Tak for dine ord og tak for sidst , det var en fornøjelse.

Fruentimmer ture - kæmpe oplevelse

Dorte er super god til at formidle historier, med humor og et glimt i øjet.
Der var gode grin, der blev fortalt vildt spændende historier, og en af dem handlede om den måske første Me too hændelse.

Gør dig selv en tjeneste - book en tur med fruentimmer ture. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg tager en tur.

30. Juni 2023

Hej
Tak for roserne ... jeg glæder mig ti at fortælle for jer igen en anden gang ;-)

Herlig energi

Herlig energi, humor og godt humør!

24. Juni 2023

Tak Mette .,.fortsat god sommer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Københavnerhistorier når de er bedst

Underholdende, indsigtsfuld og en passende snert af politisk ukorrekthed. Dorte er en superb fortæller, der formår at gøre den københavnske (kvinde)historie levende. Anbefales til alle, der har mod på at dykke ned heri.

Tusind tak Adam 😊🙏🏻🎶

Underholdende og interessant

Vi var fem “fruentimmere” som havde fornøjelsen at deltage i turen d. 22.6. Det var interessant, underholdende og fyldt med spændende anekdoter. Kan varmt anbefales

Mange tak Helle

Bedste byvandringstur i KBH ever

Har været på flere byvandringsture i København med flere forskellige historiker og fortællere. Men aldrig noget der har været så godt som idag. Dorthe som stod for turen, guidede os igennem “Farlige fruentimmere og frøkener” på allerbedste både vidende og humoristiske vis. Tager helt klart med på en af hendes andre ture snart👍👍🤩🤩 5 stjerner herfra

Tusind tak Mette 🥳☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dorte er en fantastisk formidler og…

Dorte er en fantastisk formidler og formidlede med varme og glimt i øjet. Jeg er vild med, at fokus er på kvinder gennem historien og det, som de som enkeltpersoner og som gruppe har bidraget til i vores historie - så vigtigt at det bliver videregivet, da det fylder så lidt i den publicerede og videregivne historie.
Jeg har allerede booket min næste vandring hos Dorte!

26. Mai 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Hurra og tak for de fine ord - det glæder mig 😊🌹

Gør det

Jeg havde den store fornøjelse at være med på Dorte Perssons byvandring "Fruetimmerturen" i København. Sikken en fantastisk oplevelse. Dorte er meget dygtig og levende formidler, der kan sin historie. Jeg har allerede bestilt min næste byvandring. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger.

6. Juni 2023

Hej navnesøster
Tak for roser - glæder mig til at fortælle for jer næste gang . Ikke hver dag man møder en som hedder det samme både til fornavn og efternavn 😀🧚‍♀️🧚‍♀️

Meget underholdende byvandring

Meget underholdende byvandring. Super gode og sjove historier og fantastisk og levende fortalt af Dorte. Vores bedste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen👍.

3. Juni 2023

hej Tina
Tak for din anbefaling - glæder mig til at fortælle for jer igen en anden gang. Fortsat god sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en dejlig oplevelse.

Tak for en dejlig oplevelse.
Alle sanserne kom i brug da Dorte fortæller om Københavns historier.

3. Juni 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Dejligt , dejligt at sanserne spiller . Tak for de gode ord.

"Frem med Sjoveren"

Var med nogle kollegaer på denne tur. Virkelig spændende, at høre noget københavnerhistorie fra en anden vinkel, end "normalt".
Dorte er en god fortæller, og der bliver ikke lagt fingre imellem. En skovl er en skovl og en spade er en spade. Og det fungerer fint i den kontekst, at sproget er meget ligefremt.
Klart anbefalelesesværdigt, og jeg overvejer helt klart at prøve et par af de andre ture...

26. Mai 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Du kommer bare - det skal være mig en fornøjelse . Dejligt at gammelt galskab og boomer humor fungerer 😊 tak

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske fortæller med fokus på kvindelige aktører

Jeg var på turen “blåstrømper, rødstrømper og netstrømper”, hvor vi fik fortalt nogle vigtige nedslag i danmarkshistorien med fokus på de kvindelige aktører. Der var en god kobling mellem historierne og stederne vi befandt os, og gåturen var overskuelig (omkring en kilometer). Som netstrømpe (nyfeminist) var det fantastisk at få en masse ny viden omkring vigtige feministiske begivenheder og anekdoter, men der var også en god balance med mere generelle fortællinger fra danmarkshistorien. Det var desuden en god størrelse gruppe på 10-12 personer.

27. Mai 2023

Antwort von Fruentimmerture byvandring København

Kære Freja det var en fornøjelse at fortælle for jer og præcis den tur er jo også god på tværs af generationer, hvilket jeg er meget glad for og synes er vigtigt i alt dette. Tak for roserne det blev jeg glad for 😊

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr