Unternehmen hat geantwortet
Sentrene er ok så lenge alt fungerer. Men når det ikke fungerer møter du på verdens verste kundeservice! Skulle trodd de gikk på kurs for å svare kunder surest mulig. Hver gang jeg kontakter de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De unge ansatte (selv er 61) som jeg har snakket med har vært hjelpsomme og hyggelige. Instruktørene jeg har hatt time med har vært hyggelige og flinke. Dette er viktig å si ifra. Jeg klager på... Mehr ansehen
Elendig «kundeservice». Se sender frekke og usanne SMS-er som ikke kan besvares (!) om brudd på medlemsregler, og legger deretter ekstra gebyrer på fakturaene helt uten reell grunn. Når jeg b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.
Nydalsveien 28, 0423, OSLO, Norwegen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Verste trenings senteret jeg har sett foten min i 32 år! Motbydelige ansatte som er kjepphøye og klarer ikke engang å løse en enkel situasjon.
Har betalt papir faktura med purregebyr i et helt jævla år nå fordi fresh ikke lar meg ordne trekk fra konto. Fikk en faktura i desember 2025 som jeg mener jeg betalte men fresh mente noe annet og har derfor avsluttet mitt medlemskap.
Det har vært lignende situasjoner der de har avsluttet mitt medlemskap og alle de gange hadde FRESH feil! Og hver gang klarte ikke ansatte å løse situasjonen så de lagde en ny bruker til meg der jeg måtte betale 50kr hver gang (4 ganger).
Er dette deres stolthet?? Ansatte har null innsikt og kunnskap om bedriften de jobber i! Dørene er ødelagte , indiske er ødelagte og all aperatene er full av støv og skitt. Er dette deres stolthet??
Igjen : Norges dårligste og verste trenings senter jeg har sett og opplevd makan til!
På vegne av mange.

Antwort von Fresh Fitness
Jeg har hatt en svært skuffende opplevelse med Fresh Fitness, hovedsakelig på grunn av dårlig kundeservice og manglende serviceinnstilling.
Jeg tok kontakt for å be om å fryse medlemskapet mitt i én måned, da jeg i perioden ikke kom til å bo i nærheten av et Fresh-treningssenter. I stedet for å møte dette med forståelse eller fleksibilitet, ble jeg bedt om å bevise at jeg bodde langt nok unna før de i det hele tatt vurderte å fryse medlemskapet. Dette opplevdes både unødvendig og lite tillitsfullt.
Til tross for dette endte det med at jeg likevel måtte betale for måneden jeg ikke kunne bruke. Hele prosessen ga et tydelig inntrykk av et selskap som er lite kundeorientert, rigid i regelverket sitt og lite villig til å finne praktiske løsninger for kundene sine.
På bakgrunn av denne opplevelsen har jeg valgt å melde meg ut av Fresh Fitness og heller bli medlem hos EVO. Kundeservice betyr noe, og her leverte Fresh langt under det man med rimelighet kan forvente.

Antwort von Fresh Fitness
Trengte hjelp fra kundeservice til å få endret litt på mitt medlemskap. Fikk rask og god hjelp via chat (med et menneske:)). Trener på 2 sentre, funker bra. Ingen luksus, men har alt det jeg trenger. Dessverre mange som dropper å skifte sko, så mye skitt inne på denne tiden av året. Ikke Fresh sin feil det, da.

Antwort von Fresh Fitness
Var for lite apparater til at jeg fikk fullført treningsøkten. I tillegg var jeg egentlig nødt til å få kontakt med kundeservice, helst via telefon, men dette er ikke mulig. Får ikke svar på det jeg trenger via kontaktskjemaet heller, da svaret virket automatisk og hadde lite med hva jeg faktisk spurte om å gjøre. Var veldig hast for min del å få svar, og hadde derfor vært mye bedre med et telefonnummer jeg kunne ringt for å få svar på det jeg trengte.

Antwort von Fresh Fitness
Quick response from Chat and straight to the point approach instead of asking 100 questions.

Elendig «kundeservice».
Når jeg ber dem i kontaktskjema om å ringe meg og forklare hvorfor de driver med svindel, får jeg ingen respons.
Mye enklere å gjemme seg og fortsette den tause svindelen digitalt!
Styr unna!!!

Antwort von Fresh Fitness
Enda en gang på veldig kort tid har Fresh Fitness skrudd opp prisen. Dette er helt utrolig sett opp mot den dårlige kvaliteten på sentrene. Vil oppfordre alle til bare å si opp abonnementet og bytte til et senter med høyere kvalitet.

Antwort von Fresh Fitness
Informasjon om én måneds oppsigelsestid kun fremkommer langt nede i betingelsene ved innmelding, og ikke er tydelig markedsført i kampanjemateriell eller på øvrige sider hvor tilbud om gratis trening presenteres.
Når kampanjen frontes med formuleringer som «tren gratis ut året», «ingen bindingstid» og «0 kr», uten at det samtidig opplyses klart og tydelig om oppsigelsestid, gir dette et misvisende bilde av de reelle vilkårene. Spesielt i mitt tilfelle, hvor jeg meldte meg inn så sent i kampanjeperioden at det i praksis var umulig å avslutte medlemskapet uten kostnader.
Kundeservice håndterte saken med en ovenfra-og-ned holdning der de ikke ønsket å finne noen løsning. Jeg opplever markedsføringen som mangelfull og i strid med gjeldende regelverk. I henhold til markedsføringsloven § 8 fremgår det at en handelspraksis er villedende dersom den utelater eller skjuler vesentlige opplysninger som forbrukeren trenger for å kunne ta en informert økonomisk beslutning. I dette tilfellet gjelder dette informasjonen om oppsigelsestid.

Antwort von Fresh Fitness
Jeg sa opp medlemskapet mitt i juni 2025, men i november fikk jeg beskjed om ubetalt medlemsavgift. Da oppdaget jeg at Fresh Fitness hadde trukket penger for august og september uten at jeg visste det. De hevdet at jeg hadde kansellert oppsigelsen i juli, men klarte aldri å vise noen dokumentasjon som knyttet dette til min enhet eller IP-adresse. Jeg fikk heller aldri noen e-postbekreftelse om at oppsigelsen ble kansellert. Tidligere har ansatte sagt at de har hatt systemfeil, føles ut som at de ikke tar kunder seriøst. Ikke dra hit.

Antwort von Fresh Fitness
Fresh på Rona i Kristiansand er et veldig bra treningssenter. Det er rent og ryddig, og det blir vasket hver dag. Utstyret er moderne og blir jevnlig fornyet. Jeg har trent der i flere år og har aldri hatt noen problemer. Anbefales.

Fikk veldig god hjelp og oppfølging av Kundebehandler, Maria 🥰

Antwort von Fresh Fitness
Jeg hadde betalt for en 2 måneders kampanje for 50 kr, greit nok. Jeg avsluttet samme dag som jeg betalte for kampanjen, 23.september var datoen. Jeg sjekker kontoen min 1.November, så har de trukket fra meg 600kr! Medlemskapet skulle avsluttes den 31. oktober! Hva er dette her? Kundeservice er ræva, umulig å få tak i dem også er nettsiden umulig å navigere seg gjennom. Helt latterlig.

Antwort von Fresh Fitness
Må være den dårligste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Virker som det er større sjangs og få svar her. Har basic abn, men betaler mere for dette kontra hva flex abn koster. Har sagt opp og bytter.

Nice for training.
Confusing when subscribing.
I subscribed my son for a binding membership for a year in 2024. We decided to cancel the membership after the year passed as it was becoming more expensive. The price has come to 499 per month, it was less when I first subscribed him. Upon cancellation, the app offered us 2 free months if we choose to continue for a year. That was a good offer so we renewed the subscribtion. Then the next month I was charged 599 and not the 499 that I used to pay. Why 599, and what happened to the 2 free months? I wrote a review here which resulted in the following explanation from customer service :" You are under 18 and can`t therefore have a binding period on your membership, that’s why the offer was not registered. The monthly price without binding is NOK 599, which is what you are currently paying.
We have offered you 50% discount in 2 months instead."
But we just paid 499 the month before??
It is quite confusing.
We are taking the offer for now, but will probably unsubscribe later.
Otherwise my son is quite satisfied with the training options.
Therefore we give 4 for training and 2 for clarity and payment policies etc which gives a 3 overall.
Thank you
(Case number 03488604)

Antwort von Fresh Fitness
Veldig dårlige regler med å avslutte medlemskapet. Avsluttet det i midten av september (som var betalt), men de ville at jeg betaler en måned til selv om jeg skal ikke bruke tjenesten. Verste kundeservice ever!!!

Antwort von Fresh Fitness
Nice budget gyms with all the machines you might need for training.
The online support works on time either by email or the online chat.

Antwort von Fresh Fitness
Umulig å få tak i kundeservice. Ingen svar å få fra kontaktskjema, og heller ingen chat muligheter/ telefon man kan ringe for å få kontakt. Har trent lenge hos fresh fitness siden 2014, men nå har jeg nok innsett at prisen ikke er billig nok til å kompensere dårligere service og tilbud de siste årene.
Edit: Artig at det måtte en trustpilot review inn før dere svarte…

Antwort von Fresh Fitness
Jeg var litt dum og klarte å legge inn feil e-post adresse når jeg meldte meg opp som medlem. Men jeg kontaktet kundeservice og fikk raskt hjelp. Setter stor pris på Kari som hjalp meg, hun fiksa det kjempe kjapt

Antwort von Fresh Fitness
De hadde en feil i trekk for abonnement, og gir ingen beskjed før man står i gjeld og må betale store summer penger på en gang. Prøvde å kontakte, men fikk bare frekke svar i kundeservice. De ville ikke komme til enighet. Ikke minst dårlig utvalg av apparater, og stadig noe galt med QR kode, som hindrer inngang. Jeg har byttet til sats, og er 100% bedre å betale litt ekstra for så mange fordeler

Antwort von Fresh Fitness
Fresh Fitness i Trondheim er restene av SATS og Elixia og det er mye bra der, instruktører og utstyr og til og med noen bra gruppetimer, selv om de som alle gruppetimer blir slappere og slappere for hvert ti-år som går (mer og mer pauser, bruke halve timen på å bytte vekter og utstyr i tide og utide, ikke lov til å hoppe osv.) MEN virker som sentrene forfaller og kvalitet på instruktører synker og synker. De får vel mindre og mindre opplæring så ikke deres feil, de er veldig hyggelige. Men trist at lokalene bare sakte råtner på rot. Skulle ønske SATS kom tilbake til Trondheim og tok over sentrene. Jeg er gladelig villig til å betale mer for å få et bedre tilbud.

Antwort von Fresh Fitness
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.