Freja Butik Bewertungen 97

TrustScore 1 von 5

1,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg glemte at tjekke trustpilot🥲 Den habitjakke jeg modtog var på ingen måde som den beskrevne eller den på billedet. Den var i en printet sjasket tynd kvalitet, reverset kunne ikke holde sig selv,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FrejaShop.dk burde ikke have nogen stjerner overhovedet... Troede fejlagtig at det var et dansk/ nordisk firma- det er kinesisk! Købte ortopædiske sandaler efter foto af et par flotte sanda... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så kom mine shorts endelig! Katastrofe - har aldrig oplevet noget lignende. Mega ringe kvalitet - “hør/bomuld”, kæmpe joke. Størrelse L ???? Nej dette må være en xs. Vil ikke engang være bekendt a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre kan man ikke give negative stjerner. Bestilte en BH. Bekræftet straks med tilbud om køb af flere varer. Betaling blev trukket omgående, men BH'en kom aldrig. Ingen svar fra kundeservice. Kor... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Jeg glemte at tjekke trustpilot🥲

Jeg glemte at tjekke trustpilot🥲
Den habitjakke jeg modtog var på ingen måde som den beskrevne eller den på billedet. Den var i en printet sjasket tynd kvalitet, reverset kunne ikke holde sig selv, ærmerne var alt for snævre og snittet forkert. Den er lige til at kassere. De tilbageholder 10$ i adm.gebyr v retur og jeg får underskud, hvis jeg skal returnere, så jeg tar de 10%decort og handler aldrig her igen

20. Januar 2026

Pas på

Pas på, man tror det er freja skind, men freja skind har ikke sko!!!
Blev automatisk sendt videre til denne svindel side med mange rabatter😡ren svindel og humbug..
Pas på

27. September 2025

ikke modtaget bestilling

Hej jeg har bestilt et par bukser og en jakke hos jer. Beløbet på 375,- kr er trukket fra min konto den 9.8.25 men jeg har endnu ikke modtaget leveringen. Hilsen Christa Schrøder, Uge Allegade 15, 6360 Tinglev

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtog et par ballerinasko

Jeg modtog et par ballerinasko, der skulle være ortopædiske. De kunne slet ikke sidde fast på foden. Firmaet anbefaler, at jeg ikke sender skoene tilbage af miljømæssige årsager.....De skriver også, at de planter et træ i verden for hver 3. ordre, de får.
Lad endelig være med at handle hos dem. De snyder, lyver og bedrager.

13. Juni 2025

Snyder og bedrager kunderne

Snyder og bedrager kunderne. Vender ikke tilbage på henvendelserne - får ikke sine penge tilbage når tøjet ikke passer. Kvaliteten af tøjet er virkelig ringe.
Helt igennem plat og snyd.

2. Mai 2025

Fup firma

Fup firma - bestilte 2 jakker de kom aldrig men pengene er trukket. Har forsøgt at kontakte dem , larmende tavshed.. Køb aldrig der i bliver kun snydt. Burde meldes til myndighederne så butikken bliver lukket…

3. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en skinnväska men fick en…

Beställde en skinnväska men fick en plast väska. De vill bara återbetala om jag skickar varen retur och betalar returen till Kina själv. Framstår som svensk företag men i själve verket ett kinesisk företag.

4. Dezember 2024

I ER ET FUP OG SVINDEL FIRMA

i kunne jo starte med at sende de vare som man har købt og betalt for , i køre en standart side på at der er udsolgt , det er jo underligt når i har varene til salg . så folk bare betaler , men ikke får varene , i er et fup firma .

5. November 2024

Freja er et fup firma

Freja er et fup firma. Burde overhovedet ingen stjerner ha'. Jeg ville returnere to par sko i "læder". De har aldrig set en ko - lugtede fælt af kemi. Størrelsen passede slet ikke og levede på ingen måde op til forventningerne. Jeg måtte atter sande at hvis det lyder for godt (billigt) til at være sandt, så er det det nok også!

4. September 2024

Rip-off!

Det er en "virksomhed", der har udviklet en rip-off taktik - oven i købet baseret på falsk information.

20. August 2024

Undgå Freja Århus

Kort sagt dybt upålidelig. Har også anmeldt butikken på Pinterest.

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det.
Jeg faldt også i fælden pga. det nordisk klingende navn.
Bestilte en t- shirt og har nu modtaget efter lang vente tid. Over 1 mdr.
Den matcher overhovedet ikke billedet.
Det værste Kina bras, oversyntetisk, bred og dårligt syet. Og motivet på blusen er en katastrofe.
Pengene blev trukket fra min konto ved bestilling og yderligere blev der trukket endnu et beløb dagen efter.
Fusker firma.
Handler aldrig der igen.

6. August 2024

Køb aldrig deres vare

Køb aldrig deres vare. Har bestilt som blevet beskrevet hør bomuld set. Der blevet sendt billigt syntetisk skrald 2 skjorte. Nu skal jeg sende den tilbage, det vil koster mig 300 kr.

5. August 2024

HONGKONG firma FUP

HONGKONG firma - FUP
Kina klip klap bliver beskrevet som, ortopædiske sandal.
Ingen respond el mulighed for refund
- før du har sendt den forkerte varer tilbage til Hongkong

6. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig noget fra dette firma

Køb aldrig noget fra dette firma . Jeg bestilte et træfad for ca 1 måned siden og har intet hørt siden . Jeg har sendt mail , som ikke bliver besvaret og hvis man vil ringe får man oplyst et udenlandsk nr. hvor ventetiden er mellem 30 min og 24 timer. Svinflerfirma

27. Juni 2024

0 stjerner - yderst dårlig service

Hold jer langt væk fra Freja Århus. Det er et fup firma. De får O stjerner i anmeldelse. Det er den mest dårlige service jeg har oplevet. Jeg bestilte 2 kjoler den 30.6.24. Jeg har stadig ikke modtaget dem den 16.7.24. Freja Århus har trukket pengene på kortet.
Når jeg skriver til Freja Århus sender de en standard skrivelse på mailen og der er lang svarfrist, som de skriver, at de svarer hurtigt.

30. Juni 2024

PAS PÅ NETVÆRK AF FUP-FIRMAER, SOM IMPORTERER SSYNTETISK BRAS FRA KINA

PAS PÅ - Netværk af FUP-firmaer, der importerer billigvarer i form af kjoler og bluser fra Kina. De annoncerer med, at det er ren bomuld eller hør. Når så varen endelig kommer, er det noget syntetisk bras fra Kina. Man kan ikke returnere varen, får ikke pengene retur heller og får en sludder for en sladder, når man klager over den. Se anmeldelserne på "hovedfirmaet" Larsen Mode på Trustpilot.

6. Juli 2024

Ren katastrofe firma

Størrelse L ???? Nej dette må være en xs. Vil ikke engang være bekendt at give dem til genbrug - de røg direkte i skraldespanden. Dette firma er et rendyrket fup firma - ærgerlig over at spile penge på sådan en gang bras.

10. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr