Jeg bestilte søndag aften og kunne hente min pakke i pakkeshoppen tirsdag før kl. 11. Jeg havde bestilt skoene i to forskellige størrelser. Det var nemt at returnere det ene par via returportalen... Mehr ansehen
Godt udvalg af sko og hurtig forsendelse, men utrolig lang svartid ved problemer.
Har handlet der i flere år. Hurtig levering, mulighed for forudbestilling på fx vinterstøvler. FreelmoXfroddo er fantastisk i år. Ud med kedelige farver på støvler, ind med flotte sko. Altid godt... Mehr ansehen
Havde købt nogle sandaler til min datter. Fik tilsendt en forkert vare, dvs. en anden model end dem, jeg havde bestilt. Jeg returnerede sandelerne via deres returneringsportal, og efter lidt bøvl (gru... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Barfodssko til voksne og børn. Barfodssko støtter føddernes naturlige udvikling.
Odense, Dänemark
- info@freelmo.dk
- freelmo.dk
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint, men lang svartid
Et godt udvalg og altid med mulighed…
Et godt udvalg og altid med mulighed for at spare penge på udvalgte sko. Bruger kun barfodssko. Hurtig levering.

Antwort von freelmo
Dyrt returgebyr og forkert størrelses vejledning
Fine sko, dog alt for små på trods af at jeg brugte jeres størrelses vejledning men det passede slet ikke. Så måtte sende retur. Synes det er ærgeligt at I tager 40 kr. I returgebyr, afholder mig fra at prøve et nyt par.

Antwort von freelmo
Lækre støvler
Lækre støvler, så behagelige at have på. Hurtig levering og alt spiller bare 👌
Altid gode sko og god hjælp
Altid gode sko og god hjælp, søde, hjælpsomme medarbejdere. desværre al for lang svartid, når man kontakter dem.
Alt var som det skulle være 👍
Fine Tofiit sko med meget glimmer
Fine Tofiit sko med meget glimmer. Vil dog min lægge to cm til som voksetilværelse.
Kan anbefales
God pris på en sko, som jeg tidligere har købt og ønskede et ekstra par af.
Leveringen var virkelig hurtig.
Jeg har ikke været så heldig med mine ordrer :(
Jeg har ikke været så heldig med de to ordrer jeg har lavet hos Freelmo. Den første gang blev ordren ikke afsendt før jeg selv henvendte mig flere uger senere. Der kom aldrig en forklaring på det. Den anden gang ændrede beløbet sig i betalingsprocessen og blev 15 % dyrere end da jeg gik mod betaling. Jeg skrev med det samme en mail, og fik først svar på min mail 2 uger senere, igen uden forklaring:/
I var gode til at kumunikere at der fx…
I var gode til at kumunikere at der fx kunne være forsinkelser pga vejr
Modtog et par sko der gik synligt i…
Modtog et par sko der gik synligt i stykker efter 3-5 dages brug. Skrev i november til kundeservice, hørte intet før jeg d 4/12 skrev igen hvor de beklagede og bad mig uddybe. Derfra valgte de så og ignorere mig - hørte aldrig tilbage og står med nye sko der er ubrugelige…
Hurtig levering og gode produkter.
Manglende svar på mails i forbindelse…
Manglende svar på mails i forbindelse med returnering. Mangler stadig at få en del af beløbet tilbage.
Ikke alle sko blev leveret
Ikke alle sko blev leveret.
Og jeg fik ikke besked om det før leveringen af nogen af skoene fra bestillingen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.