Köpte en ryggsäck från Roka London i medium, men har nu kompletterat med en till i large. Fantastiskt bra "ryggor" med fack. Mycket nöjd med köpet, leverans och service från Fredriksbergs.
Bra information på webbsidan när jag köpte mina väskor. Det är viktigt att som kund både se bra foton och få information om storlek samt om väskan är utrustad med fack och dragkedjor. Likaså vill man... Mehr ansehen
Att just ni hade den väska som jag letat efter i flera år. Chesterfield brand - Bath Crossover - svart. En underbar väska som jag haft haft i många år - använt och slitit ut i olika andra färger tidig... Mehr ansehen
Snabb leverans, finfin kvalitet på väskan och retursedel medföljde utifall man inte skulle vara nöjd med varan eller vill byta. Vid koll före köpet såg jag att företaget hade goda betyg på Trustpilot... Mehr ansehen
Din väskbutik på nätet! Frederiksbergs erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment från kända varumärken. Hos oss shoppar du väskor, resväskor, ryggsäckar och accessoarer till hela familjen. Alltid med fri frakt och snabba leveranser! Vi brinner för stil och tidlös design lika mycket som för naturliga och hållbara material.
Köpmangatan 62, 69236, Kumla, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Frederiksbergs
Köpte Chili Shoulder Bag (The Chesterfield Brand Logo) som julklapp, utmärkt köp och leverans.

Antwort von Frederiksbergs
Trodde jag redan hade gett omdöme. Mycket snabb leverans!

Antwort von Frederiksbergs
Bra storlek. Känns som det är bra skin. Blir intressant och se
när väskan blivit använd.

Antwort von Frederiksbergs
Produkten var lika bra som det såg ut på bilden och beskrivningen. Samt snabb leverans, tack.

Antwort von Frederiksbergs
Jättefin handväska som helt stämmer överens med bilden. Snabb leverans och handväskan var fint emballerad. Mycket nöjd med köpet!

Toppen Snabb o Bra Service !! Snygga o Praktiska Väskor! Supernöjd

Antwort von Frederiksbergs
Lätt att returnera vara och beställa ny. Uppskattade mkt att det blev fraktfritt.

Antwort von Frederiksbergs
Kvalitetsryggsäck jättefin och praktisk.
Snabb leverans helt otroligt bra 💕